...докато съм тук на земята,умираща..
Модератор: Общи модератори
32 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- MobbDeep
- младши ентусиаст
-
- Кара: E61
А за Максим нямам думи.. + това момичето го познавам лично и ми е доста добра приятелка.. нямам думи за този случей и едва ли промилите алкохол са тези който са написани съмняваме да е доста повече от това но понеже е някой си + това в камнапията "слез ако си карал пил" що не 2.5год условна.. нямам думи за това.. а и точно тогава бях в Приморско видях колите с очите си нещо ужасно беше гледката..
- laviatan
- старши ентусиаст
-
- Кара: Всичко що е BMW , баничарки
- Мечтае да кара: M1
Една прясна случка от този уикенд:
Приятели резервираха цяло заведение да си направим купон.
Пиене и ядене на корем-отпред паркирани около 20-тина коли!
Аз си тръгнах пръв и с такси като оставих колата отпред .
Каква ми бе почудата когато рано сутринта отидох пак с такси и на платения паркинг беше само моята кола останала от колите с които доидоха всички на купона
Попитах пазача-тои ми каза:
-А ,те си тръгнаха всички с колите
Е какво се чудим и маем за ставащото по улиците!!!
После като видях някои от тях и ги попитах ми казаха -кои пил по чаша , кои по две-абе даже не помнят че се спъваха наравно
Приятели резервираха цяло заведение да си направим купон.
Пиене и ядене на корем-отпред паркирани около 20-тина коли!
Аз си тръгнах пръв и с такси като оставих колата отпред .
Каква ми бе почудата когато рано сутринта отидох пак с такси и на платения паркинг беше само моята кола останала от колите с които доидоха всички на купона

Попитах пазача-тои ми каза:
-А ,те си тръгнаха всички с колите

Е какво се чудим и маем за ставащото по улиците!!!
После като видях някои от тях и ги попитах ми казаха -кои пил по чаша , кои по две-абе даже не помнят че се спъваха наравно

AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
Някои се правят ма мъже с такива постъпки други си мислят че са големи професионалисти и алкохола не им пречи, но всеки който кара тряа да се засрами от себе си ако е още жив .... за мое щастие не съм имал инциденти с пияни шофьори но знам какво е и всеки трябва поне малко да забрави за гордостта и да разсъди преди да се качи зад волана ... аз съм си набил в главата че пиян не се кара и колкото и пиян да съм не бих се качил .. 

- Illusion
- Бургаското явление
-
Имаше клип във в-бокса с този текст.
Ако не се лъжа го бях видяла от моода в скайп на един съфорумец...
Дали е просто написано или е истински случай няма никакво значение. Това е реалността и това се случва непрекъснато.
Ако не се лъжа го бях видяла от моода в скайп на един съфорумец...
Дали е просто написано или е истински случай няма никакво значение. Това е реалността и това се случва непрекъснато.
Mishel_Vaian написа:Качвайте се на бързи ИС-ки. И отзад возете яки Миски. Жените от мотори не разбират.Те колите по цвят избират
Само Илюжън не може се прекара да опита ИС-ка тя да кара

vicho написа:За туй ще си купя танк, казват, че ако ти е писано да се удавиш, няма да се обесиш, ама предпочитам в 10-12 бега и 2 тона ламарина, поне да знам, че съм направил всичко възможно, а не в Тико/Пунто/Корса!
Ще си купиш ти, лукови глАви

Сега по темата - ми, прав си. Нема кво да си кривя душата. Но самия разказ, толкова малък но толкова съдържателен, ме накара да си спомня младите години, когато и аз съм ги правил тези изпълнения. С тази разлика, че седнех ли зад волана повече от 50км/ч. не вдигам. Това естествено в никакъв случай не ме оправдава. Брат ми, да е жив и здрав, седеше на задната седалка на едно Митсубиши Колт когато се треснаха челно в един стълб със 60. А познайте кой беше пострадал най-сериозно?! Когато го видях в болницата си казах "Край. Тоя ще откине лентата". Ама оживя. Челюстта му беше счупена на три места, двете очни ябълки и те строшени, счупен нос, счупена глава и мозъчен кръвоизлив. И всичкото това нещо заради пиянски изпълнения.
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
- SLav_Bs
- младши ентусиаст
-
- Кара: каквото набара....
- Мечтае да кара: BMW e**
Така,значи ти може да не си бил ама ония с който се ще се разминаваш изобщо не го знаеш какъв.Лошото също му е,че има и ченгета предпочитат да вземат пари и да пуснат пиян шофъор на пътя както се казваше за Максим (Шампиона) че имал няколко килмоетра преди ПТП-то.
Аз лично като видя пиян шофъор пред мен спирам някаде и го чакам да замине,защото аз нищо немога да направя за да го спра и така.А колкото до историите дето сте писали всички са кофти,но ние можем само едно да направим да не караме като се употребявали алкохол и това е,но всеки си мисли индивидуално за себе си.
Толкова от мен за сега.
Аз лично като видя пиян шофъор пред мен спирам някаде и го чакам да замине,защото аз нищо немога да направя за да го спра и така.А колкото до историите дето сте писали всички са кофти,но ние можем само едно да направим да не караме като се употребявали алкохол и това е,но всеки си мисли индивидуално за себе си.
Толкова от мен за сега.
Пичове до кога само ще обобщаваме?!?!?! Не ли ви писна?! Колко години трябва да минат да се съвземем? Тука има всякви ентусиаисти, бизнесмени и т.н. Уж, всички искаме да ни е кеф, ама къф тоя кеф дори и да напреднете финансово, вие, децата ви, приятели ви - имат голям % да загинат по българските пътища!!!
Писнало ми е от абсурди, 21-ви век, а ни правят на гъз тъпите политици. Най-малкото, което можем да направим е да излезнем с иск за промяна на закона в по-крумов вид! Пил си, аре 10г на топло! Като се разчуе за няколко случая, да видим как ще пият другите.... Да не говоря за липсата на антикорупционна организация съставена както от правни органи така и от гражденско общество! А не няква измислена и пусната от дебелогъз политик...
Писнало ми е от абсурди, 21-ви век, а ни правят на гъз тъпите политици. Най-малкото, което можем да направим е да излезнем с иск за промяна на закона в по-крумов вид! Пил си, аре 10г на топло! Като се разчуе за няколко случая, да видим как ще пият другите.... Да не говоря за липсата на антикорупционна организация съставена както от правни органи така и от гражденско общество! А не няква измислена и пусната от дебелогъз политик...

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
rado_rf написа:vicho написа:За туй ще си купя танк, казват, че ако ти е писано да се удавиш, няма да се обесиш, ама предпочитам в 10-12 бега и 2 тона ламарина, поне да знам, че съм направил всичко възможно, а не в Тико/Пунто/Корса!
Ще си купиш ти, лукови глАвиТи танк си виждал само на картинка, по дискавъри и веднъж на 6-ти май на жълтите павета
![]()
...
Останал съм с впечатление, че си по-сериозен, но както и да е. Да го кажа другояче, ще си купя кола над 1.5 тона с много бегове и дебели ламарини. Така повече ли ти изнася? А това къде съм виждал танк, също не ти е баш ясно.

по темата: винаги ще има хора, които пият и карат, дори да се наказват с влизане в затвора! Манталитет.
за съжаление

You said: "Time will change!" What if it changes you?
Да носиш на пиене в България е геройство... от там тръгват и големите проблеми. Всеки келеш иска да покаже, че може на 10 водки да кара кола щото не го е хванал алкохола...
Може би родителите му са го възпитали така или сам се е възпитал от улицата, Може би обществото го е накарало да е герой, когато е пиян и прави простотии... Може би мисли, че е герой, когато простее или просто е поредния гашник... ?
Въпроси на които аз трудно намирам отговор при положение, че знам, че няма човек, който иска да направи това, което прави, когато е пиян.
Тук отново стигам до момента с геройството.
Дали човека, който е пил и сяда зад волана, иска да бъде герой пред приятелите си или просто иска да отиде да направи катастрофа?
Според мен той иска да е герой... но грешно е възпитан... ПИЯНСТВОТО НЕ Е ГЕРОЙСТВО...
Може би родителите му са го възпитали така или сам се е възпитал от улицата, Може би обществото го е накарало да е герой, когато е пиян и прави простотии... Може би мисли, че е герой, когато простее или просто е поредния гашник... ?
Въпроси на които аз трудно намирам отговор при положение, че знам, че няма човек, който иска да направи това, което прави, когато е пиян.
Тук отново стигам до момента с геройството.
Дали човека, който е пил и сяда зад волана, иска да бъде герой пред приятелите си или просто иска да отиде да направи катастрофа?
Според мен той иска да е герой... но грешно е възпитан... ПИЯНСТВОТО НЕ Е ГЕРОЙСТВО...
- vanioboy
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW Z4 2.5 & E39 525
- Мечтае да кара: ///M6
уфффф,като ви 4ета мненията се 4удя дали пък вси4ки несте сядали зад волана на по бира две,малко вероятно да е така,ще излеза жив дявол ина4е.....но както и да е.разсъждението за танка ми хареса
а темата като цяло ни подтиква да мислим за себеси,не да нападаме 'другите','пияниците' та те са със сигурност пове4ето от нас.

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Gosho.p написа:... аз съм си набил в главата че пиян не се кара и колкото и пиян да съм не бих се качил ..
аз пиян се качвам, ама за да спя до сутринта и да изтрезнея

мисля че това е най-безплатния и лесен и добър вариант, проблемно е само ако е през зимата и е студено но за това си нося винаги по един китеник в багажника

Аз съм се качвал зад волана след изпита една бира, признавам си.
Нямаше начин да отклоня почерпката, но това е друга история.
Изпих бирата, след което през останалия един час до тръгване изпих и две дълги кафета с кока-кола, ядох, мезих, няколко пъти до тоалетна, с една дума - направих всичко възможно да изкарам тая бира по най-бързия начин. Ако бях духнал, щеше да ми изкара отрицателен промил.
Изпих бирата, след което през останалия един час до тръгване изпих и две дълги кафета с кока-кола, ядох, мезих, няколко пъти до тоалетна, с една дума - направих всичко възможно да изкарам тая бира по най-бързия начин. Ако бях духнал, щеше да ми изкара отрицателен промил.
Фил написа:Аз съм се качвал зад волана след изпита една бира, признавам си.
Абе то да караш на една бира нема нищо общо с това да седнеш зад волана, намотан като теле.
Това никога няма да си го позволя, колега.
Дори и да съм сам в колата, дори и да съм сам на пътя, дори и да съм сам в целия шибан свят - няма да си го позволя. Става дума за собствения ми живот, мамка му, ако и да е кучешки, мой си е. Няма да позволя на някаква си химична формула да ми осере трийсет и три годишен труд да изградя себе си.
Дори и да съм сам в колата, дори и да съм сам на пътя, дори и да съм сам в целия шибан свят - няма да си го позволя. Става дума за собствения ми живот, мамка му, ако и да е кучешки, мой си е. Няма да позволя на някаква си химична формула да ми осере трийсет и три годишен труд да изградя себе си.
- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
Бе да, една бира. Vanioboy, какво да ти кажа, май си си жив дявол. Аз не съм си позволявал дори на една бира да седна зад волана. Колко работи съм изпуснал.
Прибирам се скапан от работа, звъни ми потенциална домакиня за през нощта(
) - "Искаш ли да дойдеш у нас, нашите ги няма?".... Черни мисли ми минават през главата - "Ъм...такова...току що се прибирам и изпих една Амстел" -"Е, моля те де, една бира" -"Еми съжалявам, хайде утре".... и така.... то дали ще се качиш или не пил опира до принципи. А който си престъпва принципите, за мен е несериозен човек. Та аз не си престъпвам своите и ми е спокойно. Не че някое лапе на 15 без книжка, пило 25 грама водка и влиза в матрицата, не може да ме помете някъде, ама... то каквото е писано ще се случи.
Прибирам се скапан от работа, звъни ми потенциална домакиня за през нощта(

Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,