Физическо насилие в училище.Брутално!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мел

Мнение от ///vlado » 18 Окт 2008, 23:04

///Ivan написа:Ами аз да не ви казвам че мойта класна по математика е алкохоличка.Почти всеки час е пияна и лежи на бюрото и ни казва говорете си че ме боли главата а то смърди до последния чин на алкохол!!! Другоо....постоянно ни кани на некви зелени училища и ни казва да ходим да пием с нея :mhihi: 1ви час при нея обикновено нямаме защото ТЯ неможела да стане толкова рано!!!
И ТОВА АКО Е УЧИТЕЛ... :evil:

П.С 11 Клас съм няма да казвам училище ;)

алкохолична нифоманка :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30, е36, e39
Мечтае да кара: ///M
Детайли за колата: Nuclear Touring

Мнение от Nucl3arDru1D » 18 Окт 2008, 23:42

аз пък съм за учителката :!:
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше e34 520
Мечтае да кара: E34 535

Мнение от TheBlame » 18 Окт 2008, 23:47

мнението ми е .... че това ако се случи всеки родител трябва да отвърне съответно като отиде и счупи 2-те ръце на въпросния учител дето е посегнал още същия ден на случката :!:
За да станеш хищник трябва опонента ти да е хищник !
Когато има колебание,няма решение !
Няма лека война!
Целта винаги е да унищожиш врагът!
НИКОГА НЕ ЗАБРАВЯЙ

Алчността убива всички !

ентусиаст
Аватар
Кара: Е65 745d
Мечтае да кара: Мотор с Кош!
Детайли за колата: Огин!

Мнение от sambeto » 18 Окт 2008, 23:50

Nucl3arDru1D написа:аз пък съм за учителката :!:

Как ще реагираш ако родителя си ти?
Каквото и да е направило детето,няма оправдание за такова поведение на учителката!
Мойто мнение е такова,все пак живеем в 21 век.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мел

Мнение от ///vlado » 18 Окт 2008, 23:53

sambeto написа:

Каквото и да е направило детето,няма оправдание за такова поведение на учителката!

Върни сега 20 год.назад и се сети тебе как са те възпитавали ... дали по цял ден си се чудил какво да правиш и дали си имал респект към преподавателя си ;)И дали тая цялата неразбория ,лейнтяйнщина и глупост я е имало едно време ;)

ентусиаст
Аватар
Кара: Е65 745d
Мечтае да кара: Мотор с Кош!
Детайли за колата: Огин!

Мнение от sambeto » 19 Окт 2008, 0:33

///vlado написа:
sambeto написа:

Върни сега 20 год.назад и се сети тебе как са те възпитавали ... дали по цял ден си се чудил какво да правиш и дали си имал респект към преподавателя си ;)И дали тая цялата неразбория ,лейнтяйнщина и глупост я е имало едно време ;)

Ами да така е и аз съм ял бой от учители,и то не с ръка,ами ни биеха с един маркуч :evil:
И заради това,мисля че не е правилно да се възпитава с бой,още повече от човек дето не му е никакъв.
Никой не е в състояние да ме убеди,че в случая учителя е прав!
Айде лека вечер,че ако продължавам да пиша за тая овца,се мятам в колата,ще ида да я намеря и да и покажа как се бият шамари :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от sk. » 19 Окт 2008, 0:49

Попринцип бих и махнал зъбите, ако ме удари така, ама не е правилно! Нали е дама. Бих и хванал ръката и бих и дал едно поздравско! Приятелско ръкостискане! Последният съученик който ме изнерви и го стиснах така, го разревах :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kando » 19 Окт 2008, 0:51

само един път не успях да отвърна на учителя си със сила - защото беше мъж на около 40 години,а аз 7-клас,но баща ми отиде със една жигулска джанта и го пита "а кажи сега в главата или в колената" - това щото оня ме би със триона и чука,той беше бил вече няколко съученици,но задружно почнах ме да му бягаме от часа две-три седмици подред.Скандал беше станал голям,ама го оставиха неговата мама побъркана - то след около 5-т години се удави във черноморието,яд ме е само че така и не си върнах,иначе пикая на гроба му.
А всеки даскал който си е посмял да ми посегне ... хм. ..... един даже изяде стола във гърба .... ебал съм им майката проста,лайнарчета дребни,ще си избиват комплексите в/у децата......съжалявам за езика ми ,ама ми треперят ръцете,ако не дай си боже някой от тези ....... боклуци,ми удари детето ...... п**** му лелина честно ви казвам,няма съд,няма разбирателство,това тяхното е изрудско ...... уруди мръсни,това да не ви е военно положение ве,А ...... заплати ли,заплати ....... тази заслужава затвор във мъжкия сектор на Белене,а да я видя после на кого ще посегне ...... аре млъквам че ........ баси и аз съм луд,ама не съм извратен.....

