Няма нищо по-хубаво от това да се освежи една Е34...........

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

Аватар
Кара: E34

Няма нищо по-хубаво от това да се освежи една Е34...........

Мнение от ivan. » 13 Окт 2008, 12:30

След ''пауза'' от около 5 месеца пак се качих на кола,чувството е същото като при купуването й,даже в повече,главните виновници за 3-ма:
1-вия е майстора от купчина желязо за скраб съживи колата :bowdown: цялостно боядисване с две перли в боята,изпичане на лака в камера за прахово боядисване и т.н. .Последния месец не издържах вече,а той майстора не дал на чирак да я пипа-крайния резултат е потресаващ;
Виновник номер 2 е г-н Съдията с прякор плешивия :bowdown: ,който ми пристигна на гости с една кофа лепило и един топ алкантар и каза''къде е колата''и вътре салона..............не мога да го опиша с думи..Сигурно всички,които го познават знаят какво е свършил.Специялни благодарности и на Стефан(KLEF) от Петрич,много точно момче и винаги помага
3-тия виновник съм аз затова че смачках колата и взех да я направя като хората
П.П. В такъв момент се връщам 2006 година,когато разбрах за този форум,благодаря ви на всички ,да сте живи и здрави всичките
П.П.2 Не е за тука тая тема нека модераторите да решът къде й е мястото,ама аз я написах тук щото това е сърцето на форума за мене и всички с които общувам са в е34/е32 подфорум
Последна промяна ivan. на 14 Окт 2008, 13:47, променена общо 1 път
Изображение
by ''kompleksa''

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от nikavashnika » 13 Окт 2008, 12:59

дай някви снимки колега да видим за какво става на question :mhihi:

Аватар
Кара: от моабет на моабет

Мнение от dinozab » 13 Окт 2008, 13:23

nikavashnika написа:дай някви снимки колега да видим за какво става на question :mhihi:

Ето снимки Преди как я е здъвкал отпред :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение ИзображениеИзображение Изображение Изображение Изображение Изображение
Резултата как я е направил по-късно търпение и силна храна :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 13 Окт 2008, 14:05

Ванка , давай снимки насам ,давай да видиме колата как е станала , салона и той :D

За Пешо като майстор няма какво да се коментира , както няма какво да се коментира и като приятел/човек на който може човек да разчита :bowdown: Миналата година когато на мен ми реновира изцяло интериора ми остави неговото комби да пътувам и да си върша работа ,така и не усетих тогава никакви неудобства :D

Искренно се надявам да дойдеш от Петрич на Велико Търново на националната сбирка да видиме колата на живо ,пък и ще ми е интересно да се замериме :mhihi:

Георги Пенчев
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 М57Д30
Мечтае да кара: Е65

Мнение от pantzer3 » 13 Окт 2008, 14:42

Ммм Я да видим ...?
Изображение Изображение Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Ple6ivia » 13 Окт 2008, 15:07

Penchev написа:Ванка , давай снимки насам ,давай да видиме колата как е станала , салона и той :D

За Пешо като майстор няма какво да се коментира , както няма какво да се коментира и като приятел/човек на който може човек да разчита :bowdown: Миналата година когато на мен ми реновира изцяло интериора ми остави неговото комби да пътувам и да си върша работа ,така и не усетих тогава никакви неудобства :D

Искренно се надявам да дойдеш от Петрич на Велико Търново на националната сбирка да видиме колата на живо ,пък и ще ми е интересно да се замериме :mhihi:

Георги Пенчев
Не мисля че имаш некви шансове ама е добре да се пробвате а иначе благодаря за добрите отзиви но мисля че няма нужда от тях Жоре трябва да си пътувам за софия ше се видиме тия дни да говориме поздрави

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39М54В30

Re: Няма нищо по-хубаво от това да се освежи една Е34.......

Мнение от zvetiko » 13 Окт 2008, 20:23

ivan. написа:След ''пауза'' от около 5 месеца пак се качих на кола,чувството е същото като при купуването й,даже в повече,главните виновници за 3-ма:
1-вия е майстора от купчина желязо за скраб съживи колата :bowdown: цялостно боядисване с две перли в боята,изпичане на лака в камера за прахово боядисване и т.н. .Последния месец не издържах вече,а той майстора не дал на чирак да я пипа-крайния резултат е потресаващ;
Виновник номер 2 е г-н Съдията с прякор плешивия :bowdown: ,който ми пристигна на гости с една кофа лепило и един топ алкантар и каза''къде е колата''и вътре салона..............не мога да го опиша с думи..Сигурно всички,които го познават знаят какво е свършил и едновременно с това се чудят -г-н Съдия защо :?: отговора на този въпрос го знае всеки ,който се опитвал да раздава правосъдие в селска дискотека и да излезе невредим от цялата ситуация-обясненията оставям на него
П.П. В такъв момент се връщам 2006 година,когато разбрах за този форум,благодаря ви на всички ,да сте живи и здрави всичките
П.П.2 Не е за тука тая тема нека модераторите да решът къде й е мястото,ама аз я написах тук щото това е сърцето на форума за мене и всички с които общувам са в е34/е32 подфорум

Ванка ,честита ти оправена кола-айде почвай накрая да я караш и да наказваш по пътищата. :yes:Ще се радвам с теб на хубавата ти кола-за мен кола нещо не се намира,харесах си една,един човек отиде в Германия и там му казали ,че не продават такава кола :shock: и май пак ще се връщам към tds,защото бензинките са доста бедни на екстри. ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Кенеф за великани
Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo

Re: Няма нищо по-хубаво от това да се освежи една Е34.......

Мнение от Zubcho » 13 Окт 2008, 22:11

zvetiko написа:
ivan. написа:След ''пауза'' от около 5 месеца пак се качих на кола,чувството е същото като при купуването й,даже в повече,главните виновници за 3-ма:
Виновник номер 2 е г-н Съдията с прякор плешивия :bowdown: ,който ми пристигна на гости с една кофа лепило и един топ алкантар и каза''къде е колата''и вътре салона..............не мога да го опиша с думи..Сигурно всички,които го познават знаят какво е свършил и едновременно с това се чудят -г-н Съдия защо :?: отговора на този въпрос го знае всеки ,който се опитвал да раздава правосъдие в селска дискотека и да излезе невредим от цялата ситуация-обясненията оставям на него

Ванка ,честита ти оправена кола-айде почвай накрая да я караш и да наказваш по пътищата. :yes:Ще се радвам с теб на хубавата ти кола-за мен кола нещо не се намира,харесах си една,един човек отиде в Германия и там му казали ,че не продават такава кола :shock: и май пак ще се връщам към tds,защото бензинките са доста бедни на екстри. ;)

Има едно в ПРОДАВА - 525 тдс седан с всички шукарии + 17 М джанти и 16- ки нормални лети + зимни гуми и е 10.1995 г. Метай се на него и карай и стига си търсил коли.
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.

Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?

Аватар

Мнение от ivan. » 13 Окт 2008, 23:24

Penchev написа:Ванка , давай снимки насам ,давай да видиме колата как е станала , салона и той :D

Георги Пенчев
Живи и здрави само
Вече не смея с комбита да се меря,направо ми се обърнаха представите като видях на плешивия комбито и твоето
Следващата ми кола със сигурност ще е комбинизон и с тоя двоен люк направо немам думи
Изображение
by ''kompleksa''

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 14 Окт 2008, 5:19

ще видите вие какво ще стане малко по натам :mhihi: :mhihi: :mhihi:
иначе ванка честито за колата
имам само един въпрос към теб - пазиш ли още мигачите за Е32???
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 М51Д25

Мнение от Wenzy » 14 Окт 2008, 10:07

Честито Ванка със здраве да ги търкаляш колеленцата ....
Тоя Стоян голяма напаст и от чужбина пак се опитва да влачи :mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 14 Окт 2008, 10:50

Wenzy написа:Честито Ванка със здраве да ги търкаляш колеленцата ....
Тоя Стоян голяма напаст и от чужбина пак се опитва да влачи :mhihi: :mhihi: :mhihi:

хахахахах, одеве майка ми ме пита - разгледа ли градовете където си бил, снима ли снимки???
-не, аз откакто дойдох само БМВ-та забелязвам и снимах снимки като отидох първия ден в представителството на БМВ :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
а сега кажи защо искам да влача и от чужбина
Изображение

Аватар

Мнение от ivan. » 14 Окт 2008, 11:42

_65536_kb_sec_ написа:ще видите вие какво ще стане малко по натам :mhihi: :mhihi: :mhihi:
иначе ванка честито за колата
имам само един въпрос към теб - пазиш ли още мигачите за Е32???
Мина много време и ти не се обади за да знам къде да ти ги пратя :uups:
Изображение
by ''kompleksa''

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Ple6ivia » 14 Окт 2008, 18:57

ама тая кола на Ванката как върви немате си напрестава тва е нещо ненормално има нещо в нея освен тва че собственика не го слуша главата :mhihi: а иначе боядисването как е станало :shock: :bowdown: нема такава красота тоя маистор е невероятно добър а с какво старание работи истина не е :arrow: а иначе аз като пристигнах в петък си оставих колата маистора да ми прави калника и като се запихме с Ванио чак в понеделник след обед натиснахме спирачка пихме та се осрахме :mhihi:отделния радиатор за охлаждане на маслото за скоростите как подобрява работата на колата нямате престава няма защо да се чудите абе нацяло тоя човек с какъв мерак работи и как си е направил колата :bowdown:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Ple6ivia » 14 Окт 2008, 18:59

в мене са мигачите от е32то колега

Следваща

Назад към E34