Искам да споделя

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

води статистиката
Аватар
Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d

Мнение от LuBo1 » 19 Окт 2008, 9:24

Ето пресен пример от преди 10 мин , написаха ми ПРОТОКОЛ за неправилно спиране пред баничарницата. Досега сигурно 100 пъти съм спирал там с БМВто , а сега с Вектрата някъв смешко дето вчера станал полицаи ми пише протокол :mhihi: , не исках да му секвам ентусиазма , ядеики си баничката му обясних много неща за мене и него, и защо неделя сутрин е по добре да пият кафе някъде и да не се заяждат с хората. Мразя така , някво копеленце на 20 год , да му се хили и да ми пише протокол и накрая с цялата си наглост слезе и го лепна на прозореца. Е умрях да се хихокам , и накрая ми вика и АКТ ли искаш. Викам му даваи , пиши и акт ама ми е интересно на кои ще го напишеш след като аз не съм в колата а до колата :D Наистена бях в нарушение , обаче е неделя сутрин и бях до колата на 5 метра и докато разбера какво става , младокът ми беше написал няква бележка :D
Питам ги , тоя акт колко е 20 лв ли е - а те ми отговарят е малко ли са ?
ИзображениеИзображение

Денис-Белята!!!
Аватар

Мнение от 00Cool » 19 Окт 2008, 12:21

LuBo1 написа:Ето пресен пример от преди 10 мин , написаха ми ПРОТОКОЛ за неправилно спиране пред баничарницата. Досега сигурно 100 пъти съм спирал там с БМВто , а сега с Вектрата някъв смешко дето вчера станал полицаи ми пише протокол :mhihi: , не исках да му секвам ентусиазма , ядеики си баничката му обясних много неща за мене и него, и защо неделя сутрин е по добре да пият кафе някъде и да не се заяждат с хората. Мразя така , някво копеленце на 20 год , да му се хили и да ми пише протокол и накрая с цялата си наглост слезе и го лепна на прозореца. Е умрях да се хихокам , и накрая ми вика и АКТ ли искаш. Викам му даваи , пиши и акт ама ми е интересно на кои ще го напишеш след като аз не съм в колата а до колата :D Наистена бях в нарушение , обаче е неделя сутрин и бях до колата на 5 метра и докато разбера какво става , младокът ми беше написал няква бележка :D
Питам ги , тоя акт колко е 20 лв ли е - а те ми отговарят е малко ли са ?

ми то и на тях им се е яло бани4ки ма ти не си се усетил :mhihi:
“All the power in the world won't make you fast at the Ring.“

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pandev22 » 19 Окт 2008, 12:34

аз не знам ти какъв 4овек си,може ли да оставиш милиционер гладен.Жал нямаш ли :mhihi: :mhihi: сигурно са му изтекли лигите да те гледа как ядеш

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 19 Окт 2008, 12:48

Тия немат лиги бе... Само хората имат такова нещо... ;)

води статистиката
Аватар
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d

Мнение от LuBo1 » 19 Окт 2008, 15:47

така е , даже се посмяхме после за тяхне сметка :mhihi:
ИзображениеИзображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 19 Окт 2008, 16:07

Пълно с играчи тука деа :mhihi: "копеленце на 20" :mhihi:

луд с палатка
Аватар
Кара: Хората да залягат
Детайли за колата: кихащо кабрио

Мнение от ТУРБО » 19 Окт 2008, 16:56

Аз въобще не се респектирам от по скъпите коли,даже ако нахалстват да се престроят или нещо подобно никога не ги пускам винаги им правя сечено(особено ако съм със нещо служебно щото не ми пука че ще ме ударят примерно).Ако е примерен водача с каквато ще кола да е,ако имам възможност му правя път,ама не некви надувки никога.Като са си купили няква скъпа кола и всеки трябва да им се поклонява като ги види ли?Даже ми прави кеф да им се бутам и накрая отстъпват щото ги е жал да и издраскат скъпата кола пък и са в нарушение.
Най-благосклонен съм към БМВ,не за друго,но нали съм пристрастен.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Мнение от ACCELERATOR » 19 Окт 2008, 18:32

Адски много ме дразнят и мен такива типове - псевдо-мутри... Онзи ден - в петък вечерта пътувам към Варна по магистралата. Имаше огромно движение, както винаги трафика се разделя в двете платна - в дясното карат с около 100, в лявото - около 140, като и двете платна са пълни с коли.
Движа се в лявото платно с колоната с около 140, и по едно време в огледалата гледам някакъв тип с МЛ си „пробива път“, светкайки на всяка следваща кола да го пусне.. :shock:
А за да го пуснеш, трябва да се вмъкнеш в дясната колона м/у две коли, намалявайки до 100, защото там с толкова се движат, след това да дебнеш момент да се включиш отново в лявата колона.
За мое учудване, повечето правеха път на принца, предприемайки горните маневри, и след малко той се озова зад мен, почна да ми светка, да ме натиска, по едно време залепна на задната ми броня... Аз естествено супер много се нервирах, не помръднах изобщо (то не че имаше накъде - пред мен коли, движещи се с моята скорост, зад мен - също, до мен - тирове и коли, движещи се със 100)..
Тоя дебил ми светка 5 мин, почти ме подпря отзад (беше на 5см сигурно от задната ми броня), после издебна някаква дупка вдясно, изпревари ме отдясно, засече ме, и се зае да сигнализира на следващия в колоната :evil: :evil: :evil:
Как процедирате с такива индивиди, аз вече сериозно се замислям да си изкарам разрешително за пистолет, защото знае ли се... Вече стана някакъв ад по пътищата, всеки си носи по някакво „оръжие“ в колата - кой бухалка, кой щанга, кой тръбен ключ... А и по улиците на София такива побоища съм виждал. Даже и във форума имаше тема кой кога се е бил по пътищата. Сигурен съм, че и в нашия форум има подобни индивиди... Та искам да ги питам:

АБЕ ХОРА - НАРЕД ЛИ СТЕ?! Да не сте на война нещо? И много ми е чудно, някой ако те подпре отзад, както се движиш с над 140, какво ли ще стане?! При такова движение по магистралата и в двете посоки? Ще ви кажа - касапница :roll:

луд с палатка
Аватар
Кара: Хората да залягат
Детайли за колата: кихащо кабрио

Мнение от ТУРБО » 19 Окт 2008, 19:22

ACCELERATOR написа:Адски много ме дразнят и мен такива типове - псевдо-мутри... Онзи ден - в петък вечерта пътувам към Варна по магистралата. Имаше огромно движение, както винаги трафика се разделя в двете платна - в дясното карат с около 100, в лявото - около 140, като и двете платна са пълни с коли.
Движа се в лявото платно с колоната с около 140, и по едно време в огледалата гледам някакъв тип с МЛ си „пробива път“, светкайки на всяка следваща кола да го пусне.. :shock:
А за да го пуснеш, трябва да се вмъкнеш в дясната колона м/у две коли, намалявайки до 100, защото там с толкова се движат, след това да дебнеш момент да се включиш отново в лявата колона.
За мое учудване, повечето правеха път на принца, предприемайки горните маневри, и след малко той се озова зад мен, почна да ми светка, да ме натиска, по едно време залепна на задната ми броня... Аз естествено супер много се нервирах, не помръднах изобщо (то не че имаше накъде - пред мен коли, движещи се с моята скорост, зад мен - също, до мен - тирове и коли, движещи се със 100)..
Тоя дебил ми светка 5 мин, почти ме подпря отзад (беше на 5см сигурно от задната ми броня), после издебна някаква дупка вдясно, изпревари ме отдясно, засече ме, и се зае да сигнализира на следващия в колоната :evil: :evil: :evil:
Как процедирате с такива индивиди, аз вече сериозно се замислям да си изкарам разрешително за пистолет, защото знае ли се... Вече стана някакъв ад по пътищата, всеки си носи по някакво „оръжие“ в колата - кой бухалка, кой щанга, кой тръбен ключ... А и по улиците на София такива побоища съм виждал. Даже и във форума имаше тема кой кога се е бил по пътищата. Сигурен съм, че и в нашия форум има подобни индивиди... Та искам да ги питам:

АБЕ ХОРА - НАРЕД ЛИ СТЕ?! Да не сте на война нещо? И много ми е чудно, някой ако те подпре отзад, както се движиш с над 140, какво ли ще стане?! При такова движение по магистралата и в двете посоки? Ще ви кажа - касапница :roll:

На мен като ми пресветкат така и ми се лепят.пипам с левия крак спирачкта и гледам как се отдалечава назад.Обикновенно след това и те се опитват да ме шашкат ама аз съм подготвен,защото тоя филм съм го гледал доста пъти.
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 19 Окт 2008, 23:14

ACCELERATOR написа:Адски много ме дразнят и мен такива типове - псевдо-мутри... Онзи ден - в петък вечерта пътувам към Варна по магистралата. Имаше огромно движение, както винаги трафика се разделя в двете платна - в дясното карат с около 100, в лявото - около 140, като и двете платна са пълни с коли.
Как процедирате с такива индивиди.....

Как ли?! Лекичко си чукни спирачката, да го питам какво търси на бронята ти!!! :censored:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 19 Окт 2008, 23:32

Аз за секунда включвам габаритите за мъгла и подавам газ,а на оня зад мен му пушат спирачките :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Комбайн
Мечтае да кара: Фадрома

Мнение от ukelichko » 20 Окт 2008, 22:22

Че БМВ всява респект по пътищата е безспорен факт, но пък как дразни Голфарите, особено тези с надпис GTI не е истина. Абе караш си културно и нещеш ли някой с Голф те изпревари и намали пред теб - покана за гонка. Естествено не се връзвам защото съм благородник (от род с богата история) и съм възпитаван да отстъпвам на по-слабите. А и да се състезвам с Голф е все едно на умряло куче нож да вадя. Но явно комплексарите се зареждат като изпреварят някоя кола, дето само перката на радиатора и струва колкото техния автомобил. И после като заразказват как са скъсали един с едно БМВ и то не че тяхната кола е по-мощна а просто са си добри шофери. И после сядат и пишат във форума на Фоксфаген следния въпрос: Абе нещо като вдигна 70 започва да ми тресе волана, от какво ли е? И тука Батко с фалшива регистрация в Голферския форум им отговаря: Ами вижте си акумулатора, 100% от там идва проблема... :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Third E36 :)
Мечтае да кара: E30 M3
Детайли за колата: За тез пари...

Мнение от ///M3-E36 » 21 Окт 2008, 12:00

Аз на никой не цепя басма, кот ще да кара, ако ще и от наща марка да е, като е идиот има клаксони, засичания.. е преди месец един колега с Е36 спрял пред блока вечерта, когато всички се прибират от работа, ама спрял като за 2 да не казвам 3 коли - всички |||, нашия човек _ така и то става |||_||| :mhihi: Еми по принцип съм спокоен човек, ама се дразня от такива дребни необмислени постъпки, като тази спрях зад него, освирках го и гледай как бързо се научи да паркира като другите (човека беше на 5 метра от колата), ама така паркира, че после се наложи негов приятел да я изкарва.. :mhihi: И зад други индивиди пак пред блока така съм процедирал и ги уча да паркират..
Също много се дразня някой като прави маневри без да използва мигачите - към енергото ли са му закачени.... отбиват, изпреварват от дясно, правят каквото си искат без дори да щракнат ръчката за мигача да мигне 2 пъти да го знам какво ще прави..
Абе пълно е с кретени и не ми пука кой какво кара! Вярно е, че като видя колега с БМВ ми става драго и им давам предимството си, щото ме кефи да карам зад бимър
:uups: .. И Голфове пускам, и всякакви коли, но малко са хората, които се сещат да ти махнат с ръка, да прецъкат с аварийните в знак на благодарност..
Отплеснах се от темата.. извинете ме за оф-а :confused:
Изображение

Vlados написа:Ебати гадните коли, тея и да ми ги подаряват... пак ще ги купя :mhihi:

води статистиката
Аватар
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d

Мнение от LuBo1 » 21 Окт 2008, 13:12

///peter написа:Пълно с играчи тука деа :mhihi: "копеленце на 20" :mhihi:

Виж ся , всеки си знае възможносттите . Не може да е мои набор и да ми се прави на голяма игра , само защото взима 350лв заплата и законна до някъде го защитава. Щото ще го видя в някои дискотека и там не е полицаи. И бои и шамари ще яде, еи за това повечето не мислят от тези младоци. Не споря в нарушение бях , ама да ми се правят на отворени в 8и30 неделя сутринта няма как да не ме мъчи отвътре. ;)

Не карам рисково , даже обратно винаги пропускам и давам предимство ! Обаче човек като е свикнал на една кола е друго .

Тая сутрин един чичка на 40години, реши да излезе от една пряка ама в мен. Е вече ми писна , искам да си намирам час по скоро Е46то :D

Черно с никел ! :mhihi:
ИзображениеИзображение

Предишна

Назад към Извън Темата