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 316, е36 328, ф30 335, ф32 428
Мечтае да кара: и да му е спокойно

Мнение от Babuna » 19 Окт 2008, 1:17

отговорите в тази тема показват на къде отиваме като нация...

И мен са ми удряли шамар, но насилие срещу мен е нямало.

Това, че има откачили учители не значи, че всички са такива.
България вече страда от липса на мотивирани преподаватели и това ще се задълбочава, докато изкристализира в едно нравствено скопено поколение.

Иначе... спомнете си за случката, когато няколко лунгура 11 клас се гавриха с учителка и после бащата на единия от идиотите съди училището. Но колето се върти и всички ученици един ден ще осъзнаят защо образованието е толкова важно след като не стават за нищо друго освен общаци и таксиджий .
CCFL и LED ангелски очи, М пакети за е36/е39/е46/е60/е61/е90/е91/е93/е93/f10/f30/x5 спортни окачвания, спортни генерации, колектори и много други!
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88

ентусиаст
Аватар
Кара: сивушка на нафта

Мнение от Zapa » 19 Окт 2008, 1:57

малко ги бият днешните ученици и тва си е :smoke: :angel:
Изображение

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 19 Окт 2008, 2:09

Айде прегледайте това, който не го е гледал и после пак укорявайте учителите, че изперкват

http://vbox7.com/play:bcadab5c
http://vbox7.com/play:c0ad898d

Тия олигофрени според вас не заслужават ли бой?
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от rever » 19 Окт 2008, 3:16

[quote="X-citer"][/quote]
Аз мисля че България е Европейска Държава, във която има закони и НИКЪДЕ по никакви причини не е споменато боя като възпитание/решение! Има си родители има си директори гонят се ученици класове се разпускат и т.н. шамарите не са решение на проблема! Пък и на всичкото отгоре става въпрос за коренно различна ситуация, просто не може заради "буйно" училище и айде сега наред шамари ще раздаваме във цяла България и учителите господ ги пази, а децата кучета ги яли! Айде бе! Ние ако всичките проблеми с шамари решаваме къде ще идем ? Ама когато таз пача почне да го храни и облича това дете, тогава ще му бие и шамари, че иначе господ не може я опази! Тази подметки трябва да яде, не шамари! :evil:

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 19 Окт 2008, 4:22

А когато ученик си позволява да посяга на учител не е ли аналогична ситуацията?
теб ако някой те напсува на улицата и почне да те унижава пред 30 човека ще му се усмихваш ли само?

rever написа:Аз мисля че България е Европейска Държава, във която има закони

Тук доста можем да поспорим, но това е тема на друг разговор.
Изображение

Слави
Аватар

Мнение от © » 19 Окт 2008, 8:19

прави сте, но това не ми прилича на бой с цел възпитание :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 19 Окт 2008, 9:36

Защо намесвате и други учители... :?:

Говорим специално за тоя боклук от първия пост. Сега аз ако съм на мястото на родителите ще я осъдя. Не вярвам това да са единствените и посегателства, защото детето знаеше, че тя ще го набие, което говори само по себе си, че се е случвало и преди. Аз не мога да я оправдая по никакъв начин, защото не виждам някое дете да и посяга. Не можете точно в този случай да я оправдавате. И аз мога да кажа полицаите са много добри хора, но знаеме че и там има черни овци и те са повече от нормалните. Така че в случая тоя боклук е виновен и трябва да си понесе наказанията и последствията както всеки от нас си ги понася когато го сппрат на пътя и е в нарушение. Мен защо някой не ме оправдае?

Това не е възпитание. В ТВУ-тата го няма това, което видях в тея клипчета. К'ва е тая злоба? И аз не съм бил добър ученик и понякога наистина съм си заслужавал шамарите, ама не са ме били. Има си други ЗАКОННИ мерки, по които се действа.

И преди пак да я защити си представете, че това е вашето дете...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата