От каде се е зародила любовта ви към БМВ ?
Модератори: mitaka7, Общи модератори
70 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- LizarD
- ентусиаст
-
- Кара: **** ми янко
- Мечтае да кара: CL65 AMG
- peshopetrov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: всеки ден
В доста коли съм се возил и доста съм карал , оба4е БМВ-то кво удоволствие доставя просто нема друга такава кола , само веднъж да се ка4иш просто няма как де не се влюбиш в нея
БМВ

БМВ

- CarrollShelby
- младши ентусиаст
-
Хъм...Какво ли ме запали...Може би играта NFS:4,там имаше M5.По-късно баща ми ми подари от Германия модел на Z3 в размер 1:18...Чесно да си кажа незнам защо си купих БМВ.Просто когато вече имах парите знаех че ще се търси първо БМВ 3-ка купе и после всичко останало. 

- ronaldinha
- Потребител
-
Не видях дали имаше дама,изказала се,но и аз реших да споделя,въпреки че напоследак не съм ходила по сбирките и не посещавам редовно форума,но хвърлям по едно око да видя как се развиват нещата
Та,БМВ са от колите,които правят впечатление само кат ги видиш и аз винаги съм ги харесвала.Но истински се запалих тази година след като моят най-добър приятел си купи е30-ка и като излизахме ме возеше с нея.Еми само като се качих и се повозих,а и той като се въртеше здраво на завоите как да не се влюбиш в нея.С нея даже бях на бала и колата просто си е чук. А и той за пръв път ме качи на Бояна пролетта,сами знаете какво е там(мен сега само коли са ми в главата
) та после почнах да ходя и в дружба и можете да си представите.Особено след като видях Тошко как се върти и как я юрка неговата сладурана(в която съм се возила) ентусиазмът ми се скочи до небето.То просто е грехота да не харесваш БМВ и по тая причина и аз казах,4е като изкарам книжка и си купя кола,то тя ще е баварка
Любов ли бе да го опишеш!

Любов ли бе да го опишеш!
BMW Power
Angel with devil eyes
Angel with devil eyes
- pandev22
- младши ентусиаст
-
Преди година и нещо приятел вкара моята е36 и направо доиде да ме види.седнах в нея и се влюбих,а след 1 седмица като я подкарах запо4нах да мисля от каде какво да открадна за да я имам.и така сега не мога да си се представя с друга ли4на кола освен бмв
ахахаххаа като ви чета,а кажете сега че онази теория която развива всеки психотерапевт за малкото дете във нас е нелепа глупост хахахах
Значи аз имах учудващия късмет да се зарибя буквално от елита на БМВ-тата,но за съжаление същия този късмет беше все за много кратко почти бегло със само едно изключение.По принцип като малък най се кефех на Понтиак и Ламборджини,но ......
Не знам колко от вас се сещат за времената преди преврата,тогава доста от по големите заводи имаха по някой друг състезател - какви времена,А?
Та в завода в който работеше бащата имаше един със който са приятели и когато стана преврата този тип си взема едно БМВ от онези акулите със две врати и отзад пишеше 323 - години по късно разбрах че се казва е21.Е те този тип един път ме качи да се повозя и ....
забравих и за Понтиак и за всичко,лелеееееее това не беше истина,как сучеше задница,ама на една страна малииииии,не се удържаше из пътя е това е "хулигана"от онази другата тема според мен - е все пак и човека умееше да кара изключително добре,чак аз искам така,но горе-долу същата тази година (не помня точно но около '91г.).....
....Една сутрин като си бяхме на село се събудих от много страшен рев,ама то не рев ами буботене като на камион .... а ве не може да се опише,само знам че до тогава не бях и чувал такъв звук,викам си "баси кво ще е туй нещо"-то ми стана ясно че ще е кола,ама каква...и беж директно от леглото,няма тоалетна,няма закуска,направо на бегом бос на улицата и ....... баси хахахаха още не мога да повярвам като го видях много огромно,много черно,със много големи гуми и много хора около него.Отидох да видя - комшията беше от Бургас и държеше някви хотели,та отивам и ги слушам та да разбера:БМВ(това го познах от раз хахаха)12 цилиндъра,не знам колко си клапани,7-а серия,кубатурата смътно си спомням че беше 4,0 или 4 и нещо,а ве не знам,ама оня като седна и тръгна ..... без да се возя сърцето ми биеше на макс...страхотна кола честно.
Сега другото БМВ което видях беше на една екскурзия в Трявна,трябваше да гледаме някакъв музей или нещо такова,обаче хихихих пред едно заведение какво беше спряло хахаха всички лапетий направо тичахме към него,ама това ви казвам поне 30-40 мъничета,година по късно разбрах (то собственика ни видя и каза че е БМВ и много се радва човека,но не посмя да ни отключи вратата хахахаха)че това е 850,на много места съм срещал критиката към този модел.че не било истинско БМВ,и никога досега не съм срещал този модел,но това е БАСИ колата - смятай че учителките не могат да ни разкарат от там,мерехме гумите със предмишници колко са широки - един детски лакът честно,голямо зяпане и притихнали разговори със страхопочитание паднаха,а ве немам думи просто .....
.... до тук а кажете как да не се зарибиш,А хахахах
Когато вече отраснах и имах книжка,един по скоро познат от колкото приятел си беше купил е30 325,че ми паднаха и някои други случаи да го покарам,значи ........ ами това вече беше забивката ..... заричането ми във сектата хахахаа,едва ли има смисъл да говоря за прекрасното усещане което изпитваш когато караш този автомобил,собственика все повтаряше че това е "царя на пътя"и изобщо не беше преувеличена хвалбата му,правете сметка че със моторите до 400цц включително не искаха да се гонят със него,от тогава поради липса на кинта смених няколко невъзможни марки и този път има-няма твърдо съм решил да е БМВ.
п.п.и всички богаташи и бивши собственици със които съм приказвал без значение какво карат сега,които са притежавали БМВ са ми потвърдили че няма друга кола като БМВ
Значи аз имах учудващия късмет да се зарибя буквално от елита на БМВ-тата,но за съжаление същия този късмет беше все за много кратко почти бегло със само едно изключение.По принцип като малък най се кефех на Понтиак и Ламборджини,но ......
Не знам колко от вас се сещат за времената преди преврата,тогава доста от по големите заводи имаха по някой друг състезател - какви времена,А?
Та в завода в който работеше бащата имаше един със който са приятели и когато стана преврата този тип си взема едно БМВ от онези акулите със две врати и отзад пишеше 323 - години по късно разбрах че се казва е21.Е те този тип един път ме качи да се повозя и ....

