MOPART BMW SERVICE -0893565812
Модератори: Leon, LiTtLeRoCk, Секретар на клуба, ///M_Martin, boris, BMW Club BG - Управителен съвет
Acoto® написа:Ники, брат, закъсах го. Купето на манерка, отвън, по телефона не мога да те открия, а на друг да ми прави колата нямам доверие.
Въпросът ми е може ли да докарам едно купе и да прехвърлиме от моето на другото ДВГ, инсталация, скорости... Кажи ми тук моля те ако има вариант, пуши ми вече главата...
Ще го оправя и после ще взема се обеся
може

- Zaho
-
-
- Детайли за колата: mnoo fast ;)
- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
ROCK написа:haho написа:Той е човека , дори и в Бургас има доволни негови клиенти
Къде е в бургас ?
тук има ли сервиз ?
няма братле, просто има хора от бургас като мен които са мн доволни.
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
- Mecho
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: по улици без дупки
- Детайли за колата: E36 m50b20
E36 M52B28
E39 M52B28
- pazokolarov
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320dA 525xd
- remaka
- пияния майстор
-
- Кара: на мастика с айрян
- Мечтае да кара: е30 М3
Mecho написа:До колко ти се носи слава си и покарваш колите на клиентите без да знаят....

Remi Performance Garage
Което не става с акъл,става с мощност
Ако с мощноста(чука) не стане,потърси по знаещи
Ако не можеш да го оправиш не го чупи повече!!!
Което не става с акъл,става с мощност

Ако с мощноста(чука) не стане,потърси по знаещи

Ако не можеш да го оправиш не го чупи повече!!!
- Mecho
- младши ентусиаст
-
E36 M52B28
E39 M52B28
remaka написа:Mecho написа:До колко ти се носи слава си и покарваш колите на клиентите без да знаят....твойта нали не я кара ае у лево се ше се намери некои да цапа темите!!
Не защото никога не бих я закарал в тоя сервиз не моята....а на много познати който са си оставяли колите там!
п.с. Честит имен ден ..

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Че какво като кара клиентски коли?
Аз не виждам нищо лошо в това,стига да не е изцапал салона примерно...да се вози бе,не стига че ми лежи под колата за смешни пари,не стига че разчитам на него по всяко време на денонощието без значение събота-неделя ми и да се размрънкам,че е пробвал колата ми дали я е оправил както трябва...вие верно се чудите вече за кво да се хванете...
П.П. щи кажа,че веднъж преди седмица-две се случи и аз да карам една от колите му,които бяха оставени за ремонт...карах я докато ме бутаха а отпред,а отзад...не за друго ми щото беше поредния коптор и не можехме да я запалим и я бутахме из паркинга
Аз не виждам нищо лошо в това,стига да не е изцапал салона примерно...да се вози бе,не стига че ми лежи под колата за смешни пари,не стига че разчитам на него по всяко време на денонощието без значение събота-неделя ми и да се размрънкам,че е пробвал колата ми дали я е оправил както трябва...вие верно се чудите вече за кво да се хванете...
П.П. щи кажа,че веднъж преди седмица-две се случи и аз да карам една от колите му,които бяха оставени за ремонт...карах я докато ме бутаха а отпред,а отзад...не за друго ми щото беше поредния коптор и не можехме да я запалим и я бутахме из паркинга

- Mecho
- младши ентусиаст
-
E36 M52B28
E39 M52B28
Това е твое мнение....аз изразявам своето към теб може да е коректен ама от колко познати имам и са карали там колите си повече не са повторили....!

- The Shadow
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36 M52B20 96 coupe
///MapTo написа:Че какво като кара клиентски коли?

Mecho написа:Това е твое мнение....аз изразявам своето към теб може да е коректен ама от колко познати имам и са карали там колите си повече не са повторили....!
Малко познати имаш значи ... Всичките ми познати си карат колите при него и недоволни НЯМА!!!
- vodach
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 1.8
- Мечтае да кара: Е39 2.5 D
И аз има нужда от помощ, и като си помисля, че живея на две пресечки от тях и да не знам за него... утре ти звънна.
"Н Я М А - Н Е - В Ъ З М О Ж Н И - Н Е Щ А!"
- krasikamex
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: `05 E61 530d
Имам нужда от инициялизация на сензор за дъжд, колата е Е39 1999г. ОБД има само при двигателя, в купето няма.
Преди сензора работеше, при смяна на акумолатор спря да работи.
Може ли да се наприви при вас или само в оторизиран сервиз.
Преди сензора работеше, при смяна на акумолатор спря да работи.
Може ли да се наприви при вас или само в оторизиран сервиз.
Назад към Сервизи, Магазини, Автоцентрове, Услуги