Спукана глава от прегряване
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- mitak_88
- младши ентусиаст
-
golfhi написа:dani3406 написа:Здрасти колега. аз имах сащия проблем с спукана глава. Оправиха ми я на Хладилника в София. Това беше януари,до сега нямам проблеми с нея. Смениха ми гуми4ки,шлайфане и тем подобни за 140лв. Хората се занимават само с това,така 4е си разбират от работата. Димитър Витанов тел.0888 922 668, www.head-service.com кв.Хладилника,ул.Люба Вели4кова 24 Успех
Ти си минал с 140лв. ама това с заваряване на главата ли е![]()
Аз го изчислявах и на мен ще ми излезе около 550лв.ако взема от морга глава за 350лв. А и аз съм от В. Търново и ми е далече а и не мога да отсъствам и да ходя по Сф
колега и аз съм от ВТ и утре заминавам за сф...ако искаш пиши на лс да ми дадеш главата...ще намеря майстор в сф измежду по горе казаните от колегите ще я завари и ще ти я върна в неделя...ако мога да съм ти полезен->лс
Значи днес взех колата от майстор, сменил е глава, гарнитура, гумички на клапани, гарнитурка на ауспуха и тн. Но нямам парно
- откъде може да е проблема, духа само студено.
Майстора вика че не било това от него, а нещо от токовете - иначе термостата си отваря (и 2-та маркуча са топли) и стрелката не мърда от 12часа, налял е антифриз.(за 24лв.струвал) Абе 200лв. ми взе - мисля че е добре цената.
Дали проблема е това че не е обезвъздушено радияторчето на парното или е нещо електрическо
п.п. Преди да я прегрея имаше чудесно парно - климатик нямам.

Дали проблема е това че не е обезвъздушено радияторчето на парното или е нещо електрическо

п.п. Преди да я прегрея имаше чудесно парно - климатик нямам.
golfhi написа:Оказа се че нямало парно само на позицията която духа към купето - като сложа да духа към стъклото и краката духа горещоЯвно нещо клапата за към купето е заяла нещо.
Точно за това,което казваш имаше отделна тема и мисля че се стигна до извода че от централната духалка не духа топло,дори и да си го пуснал на топло,за да не заспиш или да те унесе от това,че е точно срещу лицето ти.Т.е. духа от всякъде топло,без централната духалка,някаква превантивна мерка от задрямване или от рода,демек да ти духа хладничко само,за да си свеж като караш.
Мисля че по-подробно немога да преразкажа темата,поне това което изчетох в нея преди време.
- D.Pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е38
- Мечтае да кара: Е38
golfhi написа:Оказа се че нямало парно само на позицията която духа към купето - като сложа да духа към стъклото и краката духа горещоЯвно нещо клапата за към купето е заяла нещо.
Колега намери си ръководство за експлоатация на Е36 и ще видиш че от централните конзоли на Е36 БЕЗ КЛИМАТИК ДУХА САМО СТУДЕНО, ДАЖЕ И НА ВРЪТКАТА ТИ Е ПОКАЗАНО СИНЬО
http://picbg.net/img.php?file=cc861b53523179fb.jpg
"Не става само с ядене , трябва и акъл!!!"
titikaka написа:golfhi написа:Оказа се че нямало парно само на позицията която духа към купето - като сложа да духа към стъклото и краката духа горещоЯвно нещо клапата за към купето е заяла нещо.
Колега намери си ръководство за експлоатация на Е36 и ще видиш че от централните конзоли на Е36 БЕЗ КЛИМАТИК ДУХА САМО СТУДЕНО, ДАЖЕ И НА ВРЪТКАТА ТИ Е ПОКАЗАНО СИНЬО
http://picbg.net/img.php?file=cc861b53523179fb.jpg
Respect

Заключвайте темата
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
голяма каша с тия глави,ама щот като вземеш кола,трябва се смени туй-онуй,а не първо музика,жанта,гърне и други такива
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2