Е36 до кога???

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

дере дънки сред голи мадами
Аватар

Мнение от Mamouk » 15 Окт 2008, 13:16

Като цяло форумът се е разрастнал много и в частност и този подфорум. Да не говорим за собствениците на Е36 :)

Помня, когато едно време аз се регистрирах, хората, които ми казаха за форума, ме посъветваха на първо време повече да чета, да ползвам търсачката и по-малко да пиша... Може би ние трябва да даваме същия съвет и на тези, на които ние казваме за форума...

Надявам се, че скоро ще има промяна и в модераторския екип на подфорума, което ще оправи малко или много нещата тук :)
Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 15 Окт 2008, 13:48

Еее кога беше тва като се регистрирах... карах е36 туринг и имаше хора във форума, които мислеха, че сам съм си я правил :mhihi: малко беше рядък модела по тва време.
Нормално е такова развитие на нещата, многоповече хора влизат тук, по- малко четат, повече пишат, защото е по- лесно и така..
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Мнение от ///M Power » 15 Окт 2008, 14:13

Mamouk написа:Като цяло форумът се е разрастнал много и в частност и този подфорум. Да не говорим за собствениците на Е36 :)

Помня, когато едно време аз се регистрирах, хората, които ми казаха за форума, ме посъветваха на първо време повече да чета, да ползвам търсачката и по-малко да пиша... Може би ние трябва да даваме същия съвет и на тези, на които ние казваме за форума...

Надявам се, че скоро ще има промяна и в модераторския екип на подфорума, което ще оправи малко или много нещата тук :)

:yes:
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

ентусиаст
Аватар
Кара: Камион колкото читалището...

Мнение от pistata9889 » 15 Окт 2008, 18:59

Това надявам се,че скоро ще има промени в модераторския екип,твое мнение ли е,или имаш информация,че ще се направи.Ако се направи дано е по-скоро да се вкара малко респект за писане,че на БМВдраивъра му е трудно сам,а както виждам явно има и други ангажименти и не може да влиза за повече от тридесетина минути след 22ч.Надявам се скоро да станат промените и нещата да се пооправят.Поздрави
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!

ентусиаст
Аватар
Кара: Камион колкото читалището...

Мнение от pistata9889 » 02 Ное 2008, 3:02

Оправете търсачка поне,които не иска да търси и знае за какво става въпрос в нея вече само пише два реда,–В търсачка нищо:И нова тема.
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!

ентусиаст
Аватар
Кара: Семейното комби
Мечтае да кара: M5 touring

Мнение от dinkomg » 22 Ное 2008, 15:37

ЕЕЕ колеги, ако го нямаше този форум, какво щяхме да правим ние които отскоро сме се качили на bmw и сме усетили разликата с останалите автомобили. Аз отскоро карам bmw ама толкова нови неща научих покрай вас ветераните. И никой не говори за възраст, а за това кога за първи път си се докоснал до тази несравнима марка...
Има много коли и ....BMW
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от NetWar » 22 Ное 2008, 20:43

Мое мнение е ,че както и да се развива форума ние си оставаме едно сплотено Общество . Аз се регистрирах 2003 година като си купих 320-ката и само четях отначало ,за тези 5 години имам само 300 мнения , а виждам колеги за 2 години имат по 900 мнения , явно се развиват по добре от мен ;)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: is turbo / 520i,и на жената е30ката

Мнение от Vozq_bez_pari » 23 Ное 2008, 17:10

Може би трябва да се направи линк които отваря директно търсачката , и при регистрация в форума ,да се праща директно на маила на потрбителя и ако не е отворил линка да не може да си отваря профила.Или друго при първото си влизане в форума с регистриран ник, автоматично да се отваря търсачката.
Друго но малко по "грубо" е новорегистриран потребител дане може да пуска тема поне месец някаде от датата на регистриране :) по теми оба4е да може да пише :roll:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW X3 3.0d '04

Мнение от DIDO » 24 Ное 2008, 0:42

Едно време форумът го четях с интерес и научавах нови неща,
сега го чета за развлечение и шоу.
Тогава имаше по-малко хора и по-разбиращи, обменяше се опит,
сега има много юзъри и много отворковци, които нищо не разбират,
ама пишат ли пишат. Какво да четеш от такива лумпени, освен
бисери. И именно заради тях, знаещите се оттеглиха.
За съжаление това е истината :(
BMW - Усещане за автомобил

младши ентусиаст
Аватар
Кара: когато има гориво.
Мечтае да кара: Джесика Алба
Детайли за колата: Е30 316i; E36 318i; E39 528i; Е53 3.0i; Munich, Germany

:)

Мнение от AlCapone » 24 Ное 2008, 10:46

:) Кфо да кажа на мен форума си ми харесва почти 99% когато потърся отговор за нещо го намирм по един или друг начин и не мисля че хората който разбират не пишат тук по скоро мисля че е въпрос на време аз не съм мн компетентен но има неща който знам и когато мога да посъветвам или помогна на някой в форума винаги ми доставя удоволствие по това съдя че и при другите е така. Карам БМВ от 2 годинки и форума ми е помогнал мНоГо и се радвам че го има а пък на който не му харесва да на пише не е края на света. Също така според мен някой от тези който разбират много са станали много по арогантни и високомерни и предпочитам някой по нови членове на форума да ми отговарят защото те тепърва се доказват и за това са много по коректни, любезни и имат колегиално отношение. Да правят се нови теми който са еднакви със стари и кфо от това ЦЕЛТА е да се помогне на КОЛЕГИТЕ а не само да се критикуват че са пуснали еди каква си тема, вярно не е мн хубаво да има една тема по 20 пъти НО ЦЕЛТА ОПРАВДАВА СРЕДСТВАТА така че замисли се в край на сметка за какво е този форум. Де да знам може и да не съм прав но в мойте очи нещата седят точно така.
Пушил съм в движение и с DJ STANCHO на мотора.....

старши ентусиаст
Аватар
Кара: m52 e36
Мечтае да кара: е38 ;)
Детайли за колата: е36

Re: Е36 до кога???

Мнение от t0sh » 24 Ное 2008, 11:11

pistata9889 написа:Колеги не съм стар във форума,но и не карам БМВ от вчера.До кога ще се повтарят едни и същи теми, малко стари,и мн нови,с нови теми повтарящи се през ден.Толкова ли остаряхме,че да няма какво ново да се каже?Защо старите превържаници които карат БМВ не пишат а само гласно коментират?Къде са хората от преди?

някои от по-'старите' тотално им втръсна е36 да бъде масовата 'тарикатска' трошка заместила голф2, която само се чупи и поради това няма други теми освен за ремонт - при това 'е_Ф_тин'.

Предишна

Назад към E36