При палене на двигателя?

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Enderial » 17 Окт 2008, 22:53

liloff написа:Да не пускам нова тема...

На мен ми е интересно нещо.
Колата не е палена 10ина часа, напълно изстинала. Оботори, всичко си е съвсем в ред. Нито ходят нагоре надолу... нищо. Нямам грешки в ЕКУ-то (или където и да е другаде), гофрирания маркуч не е напукан.

С нови свещи, нова ламбда, ново масло и всички филтри. И въпреки всичко няма мощност първите няколко подавания на газ. Винаги е била така от момента, в който съм я взел. Т.е. не че няма мощност, ами трябва да задържа педала на газта като тръгвам, не е като нормално "да си върви сама".

Не знам какво друго остава... дебитомер? Има ли връзка?!
Иначе колата си върви перфектно, нямам никакви грижи след това.

Бате аз май имам същия проблем :) :( ... значи лятото ми нямаше нищо, но сега като застудя времето като я паля сутрин сичко точно пали от раз без да пипам газта, оборотите си ги държи къдет трябва да са си... и в момента в който подам газ почва да глъхне (оборотите вместо да се дигнат, нали давам газ, те падат), тва да речем първите 5-10 секунди. След тва сичко си е ток и жици и немам никви ядове. :help: :?: :idea:
Последна промяна Enderial на 17 Окт 2008, 22:59, променена общо 2 пъти

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 17 Окт 2008, 22:57

Точно така... при мен няма разлика при външна температура. Колата я купих зимата, лятото беше същото, сега с газова и с всичко ново, пак е същото...

Идея си нямам от какво е.
Горивния филтър е нов, катализатор и преди и след махането му... никаква разлика. Не знам какво остава освен дебитомер...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Enderial » 17 Окт 2008, 22:59

Да не би нещо горивен филтър.. ма едва ли или може би катализатор... ти имаш ли такова животно на твоита.

Предишна

Назад към E36