За X6 и жените

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 17 Окт 2008, 10:32

Stanchev написа:ми ти като караше 1er като мъж ли се чувстваше :mhihi:

всеки кара каквото може ;)

Що бре, кво лошо има в това мъж да кара 1-ца? Мен пък 1-цата ме кефи страшно много... пък мъжете не ;) виж са.... 1-цата ако е розова... тогава вече не коментирам :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Иначе мацки в Х6 не знам, ма в Q7.... МНОГО са....

Пич, къде ми е колата?
Аватар

Мнение от ! Алекс » 17 Окт 2008, 10:46

това лято като бяхме на изложението на яхти на братя Диневи всяка втора бутикова кола или джип се караше от манекенка,то да ти се втръсне от фръцкания и навирени нослета :mhihi: :mhihi: и предполагам не могат да оценят каква машина карат освен ценово :evil:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 17 Окт 2008, 12:28

Stanchev написа:
MaXimal написа:Аз пък имам наблюдение, че доста жени карат рейндж роувър не знам си кво си - хич не им разбирам моделите. А хич не изглежда като кола за жена.

ми ти като караше 1er като мъж ли се чувстваше :mhihi:

всеки кара каквото може ;)

Много добре се чувствах.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от alexand » 17 Окт 2008, 12:39

И аз мисля, че главния проблем е в недооценяването... не е нужно да караш Енцо, за да знаеш че караш скъпа кола. Другото е, че това че ти можеш не значи, че тея дето не могат да карат коли по 200к са по-малко хора от теб.. дори напротив.

3,5,7 са много по-мъжки коли от X6 ...да ме извиняват всички X6 фенове.. А жена в Е36 ми е направо недопустима и отвръщам поглед .. а ако е седан направо хвърлям всичко и бягам в обратна на гледката посока.
Компанията "Chrysler" решила да поставя черна кутия в новите модели на джиповете "Grand Cherokee", която да записва последните думи на шофьора преди катастрофа. В Америка в 90% от случаите, последната дума е била "Shit!", докато в България, в 99% процента от случаите, последните думи на шофьора са били: "Пичове, скивайте к'во мо'а да напра'а с тоя джип!"

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 17 Окт 2008, 12:54

alexand написа: А жена в Е36 ми е направо недопустима и отвръщам поглед .. а ако е седан направо хвърлям всичко и бягам в обратна на гледката посока.

Ти гледай като "хвърлиш" и волана, и педалите, да не я "целунеш" гледката :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Ей, с какво отвращение го казаааа, направо се почувствах като извънземно в ... Камаз :confused: :confused: :confused:
Ся да кажа ли аз, че като вида мъж в 316-ка, си викам, лелеее, баси Мъртвеца кара тоя! Това си е женска кола отвсякъде... Саше, мини поне на 318 ка деееее :P
Изображение

моторспорт
Аватар
Кара: 332

Re: За X6 и жените

Мнение от KIM » 17 Окт 2008, 14:34

LizarD написа:
Zapa написа:Добра вечер мили хора :mhihi:
8)
Изображение :idea:

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :lol: :mhihi: :lol: :mhihi: :lol: :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: **** ми янко
Мечтае да кара: CL65 AMG

Мнение от LizarD » 17 Окт 2008, 15:23

Ето го оригиналния ключодържател към новата X6-ца:
Изображение

Ремонт: Важен е и водния знак :mhihi: /Съжелявам но не се сдържах/
Изображение
Изображение

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 17 Окт 2008, 15:51

LizarD написа:Ето го оригиналния ключодържател към новата X6-ца:
Ремонт: Важен е и водния знак :mhihi: /Съжелявам но не се сдържах/

Айде сега дай и ключодържателя на СТАРАТА Х6-ца :mhihi:
Ремонт: Важен е и финикийския знак :mhihi: / И аз СъжЕлявам, но не се сдържах :evil:
Сладури :winky:
Днеска ми дойде в повече... отношението към жените :help:, та даже и били те "колежки" :confused:
Изображение

UFO Pilot
Аватар

Мнение от Azrail » 17 Окт 2008, 16:07

И на мене нещо взе да ми идва в повече спама...
MORE BEER!

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 17 Окт 2008, 16:35

Azrail написа:И на мене нещо взе да ми идва в повече спама...

аз малко със закъснение искам само да добавя че точно тази тема я бистрихме на маса със няколко от покровителите на горепосочените госпожи/ци и общотото мнение беше че им се дават "емблематични за деня" возила за да им личи от далече че са "нечий", че едно да им се пазят простосмъртните шофьори, две че като стане глупавата катастрофа (независимо че ги пазят другите шофьори) да не ги бият... че после сложно и досадно и може да ти отровят живота...

ама така е във банановите държави... аз бях свидетел преди време на това как една кифла със един рейндж роувър мина на червено, блъсна някаква друга кола, излезе със окървавен нос, обади се по телефона, дойдоха още две коли, набиха човека и му дотрошиха колата. действието? във колумбия...

азраил да ма извини... 8)
алекс
трабант 601с
разни други возила

Предишна

Назад към Извън Темата