Братя Галеви
Модератор: Общи модератори
41 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Bogat-Beden написа:Честит орден "Стара Планина" на г-н Тодор батков....Е.ем ти и държавата и управление...
![]()
Че той тоя орден го раздават вече на всеки

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
тоя па мустак кви стари планини,кви чудеса.....!!!
са като го приберат след некой месец у кауша ше треа да го връща!!хич да не го вади от найлоните.....
са като го приберат след некой месец у кауша ше треа да го връща!!хич да не го вади от найлоните.....
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Ми да ми дадат и на мен///peter написа:Bogat-Beden написа:Честит орден "Стара Планина" на г-н Тодор батков....Е.ем ти и държавата и управление...
![]()
Че той тоя орден го раздават вече на всеки

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
Пилев написа:"Страхът сковава и превзема душите на хората" xaxa
Е нема такива простотии. Всички са се изпокрили по домовете и никой не смее да си покаже носа през бронираната врата или да надникне през решетките на прозорците
ПП Между другото ми се е случвало да засека точно Галев, при това по моя вина, и знаете ли каква беше неговата реакция, никаква!

- Любо Мегов
- старши ентусиаст
-
Re: Братя Галеви
Evelin Cotsev написа:Колеги какво мислите за братя Галеви , напоследък доста често се въртят имената им из медиите , забъркват ги в какви ли не скандали и винаги излизат невиинни , как мислите дали сега пак ги искарват виновни за да отклонят вниманието ни от по важните теми напоследък или са си криминални ?
те са просто част от системата, нищо не могат да им направят независимо че Дончева им е хвърлила око да операт пешкира

- The 5th element
- Арабиата
-
- Кара: E39 530D
сутринта ги гледах по Нова в Коритаров лайв и мнението ми е,4е както и да са си направили парите-факт,4е за момента могат само да им пръднат на , , , ,
Правят си бизнес хората,така,4е като нямат доказателства да ги оставят на мира и в интерес много интелигентно си отговарят на въпросите
Правят си бизнес хората,така,4е като нямат доказателства да ги оставят на мира и в интерес много интелигентно си отговарят на въпросите
[url=http://picbg.net/img.php?file=194f7b7624e3366b.JPG]
[/url
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Те са членове на МЕНСАThe 5th element написа: много интелигентно си отговарят на въпросите

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
Подкрепете инициативата - ордер "Стара планина" на братя Галеви за изключителните им заслуги към Република България в развитието на икономиката в град Дупница и приноса им за борбата с организираната престъпност в региона.
http://www.bgpetition.com/orden-galevi/index.html

http://www.bgpetition.com/orden-galevi/index.html

- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
41 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3