ОТ КАДЕ СЕ ВАДИ РАДИАТОРА НА ПАРНОТО 1.6и компакт
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
36 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- deni & rado
- Потребител
-
Да като въртя врътката , синьо-червено нищо не се чува и много лесно се върти , каде е жилото???vld написа:Тя клапата е механична на компакта![]()
Виж дали като въртиш врътката за топло студено дали се движи шилото и дали мести лоста на клапата.
Има един елемент който затопорява кожуха на жилото ,той ако се е откачил клапата не се мести при въртене на врътката
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
E сега какво така по интернет трудно се поставя диагноза,дори повечето си е хвърляне на боб,дет се вика.
Ма дано сме полезни
Ма дано сме полезни

- vld
- Старши ентусиаст
-
deni & rado написа:Да като въртя врътката , синьо-червено нищо не се чува и много лесно се върти , каде е жилото???vld написа:Тя клапата е механична на компакта![]()
Виж дали като въртиш врътката за топло студено дали се движи шилото и дали мести лоста на клапата.
Има един елемент който затопорява кожуха на жилото ,той ако се е откачил клапата не се мести при въртене на врътката
Свали предния панел.
за целта сваляш радиото,отгоре има два винта развиваш ги и дърпаш панела от горната част за да не му счупиш ушите в дония край.
врътките гии дърпаш към теб и под тях има два винта развиваш ги и тах.
Като свалиш панела ще видиш жилата две са.
Едното е за топло студено,другото за позициите на струята.

- deni & rado
- Потребител
-
Ми тука в СТ. Загора сервизите и те така хварляне на боб . На принципа на изключването работят докато счупят нещо друго.vld написа:E сега какво така по интернет трудно се поставя диагноза,дори повечето си е хвърляне на боб,дет се вика.
Ма дано сме полезни
- deni & rado
- Потребител
-
Дано да е от тези жила , че направо полудях . Благодаря ти предварителноvld написа:deni & rado написа:Да като въртя врътката , синьо-червено нищо не се чува и много лесно се върти , каде е жилото???vld написа:Тя клапата е механична на компакта![]()
Свали предния панел.
за целта сваляш радиото,отгоре има два винта развиваш ги и дърпаш панела от горната част за да не му счупиш ушите в дония край.
врътките гии дърпаш към теб и под тях има два винта развиваш ги и тах.
Като свалиш панела ще видиш жилата две са.
Едното е за топло студено,другото за позициите на струята.

- vld
- Старши ентусиаст
-
Това горноното мнение беше за другия колега.
Ето ти една снимка да видиш за какво става въпрос,не се вижда много но нова имам само.

Ето ти една снимка да видиш за какво става въпрос,не се вижда много но нова имам само.

- Василев
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 316i
- Мечтае да кара: AC Schnitzer BMW M3
...
..странно защо но при мен жилата които влизат в прасето са от лявата страна .. тоест сваляш само жабката . Но моята е 316 .. може да е друг вид де да знам
Между другото ако не стане нищо , аз имам разглобено парно мога да ти го дам .. защото си сложих климатик и това вече не ми трябва ..

Между другото ако не стане нищо , аз имам разглобено парно мога да ти го дам .. защото си сложих климатик и това вече не ми трябва ..
- vld
- Старши ентусиаст
-
Re: ...
vaskovasilev написа:..странно защо но при мен жилата които влизат в прасето са от лявата страна .. тоест сваляш само жабката . Но моята е 316 .. може да е друг вид де да знам![]()
A твойто компакт ли е?

- mihal
- ентусиаст
-
- Кара: E39 520i touring 2001/9
vaskovasilev написа:..странно защо но при мен жилата които влизат в прасето са от лявата страна .. тоест сваляш само жабката . Но моята е 316 .. може да е друг вид де да знам![]()
на колегата е компот

хах наведнъж пуснахме отговорите

- vld
- Старши ентусиаст
-
Ето подробни снимки ,даже радяторчето може да се извади без да се сваля прасето от към шофьора,но досега не го бях заглеждал.

- horsepower
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36 316i m43 coupe
- Мечтае да кара: e36 M3 EVO
- Детайли за колата: Враца Биич 104магарета Куц кон ама бегачка с БаВаРсКо сърце и кръв!
- Василев
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 316i
- Мечтае да кара: AC Schnitzer BMW M3
...
не е компакт моето .. има снимки в галерията
316i .. с различно разположение на жилото е .. но ще стане прасето ако го искаш пиши на лично щи го дам
.. horsepower това дето го питаш е ако има климатик .. а той както виждам няма

316i .. с различно разположение на жилото е .. но ще стане прасето ако го искаш пиши на лично щи го дам

- mihal
- ентусиаст
-
- Кара: E39 520i touring 2001/9
vaskovasilev написа:не е компакт моето .. има снимки в галерията![]()
316i .. с различно разположение на жилото е .. но ще стане прасето ако го искаш пиши на лично щи го дам![]()
твоето парно и на компакта не са ли различни

36 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3