Братя Галеви

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Братя Галеви

Мнение от Evelin Cotsev » 15 Окт 2008, 22:29

Колеги какво мислите за братя Галеви , напоследък доста често се въртят имената им из медиите , забъркват ги в какви ли не скандали и винаги излизат невиинни , как мислите дали сега пак ги искарват виновни за да отклонят вниманието ни от по важните теми напоследък или са си криминални ?
It`s party time !

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i Turbo
Мечтае да кара: BMW F10 M5

Мнение от ///Ivan » 15 Окт 2008, 22:30

Какво да мислим-боклуци тва е!!! :evil:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Evelin Cotsev » 15 Окт 2008, 22:31

///Ivan написа:Какво да мислим-боклуци тва е!!! :evil:

добре де обснови се , аз съм ги гледал по интервюта и така нататък , толкова разследвания срещо тях , как 1 път не намериха доказателства като са толкова черни
It`s party time !

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мел

Мнение от ///vlado » 15 Окт 2008, 22:36

Напротиф не са боклуци.Ами обратното,доста умни и хитри хора който знаят как да се възползват и какво да правят в даден момент.Знаели са кога ,какво и как да го правят и сега имат натрупан капитал.Ма хората си живеят добре и не им пука, и простояно такива като нас ще ги обсъждат ;)
Последна промяна ///vlado на 15 Окт 2008, 22:38, променена общо 2 пъти

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i Turbo
Мечтае да кара: BMW F10 M5

Мнение от ///Ivan » 15 Окт 2008, 22:36

Това стига ли?
http://www.dnes.bg/article.php?id=59022 :evil:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Re: Братя Галеви

Мнение от euroto » 15 Окт 2008, 22:36

Evelin Cotsev написа:......... сега пак ги искарват виновни за да отклонят вниманието ни от по важните теми напоследък .....
Изображение

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Re: Братя Галеви

Мнение от X-citer » 15 Окт 2008, 22:45

Evelin Cotsev написа:Колеги какво мислите за братя Галеви , напоследък доста често се въртят имената им из медиите , забъркват ги в какви ли не скандали и винаги излизат невиинни , как мислите дали сега пак ги искарват виновни за да отклонят вниманието ни от по важните теми напоследък или са си криминални ?

...те и Маргините са много болни :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: скрап

Без думи

Мнение от RS » 15 Окт 2008, 22:51

...аз пък си мисля, че като за начало трябва да се обеси(или подобно, но публично) "великият журналист" на който, дължим термина "братя" Галеви.

ентусиаст
Аватар
Кара: Без книжка.
Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.

Мнение от t060 » 15 Окт 2008, 23:00

Как, к'во да мисля? Те първо не са братя (тука мутрагентите на братчед си викат) и второ не са Галеви (на единия му е друго името). Ма имначе са си чисти като изворна водица, то като ги погледнеш си им личи

Изображение

RESPECT

by t060
Изображение
От тогава русото не е на мода.

ентусиаст
Аватар

Мнение от stenly » 15 Окт 2008, 23:01

///vlado написа:Напротиф не са боклуци.Ами обратното,доста умни и хитри хора ...

Ако можеш ми обясни, защо "умни и хитри" изклюва да са "боклуци"?

Нямам нищо против 'капитализма' и 'натрупването на капитал' в частност, стига да не са за сметка на станалата твърде непопулярна и абстрактна в последно време категория 'морал'.
Юнаци като тея са част от схемата, заради която България макар и географски в "демократична Европа" социално още е в нещо като късен феодализъм.

Му му мух мули, майкоууу!
Аватар

Мнение от absix » 15 Окт 2008, 23:23

Ако няма нищо, що са в неизвестност от днес следобяд? :mhihi:

Ама иначе границите били "затворени... :help:

ентусиаст
Аватар
Кара: e65

Мнение от Пилев » 15 Окт 2008, 23:29

Колеги сега аз като по-техен съгражданин да ви кажа някой неща. Значи шапка им свалям, от както така нареченото "завзимане на власта" в Дупница. Не знам и не ме интересува как точно са си посъбрали парите, но просто да видите какво правят в момента в Дупница. За едно лято бяха ремонтирани ВСИЧКИ училища и децки градини, ВСИЧКИ градинки бяха оправени и насадени с цветя, Благодарение на тях в града няма автокражби не се знае от колко години. За разлика от времето като се плащаше на циганите примерно да чистят а те си седат на някоя сянка да люпат семки, елате сега да видите как се излизват улиците като се седат. Работата се върши. Никой не гледа да отбива само номера, може би от страх ама все пак има полза.
Един пресен пример от преди седмица.
Имахме една разбита улица(ама много разбита с павета и огромни дупки). Та въпросните галевци дет им се вика платиха на фирма да я оправят, всеки ден се следи за изпълнението на плана. Един ден строителите бяха закъснели с работата, станало време да си ходят към 6 часа и зарезали нещата и тръгнали. Еми същата вечер в 9 часа бяха набавени прожектори и те си довършваха работата, та чак до 1 2 през ноща.
А сега да видиме някой смее ли да разкопае тая улица с нов асвалт, както сме свидетели почти навякаде става точно това.
Шахтите преди постоянно изчезваха от канавките и такива дребни неща, който вече не се случват. Така че не се лъжете много много по медиите как описват положението, че понякога чак ми дозлява като ги слушам и какви глупости говорят.

ентусиаст
Аватар
Кара: e65

Мнение от Пилев » 15 Окт 2008, 23:35

Колеги сега аз като по-техен съгражданин да ви кажа някой неща. Значи шапка им свалям, от както така нареченото "завзимане на власта" в Дупница. Не знам и не ме интересува как точно са си посъбрали парите, но просто да видите какво правят в момента в Дупница. За едно лято бяха ремонтирани ВСИЧКИ училища и децки градини, ВСИЧКИ градинки бяха оправени и насадени с цветя, Благодарение на тях в града няма автокражби не се знае от колко години. За разлика от времето като се плащаше на циганите примерно да чистят а те си седат на някоя сянка да люпат семки, елате сега да видите как се излизват улиците като се седат. Работата се върши. Никой не гледа да отбива само номера, може би от страх ама все пак има полза.
Един пресен пример от преди седмица.
Имахме една разбита улица(ама много разбита с павета и огромни дупки). Та въпросните галевци дет им се вика платиха на фирма да я оправят, всеки ден се следи за изпълнението на плана. Един ден строителите бяха закъснели с работата, станало време да си ходят към 6 часа и зарезали нещата и тръгнали. Еми същата вечер в 9 часа бяха набавени прожектори и те си довършваха работата, та чак до 1 2 през ноща.
А сега да видиме някой смее ли да разкопае тая улица с нов асвалт, както сме свидетели почти навякаде става точно това.
Шахтите преди постоянно изчезваха от канавките и такива дребни неща, който вече не се случват. Така че не се лъжете много много по медиите как описват положението, че понякога чак ми дозлява като ги слушам и какви глупости говорят.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от mangini » 15 Окт 2008, 23:45

Пилев написа:....

Добре си го написал, града в момента наистина се поддържа. А вече дали заради страх от тях-ми явно само така могат да се накарат хората да си вършат работата качествено и да не я претупват. Гледах интервюто на Карбовски с Галеви и не ми направиха впечатление на глупави хора. Просто си знаят интересите и си ги защитават.

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 16 Окт 2008, 0:15

stenly написа:
///vlado написа:Напротиф не са боклуци.Ами обратното,доста умни и хитри хора ...

Ако можеш ми обясни, защо "умни и хитри" изклюва да са "боклуци"?

Нямам нищо против 'капитализма' и 'натрупването на капитал' в частност, стига да не са за сметка на станалата твърде непопулярна и абстрактна в последно време категория 'морал'.
Юнаци като тея са част от схемата, заради която България макар и географски в "демократична Европа" социално още е в нещо като късен феодализъм.
:clap: :yes:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

Следваща

Назад към Извън Темата