16 октомври - Шабан Шаулич, Мирослав Илич и Рени

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от SummonedToDIe » 16 Окт 2008, 15:56

:mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 16 Окт 2008, 16:04

Penchev написа:
Evelin Cotsev написа:Ја сам разумео да је он споран раније како би добили улазницу српска музика је моја омиљена, вероватно је јединствен луксуз :!: :lol:

Pa kako da nije :bchug: Ja sam presrecan da ce veceras biti urnebes kod hali NDK :mhihi: ( и аз понавървявам на Сръбски :mhihi: )

Георги Пенчев

Pozdravi Je Pozdraviiiii............ :mhihi:
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мел

Мнение от ///vlado » 16 Окт 2008, 16:07

Ко зна овде српски ,да видим сада :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от hemicharger » 16 Окт 2008, 16:13

Предлагам всички колеги, които не успеем за концерта да си организираме една сръбска вечер по столичните клубове :mhihi: пък то пеенето идва с пиенето :drinking: :have one:

Pozdravi je, pozdraviiiii volim je ko preeeeeeeee....eh, da mogu poslati joj suzeeeee....suze bi joj rekle sve
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///vlado » 16 Окт 2008, 16:38

[quote="hemicharger"][/quote]

Aма ги знаеш песните :mhihi:

Слажем се, нека је бити заједно,али не и вечерас јер сам сутра на послу :mhihi: У петак је :mhihi:

Който не ме е разбрал ,да каже да преведа :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от hemicharger » 16 Окт 2008, 17:16

///vlado написа:
hemicharger написа:

Aма ги знаеш песните :mhihi:

Слажем се, нека је бити заједно,али не и вечерас јер сам сутра на послу :mhihi: У петак је :mhihi:

Който не ме е разбрал ,да каже да преведа :mhihi:

:mhihi: bio sym pianjac!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от speedmaniac » 16 Окт 2008, 17:22

I da imam sto zivota, a ne samo ovaj zrno... :mhihi:
...E36 Rulzzz... ;)
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... p?t=103218 - Help!
Издирвам откраднат лаптоп Compaq Presario с МАК адрес 00:1B:24:CF:6C:8E

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///vlado » 16 Окт 2008, 17:30

[quote="hemicharger"][/quote]

Реците некоме згодан ресторан у Софији ?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от hemicharger » 16 Окт 2008, 17:37

///vlado написа:
hemicharger написа:

Реците некоме згодан ресторан у Софији ?

ФОЛК КЛУБ РИМ. орк. Перун най доближават музиката на Шабан! (свърши ми сръбския) :mhihi:

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 16 Окт 2008, 17:38

hemicharger написа:
Pozdravi je, pozdraviiiii volim je ko preeeeeeeee....eh, da mogu poslati joj suzeeeee....suze bi joj rekle sve

поздрав од мене за колеге
http://vbox7.com/play:3d1d7dde
Изображение

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 16 Окт 2008, 18:37

Bavarec*** написа:
hemicharger написа:

поздрав од мене за колеге
http://vbox7.com/play:3d1d7dde

Ей, не е истина какви дърти песни слушате :shock: Върнах се в детството :mhihi: Когато гледах захласната Телевизия Белград и учех српски от филмовите маратони :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///vlado » 16 Окт 2008, 19:05

[quote="Apassionata"][/quote]

Знам да Боби, а ви слушајте их превише :mhihi:

ако искаш превод кажи :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Evelin Cotsev » 16 Окт 2008, 20:03

http://vbox7.com/play:e52e1a9f - поздрав свим колегама, ја сам њу извјештачен и отац чекао да се укрца на пусти ме одари 1 шамаре иза врата
It`s party time !

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 16 Окт 2008, 23:46

Колеги ,от мноооого мнооого време така не съм се вълнувал ,както от този уникален спектакъл на легендите на Сръбската песен :shock: :have one: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel:

Мирославе , господ е на небето :arrow: ти си на земята :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: Вечна памет на теб и творчеството ти :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown:

Шабане , легендо :!: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: СвЕтиньо , господ те е благословил да докосваш най-нежната струна в душата на смъртните :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown:

Каквото да кажа сега е малко ... Плаках и пях ... Душата си давам за това тяхно творчество и гений :!:

Sanela, Dva galeba bela , Mihajlo , Uvenuce narcis beli , Odlazis odlazis , Zoves me na vino , Smej se smej , Bozanstvena zeno , Jesenna balada , Tebi са само част от песните които взривяваха зала 1 на НДК не само след завършека им а и по време на изпълненията :shock: Аз нямам глас ,имах 50% щото съм понастинал ,но и тях ги "хвърлих там в залата" лелееей :twisted: :twisted: :twisted:

Имаше и още един участник ,когото не смея да нарека изпълнител :evil: Абсолютен непрофесионализъм ,абсолютно неадекватно поведение на моменти , неуважение към нас - публиката ,след като почти никой не я аплодираше след песните в рецитала й (име така и няма да спомена, гадно ми е :puke: ) :!:
Всички НИЕ бяхме отишли заради легендите от съседна Сърбия а тя даже имА неблагоразумието да каже ,че била Българка и сме в България , разбираш ли ,та да я аплодираме :puke: :comp: :dummy: :no: :bang: :ahah: ЕЕЕЕЙ КОЙ ТИ КАЗА ЧЕ СИ ПЕВИЦА ,боже мой :help: Неможе в тая държава да е всичко като хората докрай :( Един път тя ни поизнерви ,втори път оркестъра (нашенци) ,които свириха на Мирослав буквално ДРЕМЕХА разбираш ли :evil: :gay: :comp: и даваха "път" на някаква цигулка а Мирослав ,си пя ниско човека щото нема кой да свири :evil: :!: БЕСЕН СЪМ ИМ :comp:

Ето ги бе ,ето ги - хората от съседна Сърбия които водеше Шабан забиха с такава сила ,че просто не оставиха глас и сила у никого :!:
Трябваше те да свирят на Мирослав ,да се разгърне и той човека ...
Но уви ,в България сме , в страната на маанетата , на недоделките , на измислените ...

Колеги , идва друг невероятен концерт

7 декември , отново зала 1 на НДК , София 8)

Легендите - Vesna Zmijanac , Halid Muslimovic и Sasa Matic със собствения бенд :twisted: :have one: :bchug: :angel: :bowdown: :lalala: :D

Просто знам ,че ще има втора серия лудост :D

Георги Пенчев
Изображение

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 17 Окт 2008, 6:38

Penchev написа:

Георги Пенчев

Евалата за думите Пенчев верно много голям концерт,от одавна не съм чувал наживо такава галеща ушите музика :bowdown: :bowdown: :bowdown:

7 декември , отново зала 1 на НДК , София

Легендите - Vesna Zmijanac , Halid Muslimovic и Sasa Matic със собствения бенд

:bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата