Коли от Германия
Модератор: Общи модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
Коли от Германия
Здравейти, колеги. Значи имам една оферта за Е36 от Германия, обаче не съм много запознат с процедурите. Транзитни номера, цени...чух че имало някакви еко такси или нещо подобно. Ако може някой по-запознат да ми напише какви ще са страничните разходи и такси ще съм му много благодарен

- radosi
- кандидат ентусиаст
-
Значи процедурата е следната
отиваш плашташ колата взимаш талоните отиваш в общината за номера там даваш около 40-50Е отиваш за табели там даваш 30-40Е (червени за експорт). Трябва да си вземеш и застраховка от nondos.com - 45Е, ако нямаш време за евтини застраховки порачка и доставка по интернет си купуваш от там дето взимаш табелите. 15 дена е минимума и е около 90-110Е. Вращаш се в обшината да ти врачат всичко. Отиваш до колата слагаш номерата и вече си мобилен.
За цените на бензина гледаш в aral.de - 1.5E на литар. Гледай да имаш кредитна карта VISA за пътя много е удобно.
За гориво приготви 250Е в зависимост от стила на каране
За венетки - Австрия 9Е, Унгария 7Е, Сърбия 23Е (такси), България манифест 8Е, 2Е дезинфекция, венетка.
Много важно е в сърбия да си вземеш билета в белград иначе гориш 50Е.
!!! не купувай кола от автокаща или от турчин или италянец живеещ в германия
Кола по снимка не се избира ... ако не ти хареса като отидеш придвиди си време и пари за обикаляне. Влакчетата им са прилично скапи (има 35Е билет за 5 човека за сабота и неделя за цялата страна) иначе цената е около 10-15Е на 100 км
отиваш плашташ колата взимаш талоните отиваш в общината за номера там даваш около 40-50Е отиваш за табели там даваш 30-40Е (червени за експорт). Трябва да си вземеш и застраховка от nondos.com - 45Е, ако нямаш време за евтини застраховки порачка и доставка по интернет си купуваш от там дето взимаш табелите. 15 дена е минимума и е около 90-110Е. Вращаш се в обшината да ти врачат всичко. Отиваш до колата слагаш номерата и вече си мобилен.
За цените на бензина гледаш в aral.de - 1.5E на литар. Гледай да имаш кредитна карта VISA за пътя много е удобно.
За гориво приготви 250Е в зависимост от стила на каране

За венетки - Австрия 9Е, Унгария 7Е, Сърбия 23Е (такси), България манифест 8Е, 2Е дезинфекция, венетка.

Кола по снимка не се избира ... ако не ти хареса като отидеш придвиди си време и пари за обикаляне. Влакчетата им са прилично скапи (има 35Е билет за 5 човека за сабота и неделя за цялата страна) иначе цената е около 10-15Е на 100 км

Ако тъщата върти дупе, щерка и си заслужава инвестицията
Ако колата си върти задницата значи си заслужава емблемата!

- BaHko1
- Потребител
-
- Кара: 318ti
- Мечтае да кара: 344ti
брат предлагам ти да качиш колицата на едно автовозче. ще ти излезе същите пари докарването пък няма да се занимаваш с транзитни номера , застраховки и сичките там глупости. пък избора на автомобил си е твои
успех

успех

…събуждам се сутринта след страшен запой, и гледам - нищо ми няма!
Лежа си кротко в канавката, якето ми го няма, дънките ми ги няма, портмонето ми го няма, часовника ми го няма… Абе изобщо - нищо ми няма!
Лежа си кротко в канавката, якето ми го няма, дънките ми ги няма, портмонето ми го няма, часовника ми го няма… Абе изобщо - нищо ми няма!
kupuvane na kola
radosi написа:Значи процедурата е следната
За гориво приготви 250Е в зависимост от стила на каране![]()
Колега коментара Ви е много добър, но ако добавите и от къде да се купуват коли (не не купувай кола от автокаща или от турчин или италянец живеещ в германия) ще бъде наистина върха.

Можете ли да бъдете по-конкретен (например автокъща от германец, обява във вестник -евентуално име на вестника и т.н.)
- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio

"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
- radosi
- кандидат ентусиаст
-
само германец - частно лице. Всичко друго е все едно купуваш италианска кола
Да е нямало междинни собственици поляци, италианци, турци или поляци или такива с немски паспорти.
mobile.de - autoscout24.de
това е достатачно.
успех

Да е нямало междинни собственици поляци, италианци, турци или поляци или такива с немски паспорти.
mobile.de - autoscout24.de
това е достатачно.

успех
Ако тъщата върти дупе, щерка и си заслужава инвестицията

маааа и ако немски не говориш
мааа и тази кола кола как ще я намериш от германец не от турчин не ми е ясно ма караи ма като е карана от германец да не мислиш че там нема турски сервизи едва ли некои ще даде за е36 1500 евро за ремонти там това е без пари за сервиз
1 сявки авто къщи са на турци албанци и пр
2 всички обяви от вестници ако са оферти вече са заминали
3 треа ти там кола да обикаляш и то яко всеки друг отваря мобиле де и взима наи евтината и не се занимава повече
4 една от колите тази дето си обикалял и тази дето си купил ако сговняса по пътя
5 сърбия 130 евро сръбска застраховка магистралите са 30 евра дето са ти наи малкия проблем ако те спрът сърби даи 50 евро кажи брато аиде традиция и си бегаи хич не спори кои прав кои крив че ще отидете на 150 евро
така че добре помисли толкова ще се набуташ че свет ще ти се извиие освен ако не си ценител и ти е все през ку.а 2-3000евро късмет от мен

1 сявки авто къщи са на турци албанци и пр
2 всички обяви от вестници ако са оферти вече са заминали
3 треа ти там кола да обикаляш и то яко всеки друг отваря мобиле де и взима наи евтината и не се занимава повече
4 една от колите тази дето си обикалял и тази дето си купил ако сговняса по пътя

5 сърбия 130 евро сръбска застраховка магистралите са 30 евра дето са ти наи малкия проблем ако те спрът сърби даи 50 евро кажи брато аиде традиция и си бегаи хич не спори кои прав кои крив че ще отидете на 150 евро

така че добре помисли толкова ще се набуташ че свет ще ти се извиие освен ако не си ценител и ти е все през ку.а 2-3000евро късмет от мен
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Там се ходи за кола само с кола ,добър немски и предвидени няколко дни за търсене
Ако знаеш къде да търсиш ,има читави коли,но иначе рискуваш.
Ако не си ходил ,ще платиш колата поне двойно от колкото струва
А да и чевените номера барабар със застраховката са около 90Е всиччко нагоре е печалба за тоя дето ти ги прави

Ако знаеш къде да търсиш ,има читави коли,но иначе рискуваш.
Ако не си ходил ,ще платиш колата поне двойно от колкото струва

А да и чевените номера барабар със застраховката са около 90Е всиччко нагоре е печалба за тоя дето ти ги прави

9 мнения
• Страница 1 от 1