Basreflex начини за скъсяване - питанка.
Модератор: Icco
4 мнения
• Страница 1 от 1
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
Basreflex начини за скъсяване - питанка.
Въпроса ми е: досега кутията за баса беше с оригиналния (препоръчан от производителя Magnat) размер с рефлекс ф100мм х 390мм и стоеше от страни поради голямата дължина, но за новата кутия варианта не ми харесва та можели да се направи по-къс и как. Ясно ми е, че е изчисляван, но с добавяне на втори може ли да се смята по някакъв начин обема му. Благодаря предварително.
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
Magnat-a е модел Xpress 12 и кутията е залепена на облегалката от към багажника от където идва и малката и ширина около 300мм. Случайно видях тая полска простотия http://www.youtube.com/watch?v=A6afBx1qiEY
:)
Чувал съм че тая работа с бас рефлекса била измислена от руснаците
казвам го просто информативно!!!
в самата каса правиш отвор с големината на примерно купената от теб PVC тръба 100мм диаметър(примерно) напъхваш я в отвора до такава дълбочина до каквато според тебе самия бас изпъква най добре( прави се при пусната музика, да не вземе някой да го направи на mute че лошо
ша са изложим не за друго) ... след тфа режеш тръбата от външния край на касата
и това е ... след тфа следва да си я залепиш оплътниш и така нататък ... това не го казвам от личен опит ... просто като прочетох темата и се сетих че доста хора които незнаят се питат как да си направят нещо от този род и се допитах до един мой бивш преподавател и той ми разясни схемата... каза че по цял свет се използва
на който му е в полза нека я ползва 

4 мнения
• Страница 1 от 1