Търся такъв преден спойлер --> (е21)
Модератори: alpina-ma6inata, Технически модератори
36 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
Като гледам и тя е обречена като мен и теб,пьк и маи крушата не пада далече от дьрвото//Zender написа:Позьорка, ей тва сте старши ентусиастите, а е едва на 16, някой ще си скубе косите с теб. Кажи за оня в ЕКОНТ, оная в градския транспорт и как ги мъкна с голямата кутия почти километър
![]()
![]()
(за паданията по време на фотосесията няма да казваш
).KriK4eTo теб ща пратя директно в случаите на НЕ коректност и на Главния Прокурор, писах ти на 15-тата минута, а някой след 4-ри часа ма НЕ. Да беше писал поне един ЛС, че не та кефя или нещо подобно, а аз ти подарих щангата от моята кола
![]()
![]()
.Питаш ли ме сега как ще ги взема или как ще карам из Бургаските дупки а? Б..и пружините от 1989 г. се търкалят нови из Европа
. Все пак
благодаря. Illusion-че като се върнеш от училище няма да има кво да обуеш щот в пружините ще има едни жълти неща с сини лентички и надписче
![]()
![]()
BILSTEIN.
Боже помогни на това дете да не се пристрастява повече.
А кво викате за спойлерчетата някви Зендерчета виждам май, ей.
На тази стеснена на зад предна броня май и отива само махане (това е едно от малкото неща които не ми харесват заедно с големите седалки).

Един е шестака и Крис Бенгъл е неговия пророк, да бъде благословен от Никасила, Ваноса и Голямото прасе , Амин.
- KriK4eTo
- младши ентусиаст
-
- Кара: л Е21, а сега Е28
- Детайли за колата: Ниски и бавни.
И ето това коет бях обещал ,споилера е копие на този от смола ако има заинтересовани да драскат Л.С. за подробности 

- doko
- младши ентусиаст
-
- Кара: каквото има
- Мечтае да кара: е30 s38b38 turbo
за спойлера
колега има една подробност моят не е от смола а е пластмасов но е лепен няколко пъти.
- KriK4eTo
- младши ентусиаст
-
- Кара: л Е21, а сега Е28
- Детайли за колата: Ниски и бавни.
Абе то и моя е пласмасов ама маи по добре да беше от смола ,че и без това вече количеството и по него е повече от пласмасата 

36 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3