....Една сутрин като си бяхме на село се събудих от много страшен рев,ама то не рев ами буботене като на камион .... а ве не може да се опише,само знам че до тогава не бях и чувал такъв звук,викам си "баси кво ще е туй нещо"-то ми стана ясно че ще е кола,ама каква...и беж директно от леглото,няма тоалетна,няма закуска,направо на бегом бос на улицата и ....... баси хахахаха още не мога да повярвам като го видях много огромно,много черно,със много големи гуми и много хора около него.Отидох да видя - комшията беше от Бургас и държеше някви хотели,та отивам и ги слушам та да разбера:БМВ(това го познах от раз хахаха)12 цилиндъра,не знам колко си клапани,7-а серия,кубатурата смътно си спомням че беше 4,0 или 4 и нещо,а ве не знам,ама оня като седна и тръгна ..... без да се возя сърцето ми биеше на макс...страхотна кола честно.
Сега другото БМВ което видях беше на една екскурзия в Трявна,трябваше да гледаме някакъв музей или нещо такова,обаче хихихих пред едно заведение какво беше спряло хахаха всички лапетий направо тичахме към него,ама това ви казвам поне 30-40 мъничета,година по късно разбрах (то собственика ни видя и каза че е БМВ и много се радва човека,но не посмя да ни отключи вратата хахахаха)че това е 850,на много места съм срещал критиката към този модел.че не било истинско БМВ,и никога досега не съм срещал този модел,но това е БАСИ колата - смятай че учителките не могат да ни разкарат от там,мерехме гумите със предмишници колко са широки - един детски лакът честно,голямо зяпане и притихнали разговори със страхопочитание паднаха,а ве немам думи просто .....
.... до тук а кажете как да не се зарибиш,А хахахах
Когато вече отраснах и имах книжка,един по скоро познат от колкото приятел си беше купил е30 325,че ми паднаха и някои други случаи да го покарам,значи ........ ами това вече беше забивката ..... заричането ми във сектата хахахаа,едва ли има смисъл да говоря за прекрасното усещане което изпитваш когато караш този автомобил,собственика все повтаряше че това е "царя на пътя"и изобщо не беше преувеличена хвалбата му,правете сметка че със моторите до 400цц включително не искаха да се гонят със него,от тогава поради липса на кинта смених няколко невъзможни марки и този път има-няма твърдо съм решил да е БМВ.
п.п.и всички богаташи и бивши собственици със които съм приказвал без значение какво карат сега,които са притежавали БМВ са ми потвърдили че няма друга кола като БМВ
- Barovski
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: E30 biTurbo
Мойта любов към марката идва от ранните ми детски години. През 92г. баща ми си купи Е30. После беше поръчана Е34 през 94. само бмв знаех. Чак на 6-7 години разбрах,че имало и други марки коли. Всичките ми колички бяха БМВ. Ходех с химикалки и тетрадки на БМВ. Купих си БМВ и друго няма да си купя.
- JENATA NA 6EFA
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: другите да се усмихват :)
mi za6toto PO-XUBAVO OT 6VEDSKA 3ka E SAMO BMW 3ka .....................///M ULTIMATE DRIVING MACHINE

70 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5