Братя Галеви
Модератор: Общи модератори
41 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
жив зян е нашето мвр. Бой йебън и сръбска музика ни трябва на нас, ама тъпите военни спят, че да заприличаме поне малко на европа.
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
- Тоо Cool
- U.S. MARINES
-
- Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
- Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR
.......
Евала им правя на тия пичове! То като че ли има нещо наред в тая гадна помийна яма носеща името държава, та на тия "братя" да им търсите кусурите.....Кмет на столицата е някакъв сто процентов мутрак, чупиме си колите в ОГРОМНИТЕ ями по столичните улици, боклука е ГРАНДЕ проблем, а вие търсите какви били тия Галеви.....ми верно е, че Дупница е чиста и читава, а как са си изкарали кинтите тия пичове-ми могли са изкарали са...и ще изкарват още много...а българина щото си е мърцина по душа в 99% от случаите, седи отстрани и коментира какви лоши мутри били тия....то нали знаете, че не виновен тоя дето яде баницата, а тоя дето му я дава....а българина обича май повече от всичко да дава (да се дава.....)..... 

In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
Re: .......
[quote="Тоо Cool"][/quote]
теее това исках да кажа през цялото време ... ма каквото и да ги говорим се ще са си добре
теее това исках да кажа през цялото време ... ма каквото и да ги говорим се ще са си добре

Тоо Cool написа:....а българина обича май повече от всичко да дава (да се дава.....).....
И какво друго може да направи? И протести за бензина имаше, бяхме 150 човека на кръст. Както се казва всеки се оправя сам, няма единност. На един му оправят улицата и си затваря устата, на друг му вдигат 50лв. заплатата и той, 3-ти им дават 20лв. пенсия и спират да са недоволни ...
по тези причини и на мен ми е базразлично за другите, независимо кои какви са те ...
та по темата за "братята", си ги представям какви сержантчета са били с зелените жилетки и гладни физиономии с палка в ръка, та не се очудвайте за амбициите им... в крайна сметка Дупница е в подножието на Рила, с глабен международен път през града, 1/2 от колите втора ръка минават от там, крадените вероятно също ... и аз бих асфалтирал 2,3 улици да ви кажа

- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
може да са сякви поне правят много за града им , и ето , че днес са се явили в полицията , както сами са казали никои не ги е извикал официално , не знам къде пише , че трява да ти се обадят по телефона за да те викнат в полицията.
It`s party time !
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
GVT написа::mhihi:![]()
Кой не знаееее, кой не е чуваааааал за двамата братяяяяя ГАЛЕВИ!

А сега по темата, техните имена не се тълкуват много хубаво в европейския съюз. Заради ей такива хора може да сме 1вата страна изгонена от ЕС
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- ka4i
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 touring
Днес следобед ходих да ги снимам в Националната следствена служба.Боклуци.Бандити- от 100 метра им личи.
"Страхът сковава и превзема душите на хората" xaxa
Е нема такива простотии. Всички са се изпокрили по домовете и никой не смее да си покаже носа през бронираната врата или да надникне през решетките на прозорците
ПП Между другото ми се е случвало да засека точно Галев, при това по моя вина
, и знаете ли каква беше неговата реакция, никаква!
Е нема такива простотии. Всички са се изпокрили по домовете и никой не смее да си покаже носа през бронираната врата или да надникне през решетките на прозорците

ПП Между другото ми се е случвало да засека точно Галев, при това по моя вина

- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
Тоо Cool написа:Евала им правя на тия пичове! То като че ли има нещо наред в тая гадна помийна яма носеща името държава, та на тия "братя" да им търсите кусурите.....Кмет на столицата е някакъв сто процентов мутрак, чупиме си колите в ОГРОМНИТЕ ями по столичните улици, боклука е ГРАНДЕ проблем, а вие търсите какви били тия Галеви.....ми верно е, че Дупница е чиста и читава, а как са си изкарали кинтите тия пичове-ми могли са изкарали са...и ще изкарват още много...а българина щото си е мърцина по душа в 99% от случаите, седи отстрани и коментира какви лоши мутри били тия....то нали знаете, че не виновен тоя дето яде баницата, а тоя дето му я дава....а българина обича май повече от всичко да дава (да се дава.....).....
сори батка, ама ти пак се появи с еб@ти дразнещия пост

какво си направил за държавата, че да критикуваш по този начин, че не си ми известен, а се интересувам?
би ли споделил отново, че произхождаш от "помийна яма"?
имаш ли адекватно предложение за решение?
защо сервилничиш на забогатялите неясно за теб как?
не искам да спорим излишно, но последните ти постинги ми направиха неприятно впатлание като Българин, сега се повтори...

Бъди здрав!
- stefanta
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Хонда
- Мечтае да кара: Е92
На някоя група селски журналистчета са им свършили темите за дъвчене, та са ги захапали .Аз даже не бях чувал за тях преди този шум.
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Честит орден "Стара Планина" на г-н Тодор батков....
Е.ем ти и държавата и управление...

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
41 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3