Ние Българите...
Модератори: mitaka7, Общи модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- Mecho
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: по улици без дупки
- Детайли за колата: E36 m50b20
E36 M52B28
E39 M52B28
Ние Българите...
....българинът такъв,българина онакъв!То е вярно че накъдето нададем ухо-все лоши новини.Брюксел-разни еврофондове ни стряскат насън и наяве,вместо да ни заливат с манна небесна.Стряскат ни криминалната хроника и сводката за автопроизшествията,сън не ни дава цената на бензина и нафтата.Пълна промяна
!Сами сте си виновни,нямате воля и желание да си оправите бакиите и да претиснете мушмороците си,размахват ни пръст отвън.Абе далеч не стенай-корумпираната страна,неофициално и под сурдинка припяват другите.Но пък се изприщвам,като чуя "те българите това и онова"Или още по лошо"ние българите прочие и прочие" И защо е нужно да се самоклеветим?
На мен лично ми е обидно да ми обясняват от високо кой съм и какъв съм,след като си гледам работата и не съм откраднал и една стотинка.И такива,простете са десет от десет българи.Има,разбирасе 10%играчи но такъв е горе-долу процнтът на шмекерите във всяка държава.Друг въпрос как всяка държава ги слага на място и що е то закон и ред,практикуване на политика при демокрация у нас.
Българин ли е онзи германец,който наскоро изигра в София етюд на тема грабеж на личен автомобил.Цел-проста и ясна-застрахователна измама в родната Бундесрепублика?
Е,нашите полицаи го олепили,но такива случаи има стотици и при много от тях номерът е минал,и то не само у нас а и в други "ВЪЗПИТАНИ" държави от ЕС.
Българи ли са турците,дето строят например магистрала Люлин.. за 150 мил. евро.Тя трябва да бъде готова през 2010 г. но има озоставане от графика,та се наложи вицепремиерът Меглена Плугчиева и Карстен Расмусен
от Дирекция "Регионална политика" в еврокомисията лично да препитват турската фирма,защо аджеба това е тъй ще я бъде ли "магистрала" в срок.Ама българите виновни,щото не кандисвали на хиляди лева заплата,та се налагало комшийски работници да дойдат,ама пък визите им се бавили
. Ха де!Или хайде де!Българи ли са гръците,който 2004г. насам строят пътя Разлог-Гоце Дълчев-Садово?Изпълнението е спазарено за 5 мил. евро.Строежат е готов на 40%и са усвоени три и половина милиона евро при стойност на проект 7,4 мин. евро.Сега ще търсим нов изпълнител,с гърците отиваме на съд в Париж,но 3 мил и половина май ще трябва да вънем по програмата Фар.Къде Киро на кирия?
И накрая бъгари ли сме ние българите,та си оставаме каруцата в калта и ревем други да я вадят,че се исамобичуваме на всичко отгоре.Ако сме българи,сами трябва да изчистим Българските Авгиеви ОБОРИ,и ако може,да не допускаме да ни скачат по главите нашенски адрешковци и далавераджии от всякакъв ранг,заради който пък чужди доклададжии сетне размахват истина от последната инстанция.
Да ред трябва да има,но ред,който ние определяме и после спазваме.Инак с чатал на врата си пак българин,но втора ръка човек.

На мен лично ми е обидно да ми обясняват от високо кой съм и какъв съм,след като си гледам работата и не съм откраднал и една стотинка.И такива,простете са десет от десет българи.Има,разбирасе 10%играчи но такъв е горе-долу процнтът на шмекерите във всяка държава.Друг въпрос как всяка държава ги слага на място и що е то закон и ред,практикуване на политика при демокрация у нас.
Българин ли е онзи германец,който наскоро изигра в София етюд на тема грабеж на личен автомобил.Цел-проста и ясна-застрахователна измама в родната Бундесрепублика?

Българи ли са турците,дето строят например магистрала Люлин.. за 150 мил. евро.Тя трябва да бъде готова през 2010 г. но има озоставане от графика,та се наложи вицепремиерът Меглена Плугчиева и Карстен Расмусен

И накрая бъгари ли сме ние българите,та си оставаме каруцата в калта и ревем други да я вадят,че се исамобичуваме на всичко отгоре.Ако сме българи,сами трябва да изчистим Българските Авгиеви ОБОРИ,и ако може,да не допускаме да ни скачат по главите нашенски адрешковци и далавераджии от всякакъв ранг,заради който пък чужди доклададжии сетне размахват истина от последната инстанция.
Да ред трябва да има,но ред,който ние определяме и после спазваме.Инак с чатал на врата си пак българин,но втора ръка човек.
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
- oxam
- младши ентусиаст
-
- Кара: е46 м3 х2, mustang GT, viper RT/10
ми не знам, но тук колко верни неща има......от днес е, първа страница, има ли нужда да ти казвам че това не е нощен труд или 24 часа....http://www.iht.com/articles/2008/10/15/europe/bulgaria.php?page=1
и в германия има корупция, точене на пари, лобита и партийни каси...но докато живеех там джанти не съм изправял, както и не съм чул някой да е застрелян или взривен показно
и в германия има корупция, точене на пари, лобита и партийни каси...но докато живеех там джанти не съм изправял, както и не съм чул някой да е застрелян или взривен показно

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
4 мнения
• Страница 1 от 1