Parliament ... цигари
Модератор: Общи модератори
30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- vesko06
- старши ентусиаст
-
- Кара: F90 M5
Аз съм от Пловдив, и тук си има Паламент..! Пуша от 3 години, и само Парламент Аква Блу пуша...
Даже се намират, и то доста, и от трите вида-Silver-a, Aqua-та и Night-a,и то доста на 3 лева
Ако имаш път към Пловдив,свиркай 

- BMWACSCHNITZER
- младши ентусиаст
-
- Кара: '97 328i cabrio
- Мечтае да кара: E24 M6
И аз ги взимах на 3.90 лв. ама свършииииихаа.2advanced написа:Ta пуша Aqua Blue от 2 години насам и вмомента изглежда им спират вноса. А Silver Blue има навсякъде и само това ми предлагат...незнам изглежда са им свършили там където пазаруваш - това ще се предлага от тука нататъка - за твой/ваш късмет
Аз ще си пуша Aqua-та без бандерол докато не свършат мастър боксовете![]()

- Azrail
- UFO Pilot
-
Тема току-така няма да пусна, на всички ви е ясно...
Просто вчера си изгубих 2 часа да обикалям югозападна София (цялата) из магазинчетата и не намерих...
Което от 10 години не ми се беше случвало, та затва питах...
Ще оставя темата отворена, някой може да има нещо още да допълни за сладката отрова
Просто вчера си изгубих 2 часа да обикалям югозападна София (цялата) из магазинчетата и не намерих...
Което от 10 години не ми се беше случвало, та затва питах...
Ще оставя темата отворена, някой може да има нещо още да допълни за сладката отрова

MORE BEER!
- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
На бул. "Възкресение", до виетнамския ресторант има едно магазинче за цигари. Доста добре е снабдено и много често има цигари, които са изчезнали в цяла София. Ако ти се занимава може да пробваш и там.
- Бай Митьо
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сувалка
Ще питам моя човек, дали има довечера, но 100% са без бандерол??? стават ли????
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!
От как умреха Фрий шоповете нема качествен, обаче наскоро един познат се върна от Турция и донесе оттам от границата доста добър. Няма смисъл да пушите тоя дето е с бандерол, щото просто не струва, ама хич даже. Истинският парламент ще го познаете по слънцето, появяващо се на филтъра по време на пушене, а най-добре да ги спираме, ама няма как да стане тва
Иначе аз съм на черен Давидоф и си ма кефи

Иначе аз съм на черен Давидоф и си ма кефи

AcoTo®
- Acceleration
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW M5
аз предлагам темата да прерастне във "как да спрем цигарите", защото с тия цени май бая хора ще се откажат от цигарите и аз ще съм един от тях 

- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Купи си една електронна цигара няма да ти вреди на здравето,ама ше си пушиш и ше си задоволяваш нуждата за цигари

Вие сте болни... 

Компанията "Chrysler" решила да поставя черна кутия в новите модели на джиповете "Grand Cherokee", която да записва последните думи на шофьора преди катастрофа. В Америка в 90% от случаите, последната дума е била "Shit!", докато в България, в 99% процента от случаите, последните думи на шофьора са били: "Пичове, скивайте к'во мо'а да напра'а с тоя джип!"
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
Bavarec*** написа:Купи си една електронна цигара няма да ти вреди на здравето,ама ше си пушиш и ше си задоволяваш нуждата за цигари
пробвах - не става. единствения плюс е, че си павкаш в офиса и никой не може "копче" да каже

- Garribaldi
- ентусиаст
-
- Кара: 'Е36'
- Мечтае да кара: e92 m3
Колега тук из Люлин има Silver ...но пък аз търся Aqua и от тях няма ... казват: имаме само от Silver, имаме само от Silver, имаме само от Silver,
Имаше едно място ги вкарват без бандерол и са по 3 лв... ама от доста време не съм ходил ще питам и ако имат ще пиша 

- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
На ъгъла на "Раковска" и "Аспарух" в клек шопа има и трите вида. Само не знам дали малко избирателно не ги дават... Тряя те запозная с Момчето 

- Azrail
- UFO Pilot
-
30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2