Ще се видим на "Тонзос"

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Ще се видим на "Тонзос"

Мнение от remo » 15 Ное 2004, 17:27

Добре BMW маняци ще се видим на тонзос, вие доста приказвате в форума ама да ви видим там с какви бегачки сте коментатори велики, доста е забавно междодругото, целия форум с едно отношение това е добре защото означава че се държите,но не разбирам отношението ви към тунинга в България, всеки ако има пари да си го купи от магазина е велико, но колко са хората които могат да си го позволят? Убивате желанието на човек да се заеме да направи нещо по случая!
Мерси все пак на всички ви!

ПС. Само за ваша информация, вашият събор който провеждате ме подтикна към организирането на изложението в България !
Последна промяна remo на 15 Ное 2004, 17:30, променена общо 1 път

devildriver
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: McLaren F1

Мнение от SlipKnoT » 15 Ное 2004, 17:30

Ти си психично болен бе момче..

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dimitar » 15 Ное 2004, 17:43

Според мен неубиваме желанието на никой. Напротив - даже много се кефим, когато някой направи нещо сам. Но пък тук има доста грамотни и мислещи хора и, когато някой започне да се превъзнася за да се направи на интересен - веднага си намира майстора. Така де - когато някой почне да ти разправя как със спортен филтър и чип е вдигнал 40-50 коня отгоре - как да не му се смееш, особено пък като почне да разправя как скъсвал отвсякъде коли дето струват 10 пъти (най-малко 8) ) повече от неговата. Та ако се зачетеш из форума ни - ще видиш колко много хора правят нещо по колите си, ама не са тръгнали наляво и надясно да разправят как тия AMG-та, М-ки, Ферари-та и Ламборджини-та за нищо ги нямат.

ПП. А и немога аз лично да разбера едно нещо - защо всеки идва тук да разправя колко е велик, а не ходи по другите форуми - такива има колкото щеш.
ППП. А и недей да бъдеш толкова сигурен, че догодина ще се видим на Тонзос, щото може да си направим събора някъде в дън земята - щото вече аман от навлеци.

Доктор на БМВ науките
Аватар
Кара: 400 коня и едно магаре зад волана

Мнение от Vasilen » 15 Ное 2004, 18:57

Dimitar написа:ПП. А и немога аз лично да разбера едно нещо - защо всеки идва тук да разправя колко е велик, а не ходи по другите форуми - такива има колкото щеш.
ППП. А и недей да бъдеш толкова сигурен, че догодина ще се видим на Тонзос, щото може да си направим събора някъде в дън земята - щото вече аман от навлеци.

Боже колко истина има в думите ти ;){}
remo едно смо си разбрал че се държиме един за друг ... ама прочети ще разбереш и други неща ;)
May the BMW force be with you!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ISATIS » 15 Ное 2004, 20:54

:evil: ДА СЕ ОБЕСИ!!! :evil:
Виж сега , моето момченце.Дори и да се абстрахираме от факта , че не демонстрираш много ясна мисъл, пак не става ясно кокво адЖеба имаш предвид със своето подобие на пост. Айде да те помоля да си седите в ункикалното тунинг-пространство , наречено www.tuning.bg и да не занимавате тука повече с глупости. Оставете ни да си караме "бавните" бмв-та, а вие си се наслаждавайте на НЛО-тата си ( консервени кутии :DDD , чайници :DDD , бързи орелчета :DDD , още по-бързи Фау-Вета :DDD , лагерници :DDD , пучи въшки :DDD и прочие!!!) Нищо лично , състезателю!!!
Последна промяна ISATIS на 16 Ное 2004, 1:10, променена общо 3 пъти

master of the force
Аватар

Re: Ще се видим на "Тонзос"

Мнение от alx » 15 Ное 2004, 21:00

remo написа:...всеки ако има пари да си го купи от магазина е велико, но колко са хората които могат да си го позволят? Убивате желанието на човек да се заеме да направи нещо по случая!

всъщност като се замисля- ако във бг има 20 човека дето да отбират от тунинг- 15 са активни участници на бмв форума. това трябва да ти говори нещо.

моето скромно мнение е че ако желаеш може да идваш тука, да четеш повече от колкото пишеш и да допринасяш за форума и "общото познание"- тогава добре си дошъл.

но ако мислиш че не се вписваш във горния шаблон- само си губиш времето...

за момента ще се въздържа от коментари...

поздрави :)
алекс
трабант 601с
разни други возила

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 15 Ное 2004, 23:34

alx
Еееее тъкмо се зарадвах, че си го "нахранил" пък ти си се въздържал ;)

ентусиаст
Аватар

Re: Ще се видим на "Тонзос"

Мнение от grnka » 16 Ное 2004, 1:30

remo написа:Добре BMW маняци ще се видим на тонзос, вие доста приказвате в форума ама да ви видим там с какви бегачки сте коментатори велики, доста е забавно междодругото, целия форум с едно отношение това е добре защото означава че се държите,но не разбирам отношението ви към тунинга в България, всеки ако има пари да си го купи от магазина е велико, но колко са хората които могат да си го позволят? Убивате желанието на човек да се заеме да направи нещо по случая!

ПС. Само за ваша информация, вашият събор който провеждате ме подтикна към организирането на изложението в България !

1) Момко,БМВ е друго нещо...никой не е казал че караме бегачки ама това не ни спира да имаме вкус към нещо което изобщо не ни кефи...Аз съм от хората който не си спестява приказките и на 4 очи ще ти кажа кво и що е...Ако не ми харесва нещо нека е БМВ или орле
2)Аз мога да говоря за себе си значи виждал съм какъв ли не тунинг и то много качествен даже се надървих на една сиерра косуорт в Гърция която имала титлата "ежедневен автомобил" и прави 0-400м за 11.5 сек. И то мерено не с Г-Тек а със спецялен лазерен уред който се използва масово в драг рейсис...Не се претиснявай знам и Опели много бързи и фордове и БМВта...просто тукашните много малко хора имат представа за тунинг по-нататък от един спойлер...Имена няма да споменавам те си знаят кои са 8)
3) Щом пускаш тук тема от рода на "Какво мислите за еди коя си кола" и т.н. трябва да очакваш и добри и лоши призиви за дадената кола...не всеки харесва това което представяш...Все пак различни хора , различни вкусове :roll:
4)
но не разбирам отношението ви към тунинга в България, всеки ако има пари да си го купи от магазина е велико, но колко са хората които могат да си го позволят?

Общото отношение е такова защото всеки си прави една кола 1.1 или 1.4 айде и 1.6 като самолет със спойлерчета,мрежички простотий които вместо да придават вид на една дадена кола тя става егати плашилото и хората се смеят на тоя селяк дето я направил така... ;)

5)
Убивате желанието на човек да се заеме да направи нещо по случая!

Нека го убиваме...Всеки в крайна сметка си прави колата за себе си а не за чуждия кеф нали е така?? Ама по-добре така да му убиваме желанието за да няма такива извращения в бъдещето...

и 6то и последно...малчо вземи си купи тунинг списание и виж как си правят колите в чужбина...Там почти не ползват готови китове ама все пак хората си имат мерак,ръцете им са златни и правят чудеса! Така че не си закачай другите щото имаха "наглостта" да си кажат своето мнение по въпроса дали това е хубаво или не и да изискваш да си покажат тяхните коли...като си толкова отворен къде е твоята кола бря??

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 316, е36 328, ф30 335, ф32 428
Мечтае да кара: и да му е спокойно

Мнение от Babuna » 16 Ное 2004, 9:48

Противно на всички аз подкрепям Ремо. Момчето е донякъде право. Само си спомнете как жестоко беше оплют в темата му за интервюто! Все пак в този продукт са вложени време, пари и най-вече мерак, което трябва малко от малко да се оцени.
Ремо, интервюто ти беше слабо наистина. Не ми хареса, но като за първо може да мине - все трябва да се почне от някъде. Не мога да разбера как така всички сме автоентусиасти, а пък не се уважаваме и не си помагаме хич (говоря за БМВ ентусиастите и другите).

Иначе, Ремо, с нагласата, която тръгваш да правиш тунинг фест (а именно - да ни натриеш носа) просто смятам, че няма да успееш.
Поздрави!
CCFL и LED ангелски очи, М пакети за е36/е39/е46/е60/е61/е90/е91/е93/е93/f10/f30/x5 спортни окачвания, спортни генерации, колектори и много други!
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 16 Ное 2004, 10:00

Мноого добре казано Alx :DDD

Дружба Тийм
Аватар
Кара: 535xD

Мнение от Giorceto » 16 Ное 2004, 10:10

Аз не разбрах кога ще се видиме в Тонзос? :have one:
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|

ентусиаст
Аватар

Мнение от tsvet40 » 16 Ное 2004, 13:39

Babuna написа:Не мога да разбера как така всички сме автоентусиасти, а пък не се уважаваме и не си помагаме хич (говоря за БМВ ентусиастите и другите)

Ето това се питам и аз от доста месеци насам и отговорм не намирам :(

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от marti the pi4 » 16 Ное 2004, 15:27

супер е казано за бегачките ... мноо се изкефих...
а иначе пич защо да чакаме да се жидим напролет ... когато и където кажеш аз намам тунинг по колата ама не ми е и необходим... просто си пожелай една гонка и аз съм там.. а ти щом имаш много паулар евала.. а за тунинг хората по горе са го написали иди в чужбинско и пак говори за магазини и по дискавари канал има ако не се лъжа 2 предавания на темата вътрешен и външен тунинг и хората не го купуват от магазина а си го правят... така че ти си помисли и иначе WELCOME IN THE CLUB

ентусиаст
Аватар

Мнение от grnka » 16 Ное 2004, 16:32

изобщо няма да си правя труда да отговоря..досега е писано доста..Пък на ремо да кажа нещо:

Като си говорил глупости от рода на "щяха да ми дадат чисто ново клио за моята лада или пък си скъсал някой АМГ или или...да си очаквал да ти се смеят не само тук а и на тунинг.бг и ако искаш и в Тонзос ще ти се смея пред очите нямам проблем... :DDD :lol:

Следваща

Назад към Основен Форум