Зимни Гуми
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- netsurfer_bg
- младши ентусиаст
-
- Кара: ....
напълно неоправдана покупка, за 700 лева които ти си дал за метални джанти и тасове можеше да си вземеш 16-ки с почти нови гуми от форума.
Аз онзи ден си взех от форума 16-ки goodyear ultra grip 7 на един сезон за 360-лева 4 гуми
Аз онзи ден си взех от форума 16-ки goodyear ultra grip 7 на един сезон за 360-лева 4 гуми
BMW 318is E30 / BMW 318ci m54b25 кабрио
/ BMW е90 318d
ех '06 AUDI A8 4.2 ...

ех '06 AUDI A8 4.2 ...
- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
Всеки с принципите си колеги. Аз амортисьор, шарнир, пружина, гума, джанта, спирачен апарат и диск втора ръка не бих си купил, ако ще собствената ми майка да ми гарантира, че са много запазени. При цялото ми уважение и респект към коректните колеги в подфорум "Продава". Вече vehicle trim части и такива по снимки мога да купя. Но да си увеличавам и без това високия процент шанс да ме претрепа някой по нашите пътища е абсурдно, заради някакви си 200лв. спестени.
А за големината - цената на гумите не ме притеснява, взимам си ги чисто нови с почти 45% отстъпка
Даже другата седмица ще ходя да си ги купя.
А за големината - цената на гумите не ме притеснява, взимам си ги чисто нови с почти 45% отстъпка

Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- Гост
-
Archangel написа:Всеки с принципите си колеги. Аз амортисьор, шарнир, пружина, гума, джанта, спирачен апарат и диск втора ръка не бих си купил, ако ще собствената ми майка да ми гарантира, че са много запазени. При цялото ми уважение и респект към коректните колеги в подфорум "Продава". Вече vehicle trim части и такива по снимки мога да купя. Но да си увеличавам и без това високия процент шанс да ме претрепа някой по нашите пътища е абсурдно, заради някакви си 200лв. спестени.
А за големината - цената на гумите не ме притеснява, взимам си ги чисто нови с почти 45% отстъпкаДаже другата седмица ще ходя да си ги купя.
За всичко изброено си прав, с изключение на джантите - нямат нищо общо с изброените от теб други чаркове, които и аз никога не бих взел 2-а ръка...

А за отстъпката от 45% - като ми дойде ред да купувам гуми мога ли да ти звънна да ходим двамата?

- panafon
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: кара Е46
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Archangel написа:Всеки с принципите си колеги. Аз амортисьор, шарнир, пружина, гума, джанта, спирачен апарат и диск втора ръка не бих си купил, ако ще собствената ми майка да ми гарантира, че са много запазени. При цялото ми уважение и респект към коректните колеги в подфорум "Продава". Вече vehicle trim части и такива по снимки мога да купя. Но да си увеличавам и без това високия процент шанс да ме претрепа някой по нашите пътища е абсурдно, заради някакви си 200лв. спестени.
А за големината - цената на гумите не ме притеснява, взимам си ги чисто нови с почти 45% отстъпкаДаже другата седмица ще ходя да си ги купя.
И аз не се съгласявам за джантите...
Аз даже и изброените части не взимам оригинални, а от доказани марки - КОНИ, Брембо, Ейбах и други подобним, но за джантите ...
Не ти говора за някоя турска реплика на М3, а за оргинални джанти БМВ , на които след една проверка дали са криви или заварвани няма какво да им е друго....
Все пак твой си е избора, не казвам че е лош (даже е перфектен) , но има и други варианти и просто си ги споделяме тука.
Аз не мисля че като си карам оригиналните лети 15ки от колата зимата с 4ри зимни гуми на 5000 км. (миналата зима си ги купих нови и могат да изкарат и тая) че правя някакъв компромис. Още повече за тежки зимни условия си имам джип, които именно там му е силата, щот за ОФФ-РОУД не говорим

ПП: да не би да имаш връзки в Мишлен/Континентал/Гудиер на централно ниво

"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2