Искам да споделя

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Weißwurst-Fresser
Аватар
Кара: F40

Мнение от CheGevara » 18 Окт 2008, 9:28

Apassionata написа:...За Е36, по-скоро ни гледат като... че ей сега нещо извън правилата ще направим :mhihi: малко недоброжелателно бих казала :confused:

така е - Е36 се свързва с някакъв негативизъм и простащина ... незнам откъде идва това отношение, но е така не само в БГ а и в ГЕР!

затова си купих Е30 :mhihi:

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 18 Окт 2008, 9:37

CheGevara написа:
Apassionata написа:...За Е36, по-скоро ни гледат като... че ей сега нещо извън правилата ще направим :mhihi: малко недоброжелателно бих казала :confused:

така е - Е36 се свързва с някакъв негативизъм и простащина ... незнам откъде идва това отношение, но е така не само в БГ а и в ГЕР
дюнер модела :mhihi: :mhihi:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Re: Искам да споделя

Мнение от cod-cdbp » 18 Окт 2008, 9:46

LAST RIDE написа:
LuBo1 написа:...

:shock: Батка що си мислиш че с БМВ-то ще се промени държанието на "селяците" по пътищата....отдавна отминаха мутренските години когато БМВ бе нарицателно за човек с полужение или мУтра и хората се шашкаха и му правеха път,сега всеки втори иска да е мутра(поне в собственото си съзнание) и по нашите пътища бмв-та стават по масови и от голфовете :mhihi:

а бе след като видях бронираната Е32-ка в Камор Ауто се замислих дали все още мутрите не карат БМВ :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Gosho.p » 18 Окт 2008, 9:49

Винаги когато някой каже "карам BMW!!!" и по някакъв начин вдъхва респект но от друга страна e36 e до такава степен писнало на хората тука в моя град че се е случвало да чувам да го сравняват и с голф 2 ... респекра попринцип се поражда от водачите на привидно по-скъпите автомобили към тези на пвивидно по-евтините ....
България е една от малкото страни в света ,в която докато караш в насрешното движение може някой да те шибне отзад!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW Z4 2.5 & E39 525
Мечтае да кара: ///M6

Мнение от vanioboy » 18 Окт 2008, 9:57

:mhihi: :help: :mhihi: тук май сте прави,4е се променя отношението в зависимост от колата :mhihi: и аз няма да си позволя да напсувам някой с Г-класа 8) А пък и от ли4ен опит знам докато бях с Е36 всяка кука ме отнасяше,докато сега невероятно,през цяла бг.минах и никъде неме спряха,тъй 4е сменяй бързо колата.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: bmw E36 compact
Мечтае да кара: BMW X6

Мнение от menchev » 18 Окт 2008, 14:38

все още има респект от автомобила който караш в Бг,когато карам на жена ми Опел Тиграта,не ме смятат за нищо,гледат те лошо,като съм с моето БМВ,макар и старо вдъхва лек респект,а съм взимал и от приятел Infiniti FX 45,тогава всеки ти прави път вече и се усеща респектът в хората ;)

Денис-Белята!!!
Аватар

Мнение от 00Cool » 18 Окт 2008, 15:03

Аз пък съм на мнение 4е каквато и кола да е тръгнала да изпреварва и не ми е попре4ила или на някой друг не би трябвало да има свирене къси дълги и така , но ако след изпреварването си остане в лявата лента и не се върне в дясната 4ак тогава по4вам къси дълги на каквато и 6те кола да е ко 6те и самолет да е .
За времето ми в Испания до сега ми е направили впе4ътлението 4е хората които карат тук незнаят какво е да пуснеШ някой който не е с предимство , а да неговорим 4е когато бързаШ и си в най лявата лента и пред теб има кола и му светнеШ къси дълги да се върне от дясно си казва " тоя па къф 4е да ме изпреварва " и наро4но си остава в най лявата лента и тогава ти се налага зиг заг :mhihi:
Така 4е мърШа си има навсякаде :!:
“All the power in the world won't make you fast at the Ring.“

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kando » 18 Окт 2008, 15:26

аз пък и трабант комби със ремарке да карам пак всявам респект,що така ..... 55килца съм със обувките така че не е от външния ми вид

драфтаджия
Аватар
Кара: '93 316ix Touring
Мечтае да кара: далеч
Детайли за колата: Хубавица =)

Мнение от bigmurzi » 18 Окт 2008, 15:49

Мишел написа:
bigmurzi написа:Не мисля, че шофьорите са по-толерантни към е36 околкото към Вектра и други подобни .. :roll:
То си е въпрос на култура на пътя.Има много точни и с кашони(Г-класи), и с голфчета, с лади и тн.

Това не го вярваш, нали? ;)
Жалко е, ама е така...

Напълно си вярвам на думите.
Малко са хората, на фона, на общата база, но има и е много приятно като попаднеш на такива, особено в моменти, когато бързаш ;)
Изображение
Е30 на десен завой бензин НЯМА!

ентусиаст
Аватар
Кара: Без книжка.
Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.

Мнение от t060 » 18 Окт 2008, 17:00

kando написа:аз пък и трабант комби със ремарке да карам пак всявам респект,що така ..... 55килца съм със обувките така че не е от външния ми вид

Щото така караш, че плашиш хората, колега. То и аз да видя трабант комби с ремарке, накачулено до ушите да бичи с 80-90 км/ч и аз ще се стресна.

RESPECT

by t060
Изображение
От тогава русото не е на мода.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 18 Окт 2008, 18:25

.
Последна промяна steeN на 28 Сеп 2019, 11:49, променена общо 1 път
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Peugeot 307 HDI

Мнение от Kambe » 18 Окт 2008, 18:51

найстина БМВ-тo вдъхва респект, аз също смело го твърдя, карам си един път Свищов - Русе пътя е супер и си карам със 120-30 зад мен гледам някакав състезател с Вектра Б с оптичен тунинг само леви мигачи покрай остналаите, стигна до мен и там остана, 15-тина км. си стоеше зад мен докато накрая аз не побързах :mhihi: и го загубих
Изображение
Изображение

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 18 Окт 2008, 20:09

Kambe написа: стигна до мен и там остана, 15-тина км. си стоеше зад мен докато накрая аз не побързах :mhihi: и го загубих

Не бъди толкова сигурен,защото ако е била 2.0 4х4 бая чаец щеше да ти сипе ;)

На мен пък със VW Lupo-то всички ми дават предимство,явно ги е страх да не ме потрошат и ме пазят,че то си е като кибритена кутийка :lol:
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 18 Окт 2008, 20:24

Аз го казах миналата година за "черните джипове", някой ми се смяха, но както се оказва, си е чиста истина .

п.с. ///Марто - лупо? :shock:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Gosho.p » 18 Окт 2008, 20:34

Елате да видите с УАЗ-ката как е ... :mhihi: :mhihi: :mhihi: сичко бега на посоки кат изреве :mhihi:
България е една от малкото страни в света ,в която докато караш в насрешното движение може някой да те шибне отзад!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата