!

Светът на тунинга, за лудите по мощност глави.

Модератор: bum_bum

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини

Мнение от DirtySouth » 18 Окт 2008, 20:43

Е много сте големи с 6ци неразбрахте ли че не са 2.5 и 2.8 ? Как да ти кажа ми то най-добрата 320ка е с 4 цилиндъра :twisted: И ще ти постна снимка на моята кола да видиш ква осемцефка имам преди да говориш ей така колкото да е без хич .

Info : Оригинално БМВ гърне 94 набор заварявано на 100 места ;)
Последна промяна DirtySouth на 18 Окт 2008, 21:23, променена общо 1 път
I'm slowly drifting
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от zigzag22 » 18 Окт 2008, 20:54

!
Последна промяна zigzag22 на 13 Фев 2011, 20:16, променена общо 1 път

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E36 2-ка Б и BMW E46 2-ка Д

.

Мнение от muk_83 » 18 Окт 2008, 21:21

споко пич тури си го на ....... да не ходи пеш аз сам ти написал какво е при мен и какьв звук вади при тези два вариянта а при теб може да е друго

кандидат ентусиаст
Аватар

re

Мнение от Znajko » 18 Окт 2008, 23:20

Не знам как решихте, че това, което е доказано красиво (и съответно много подръжавано) е СЕЛСКО! И въобще защо трябва нещо насело да е символ на нещо безвкусно. Има хора, които наистина живеят на СЕЛО и ръководят (не работят) аграрен бизнес, имат триетажни къщи с басейн и тенис корт и са обзаведени с Minotti, RolfBenz и т.н. Да на говорим за автопарка им??? Сигурно някой с панелка в София, Варна или т.н. е много по-голям гъзар от тях? Или факта, че за да отидеш/да се върнеш от работа ти трябват 2 часа в задръстването :mhihi:
След лиричното отклонение към темата: Качеството на звука, за което пита колегата зависи само и единствено от класа генерация, който ще си купи и от правилното му избиране спрямо конкретния модел МПС. Тук правилото е колкото по-универсален, толкова по-евтин, но и толкова по-лош. А по отношение на дизайна всички големи производители имат доста богата палитра от накрайници и даже може да си ги сменяш за разнообразие :idea: Ако ти е "селско" си вземи две трицевки една под друга и няма да има никой "селянин" с нещо като твоето. Един вид ще си уникален ;) :mhihi:
///M Club Member

Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от DirtySouth » 18 Окт 2008, 23:25

Бате селянин е състояние на духа ,а не на местожителство .... Просто е леко изкривено защото 80% от селяните са именно в прованса
I'm slowly drifting
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

ре

Мнение от Znajko » 18 Окт 2008, 23:35

DirtySouth написа:Бате селянин е състояние на духа ,а не на местожителство .... Просто е леко изкривено защото 80% от селяните са именно в прованса

"Бате" нали и ти се сещаш, че "по дефиниция", "Прованса" е всичко различно от популацията на Париж. Да ти кажа май там попадат и 100% от София и кой да е друг град в БГ :mhihi:
///M Club Member

Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от DirtySouth » 18 Окт 2008, 23:47

Аз се опитвам да ти кажа нещо пич ти ме нападаш ... Точно за това говоря селски комплекс е това ! Незнам Париж , Лондон , Манхатан и тн само знам че моя град е твоя столица и трябва да я респектваш. край на спора
I'm slowly drifting
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

re

Мнение от Znajko » 19 Окт 2008, 2:24

DirtySouth написа:Аз се опитвам да ти кажа нещо пич ти ме нападаш ... Точно за това говоря селски комплекс е това ! Незнам Париж , Лондон , Манхатан и тн само знам че моя град е твоя столица и трябва да я респектваш. край на спора

"Пич", ти се държиш арогантно и предизвикателно. В София съм живял достатъчно дълго именно, за да не я "респектвам" :mhihi: Имам доста голям и хубав апатрамент в центъра и, който с кеф съм дал под наем! Това прави ли ме лишен от "селски комплекс"? Не знам за теб, но за мен космополитността на човек се определя от доста по-различни фактори от това дали и къде живее той. За пример колко книжки си прочел и колко държави си посетил. На бас, че и книги съм прочел повече от теб и съм бил в повече държави. Ако не си ходил в Париж, Рим, Лондон и Ню Йорк (Манхатън е квартал :mhihi: ) не знам за какво водя спор с теб изобщо :roll: А и да ти напомня - това е форум, а не зандан, в който да раздаваш заповеди, с които да сме длъжни да се съобразяваме :mhihi:
///M Club Member

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от zigzag22 » 19 Окт 2008, 10:57

!
Последна промяна zigzag22 на 13 Фев 2011, 20:16, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от DirtySouth » 19 Окт 2008, 12:55

Мани го ЗнаЖко той е посетил много градове и се е установил точно в Плевен :mhihi: Все пак си е центъра на света :mhihi: Иначе пич ако ще и всички книжи с фаталите на Мортал Комбат да си прочел живо ме интересува ! Тоя форум (е36) по тази причина не прилича на нищо защото са твърде много играчи твърде малко хубави коли
I'm slowly drifting
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 19 Окт 2008, 13:05

Бахти спора се заформи, явно и аз съм от преебаните с двуцевките :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

re

Мнение от Znajko » 19 Окт 2008, 13:54

zigzag22 написа:Знаико ли си незнаико ли си не та знам ама знам 4е с това изказване цитирам: ''Тук правилото е колкото по-универсален, толкова по-евтин, но и толкова по-лош. А по отношение на дизайна всички големи производители имат доста богата палитра от накрайници и даже може да си ги сменяш за разнообразие''то4но нищо не каза :mhihi: :mhihi: :mhihi: Много си ги разбирал нещата :mhihi: браво, добре 4е ме светна :mhihi: :mhihi: :mhihi:А за тов изказване '' Ако ти е "селско" си вземи две трицевки една под друга и няма да има никой "селянин" с нещо като твоето. Един вид ще си уникален''заслужаваш да доида до плевен и да ти в4еша бритона с винкела ама нали си колега нека да запазим добрия тон :idea:

И аз не те знам ЗигЗаг или ЗагЗиг ли си, но наистина ако считаш, че изказването е нерелевантно то трябва да се пообразоваш. За пример: универсалната линия на Remus (предполагам си ги чувал, но и да не си все тая) са с цени между 170 и 260 евро (цък тук: http://produkt.remus.at/php/index.php?c ... tor=464653), а специфичните за твоя модел са с цени от 350 до 520 евра (цък тук: http://produkt.remus.at/php/index.php?c ... tor=464653). И това само за крайно гърне. Предполагам остана безмълвен... Нищо, приеми факта, че живота е гаден и винаги има "по-голяма риба" ;)
За другото изказване, което така умело цитира: явно не си хванал не съвсем тънката ирония към момъка, наречен ДъртиСаут и си го приел лично. Няма какво да добавя към това, освен, че Плевен, колкото и да ти е странно се пише с главна буква, а бретон трудно ще ми "вчешеш" защото имам 2 мм коса на главата в момента :mhihi:
///M Club Member

Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от DirtySouth » 19 Окт 2008, 13:56

Знажко първо плевен за мен е с малка буква защото така казвам аз :mhihi: И второ бритона имаше намерение колегата да ти го вчешва ;)
I'm slowly drifting
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

ре

Мнение от Znajko » 19 Окт 2008, 14:07

DirtySouth написа:Мани го ЗнаЖко той е посетил много градове и се е установил точно в Плевен :mhihi: Все пак си е центъра на света :mhihi: Иначе пич ако ще и всички книжи с фаталите на Мортал Комбат да си прочел живо ме интересува ! Тоя форум (е36) по тази причина не прилича на нищо защото са твърде много играчи твърде малко хубави коли

Видно е, че единственото "образование", което си получил е от Internet и Гейминг-а :mhihi: Установил съм се в Плевен по много по-адекватна причина, отколкото ти може да ми изтъкнеш за твоето местожителство ;) И кой ти каза, че Плевен е ЦЕНТЪР-а на Света (пише се с главна буква) :?: :roll: Първо - Земята отдавна е установено, че е със сферична форма, а не е плоска. От тук идва и извода, че центъра на Света, за който говориш се намира във вътрешността и понеже е триизмерна фигура, а не двудименционна, както е примерно квадрата или правоъгълника. Стана ли ти сложно? ОК, спирам да не ти прилошее. Второ: Клетите ние, добре, че са хора, добри и съвестни като теб та да вдигат нивото на форума с перфектните си машини, а на нас "селяните" да гледат като на загрозяващи тази светиня с безвкусицата и първичността си :mhihi:
///M Club Member

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

ре

Мнение от Znajko » 19 Окт 2008, 14:09

DirtySouth написа:Знажко първо плевен за мен е с малка буква защото така казвам аз :mhihi: И второ бритона имаше намерение колегата да ти го вчешва ;)

Ами съвет: Посети уроци по български език и литература и там изложи виждането си :mhihi: Направи го СПЕШНО - приятелски съвет ;)
///M Club Member

Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Tuning