Колеги в НБУ

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

УмНаТа КаКа с чЕрпАка :)
Аватар
Кара: '96 BMW318 cabrio

Мнение от Eliana » 15 Окт 2008, 9:18

Аз съм дипломант и нямам лекции. Ако някой учи право и го интересува как минават изпити, изисквания на преподаватели и др. мога да му подскажа :)
Изображение

daytona violett
Аватар
Кара: e36+24

Мнение от kOnPuBkA » 15 Окт 2008, 9:23

Eliana написа:Аз съм дипломант и нямам лекции. Ако някой учи право и го интересува как минават изпити, изисквания на преподаватели и др. мога да му подскажа :)

Аз точно право уча... :uups: Докарала съм го до 4-ти курс, но някой индивиди ще ми съкратят живота тази година май, май...
И за да не превръщам темата в чат, колежке, ако можеш да споделиш някаква полезна информация- с удоволствие на лични :)
HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!
Изображение
IMPOSSIBLE IS NOTHING !

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ///М3
Мечтае да кара: ///М3 CSL

Мнение от Красимир! » 15 Окт 2008, 13:39

И аз съм в НБУ-то :mhihi:, ама все още не карам баварка.
От собствениците на Ауди съм, но в най скоро време дано и аз се похваля..

: )

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 15 Окт 2008, 15:38

Абе кажете има ли некои да учи там нещо от сорта на мениджмънт и икономика,че в момента уча административно и стопанско управление и учителите ми викат продължи в НБУ и безтуи тего те до училището.
Пък и доста приятели сме замислили да кандидатстваме там.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от 2advanced » 15 Окт 2008, 17:03

Абе на кой е тъмносинята Е30ка дето спира до входа от ляво точно вътре в паркинга? :mhihi: :mhihi:
Проблемът на жените с паркирането идва от това, че непрекъснато ги лъжат колко точно са 20см
YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007
Мишу написа:...ма на бела капа се отчитам :mhihi:
:mhihi:
Чакаме отговора на ДЗВЕР-а. Он е компетентен по всички въпроси - от земетресенията и дисекцията на млечната жлеза, до НПК и тям подобни юридически въпроси

daytona violett
Аватар

Мнение от kOnPuBkA » 15 Окт 2008, 17:46

2advanced написа:Абе на кой е тъмносинята Е30ка дето спира до входа от ляво точно вътре в паркинга? :mhihi: :mhihi:

На нЕкое професОре :mhihi: :mhihi:

там е резерве за "ВИП"-ове и даскали :lol: Ака говориш за паркинга зад "Артес" де ;)
Изображение
IMPOSSIBLE IS NOTHING !

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от 2advanced » 15 Окт 2008, 17:55

kOnPuBkA написа:
2advanced написа:Абе на кой е тъмносинята Е30ка дето спира до входа от ляво точно вътре в паркинга? :mhihi: :mhihi:

На нЕкое професОре :mhihi: :mhihi:

там е резерве за "ВИП"-ове и даскали :lol: Ака говориш за паркинга зад "Артес" де ;)

Не бе не зад Артес там даже незнаех, че се паркира :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Точно до бялата бутка на чичето дето цъка копчетата на оградата :mhihi:
Проблемът на жените с паркирането идва от това, че непрекъснато ги лъжат колко точно са 20см
YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007
Мишу написа:...ма на бела капа се отчитам :mhihi:
:mhihi:
Чакаме отговора на ДЗВЕР-а. Он е компетентен по всички въпроси - от земетресенията и дисекцията на млечната жлеза, до НПК и тям подобни юридически въпроси

daytona violett
Аватар

Мнение от kOnPuBkA » 15 Окт 2008, 18:01

2advanced написа: Не бе не зад Артес там даже незнаех, че се паркира :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Ааа, е значи 100% на някой даскал е. Вътре в двора на НБУ е само за богопомазани коли :lol:
Изображение
IMPOSSIBLE IS NOTHING !

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW M5

Мнение от Acceleration » 16 Окт 2008, 10:53

и на мене вече ми го отваря тоя моодле и пак имаше проблем оня ден не искаше да отваря казусите некви с йероглифи беха ама вчера си ги свалих нема ядове. Друг е въпроса, че ми се дорева като ги видех :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Berboo » 16 Окт 2008, 11:29

И аз съм в НБУ :) По принцип имам от понеделник до четвъртък лекции, но до сега съм ходил 3 пъти май до университета за 2 седмици :mhihi:

А иначе за VEDA и ISDO... те вече не бачкат, остава само MOODLE. Даже са махнали линковете към тях от главната страница.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 535i, S500

Мнение от furiozo » 16 Окт 2008, 14:46

аз съм 3ти курс в НБУ..спирам на паркинга срещу главния вход на уни-то, при чичата дето се разхожда. вторник и сряда съм на лекции по цял ден :) може и да сте ме засичали.

вчера видях на въпросния паркинг няколко е36ки :)

навит сам да се видиме по нбу БМВ сектата ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Красимир! » 16 Окт 2008, 17:39

kOnPuBkA написа:
2advanced написа: Не бе не зад Артес там даже незнаех, че се паркира :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Ааа, е значи 100% на някой даскал е. Вътре в двора на НБУ е само за богопомазани коли :lol:

Абе, не е точно така. Има оферта по 300 лв на семестър и ти може да паркираш вътре. Само, че не ти гарантират свободно място. : )

daytona violett
Аватар

Мнение от kOnPuBkA » 16 Окт 2008, 21:37

Красимир! написа: Абе, не е точно така. Има оферта по 300 лв на семестър и ти може да паркираш вътре. Само, че не ти гарантират свободно място. : )

Че аз ако им дам по 300 лв., при това без да съм сигурна за място, колата ми трябва да се чувства много богопомазана :mhihi:

При наличието на толкова паркинги наоколо си е живо трошене на пари... И все пак е хубаво че го има като вариант, нищо че не бях чувала до сега... :roll:
Изображение
IMPOSSIBLE IS NOTHING !

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Красимир! » 17 Окт 2008, 11:29

kOnPuBkA написа:
Красимир! написа: Абе, не е точно така. Има оферта по 300 лв на семестър и ти може да паркираш вътре. Само, че не ти гарантират свободно място. : )

Че аз ако им дам по 300 лв., при това без да съм сигурна за място, колата ми трябва да се чувства много богопомазана :mhihi:

При наличието на толкова паркинги наоколо си е живо трошене на пари... И все пак е хубаво че го има като вариант, нищо че не бях чувала до сега... :roll:

Понеже никъде не е обявено. На майтап обсъждахме темата в една аудитория и един преподавател ни каза, че има подобна оферта,
ама наистина колата ще се чувства богопомазана.. Чисто трошене на пари и избиване на комплекси ще е да се възползваш от "офертата" :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 17 Окт 2008, 13:20

Acceleration написа:еми аз съм само събота и неделя :)

Ха... и аз така ;) На "скъпия" паркинг съм редовен.
Синьо компотче без форумни лепенки :) (под прикритие)

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата