проблем с оборотите на празен ход
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
29 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
да
Още едно ГОЛЯМО ДА за стъпщовото моторче на празен ход

България е единствената държава в която докано изпреварваш в насрещното някой може да те блъсне отзад.
- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
NetWar написа:то може да е доста неща , като за начало иди да изчистят грешките ако има такива , моята го правеше когато си поиска , даже имаше случаи когато натискам газ-та и спирачката с един крак за да не изгасне , изчистиха ми грешката и се оправи сега оборотите са стабилни и нямам проблем , това е наи лесното което можеш да направиш преди да се хвърлиш във филма с частите .
И аз съм имал такива случаи.Се се каня и се не ходя на диагностика.
Топла студена няма значение когато и се преиска си го прави тоя номер

- nelim
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше: '95 E36 M43B18 Lim
- Мечтае да кара: //M Power :)
lupo13 написа:еми зареждам само на Шел и ОМВ и то само някой от който съм доволен. а проблема се оказа че е от ламбда сондата която бях сменил преди има няма месец-два ....... та със нова и колата заспа направо.
К'ви пари я взе?

Във форумите се пише задължително на кирилица! В противен случай мненията ви ще бъдат изтрити без предупреждение!
колегааа минах по целия път до ада и то пеша с тоя проблем ,смениха кабели,кнок датчици и още куп лайна за купчина паре и всичко ок за 2 седмици.
Проблема си реши кат собственоръчно си натегнах жилото на газтта
Пробвай
колегааа минах по целия път до ада и то пеша с тоя проблем ,смениха кабели,кнок датчици и още куп лайна за купчина паре и всичко ок за 2 седмици.
Проблема си реши кат собственоръчно си натегнах жилото на газтта
Пробвай
811 думи!!!!! убеден съм ,че не знам толкова думи
29 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2