...докато съм тук на земята,умираща..

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E61

...докато съм тук на земята,умираща..

Мнение от MobbDeep » 13 Окт 2008, 17:04

"Мамо,излязох с приятели. Отидох на един купон,и си спомних какво ми каза преди да изляза: "Недей да пиеш ако ще караш." Затова, пих еднин спрайт. Почувствах се горда със себе си за това,че послушах съвета ти,и за разлика от много мои приятели бях трезвена!! Направих своя избор,и твоите думи бяха свещенни за мен. Когато купона свърши,хората започнаха да се качват по колите си,пияни. Аз се качих в моята със сигурността, че съм в състояние да карам. Тогава Мамо,неможех дори да си представя какво ме очаква.Нещо неочаквано... Сега съм тук,просната на земята и чувам полицайте да говорят "момчето което се блъсна в тази кола е пияно". Мамо,гласовете са толкова далечни..! Кръвта ми е навсякъде и се опитвам с всички сили да не заплача. Мога да чуя и докторите "момичето няма да издържи". Сигурна съм мамо,че момчето което ме блъсна,не е искало да ме рани.Но защо...?! Той е пил, а аз трябва да умра. Защо живота е толкова несправедлив, мамо? Защо хората го правят,знаейки че могат да заличат толкова човешки животи..! Болката ми в момента е огромна,все едно ме бодът с хиляди ножове. Мамо,кажи на сестричката ми да не се плаши,кажи на Татко да бъде силен. И моля те,отиди при момчето,и му дай съвет,както даде на мен. Може би ако неговите родители му бяха казали,сега щях да съм жива мамо! Дъхът ми отслабва все повече и повече,и започвам да се страхувам наистина. Това са последните ми моменти и се чувствам толкова сама. Как исках да можеше да си до мен сега мамо,докато съм тук на земята,умираща. Исках да ти кажа толкова неща,Обичам те мамо, Обичам те толкова много! Обещавам да те пазя,да бъда твоя ангел,и да те защитавам както направи ти. Сбогом мамо."

Тези думи са написани от журналистката, която е била на мястото на инцидента. Докато е умирало,момичето е шепнело тези думи.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Re: ...докато съм тук на земята,умираща..

Мнение от Stanchev » 13 Окт 2008, 17:06

MobbDeep написа:....Тези думи са написани от журналистката, която е била на мястото на инцидента. Докато е умирало,момичето е шепнело тези думи.

ти сериозно ли мислиш?
Изображение

Зайо-Байо
Аватар
Кара: Пръскан кенеф
Мечтае да кара: Мка комби
Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..

Мнение от uricatoli » 13 Окт 2008, 17:08

Стига бе човек... направо не знам какво стана с мен.. Изведнъж направо замрях.. Много лоша ситуация е това..
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E61

Мнение от MobbDeep » 13 Окт 2008, 17:09

Stanchev написа:
MobbDeep написа:....Тези думи са написани от журналистката, която е била на мястото на инцидента. Докато е умирало,момичето е шепнело тези думи.

ти сериозно ли мислиш?
И да е измислица много сериозно ме накара да се замисля.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 13 Окт 2008, 17:11

MobbDeep написа:
Stanchev написа:

ти сериозно ли мислиш?
И да е измислица много сериозно ме накара да се замисля.

и ще го мислиш докато не се качиш в колата ;)
не ми се спори, просто ми звучи като литература за 2-ри клас ;)
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E60
Мечтае да кара: бмв М3,M5,X6
Детайли за колата: E60 530D 218коня

Мнение от spens_82 » 13 Окт 2008, 17:18

направо настръхнах и ме побиха тръпки :shock: .лоша работа колеги-един пие качвасе на колата и после обива човек а той пияния остава жив :( .няма справедливост :(
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 13 Окт 2008, 17:18

Дали е измислено или не, всеки ден се случват такива неща, жалкото е че никой не се осъзнава. Много са малко хората, които имат акъл в главата и не правят простотии, в повечето случаи да се покажат "виж ме кой съм". Лошото е, че потърпевшите са хората, които най-малко заслужават, както в случая момичето.

Зайо-Байо
Аватар
Кара: Пръскан кенеф
Мечтае да кара: Мка комби
Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..

Мнение от uricatoli » 13 Окт 2008, 17:23

spens_82 написа:направо настръхнах и ме побиха тръпки :shock: .лоша работа колеги-един пие качвасе на колата и после обива човек а той пияния остава жив :( .няма справедливост :(

да.. те хората са казали.. пияният и господ го пази.. ама после като изтрезнее и се осъзнае няма ли да му тежи на съвестта? Едно че унищожава своя жовот и второ че отнема чуждия..
Изображение

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 13 Окт 2008, 17:38

Мдаа,аз съм бил на косъм от такава ситуация,както и доста колеги предполагам :roll: Качих се при пиян шофер,при положение ,че аз не бях пил грам и имам книжка :banghead: :banghead: ,дали не е малоумна постъпка :help: Ако се бяхме блъснали с няколко км в час по-висока скорост и сега щях да съм.. :confused: Та и трезвите трябва да мислят,даже повече отговорност има в техните ръце май :roll:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 13 Окт 2008, 17:57

За туй ще си купя танк, казват, че ако ти е писано да се удавиш, няма да се обесиш, ама предпочитам в 10-12 бега и 2 тона ламарина, поне да знам, че съм направил всичко възможно, а не в Тико/Пунто/Корса! :banghead:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

Е46нтусиаст
Е46нтусиаст
Аватар
Кара: M3 E46
Мечтае да кара: M3 E46
Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox

Мнение от Runnaway » 13 Окт 2008, 17:58

Пияния и лудия - Господ ги пази ..

Колко жалко е да умират млади и невинни хора, заради малоумщината и "героизма" на други млади хора ..
"Съборът" >>> ЦЪК!
"Поредният работен ден" - до Част 7 >>> ЦЪК!
"Разходката" >>> ЦЪК!

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 13 Окт 2008, 18:09

vicho написа:За туй ще си купя танк, казват, че ако ти е писано да се удавиш, няма да се обесиш, ама предпочитам в 10-12 бега и 2 тона ламарина, поне да знам, че съм направил всичко възможно, а не в Тико/Пунто/Корса! :banghead:
абсолютно,и аз мисля че това е единственото нещо,което може да се направи срещу идиотщината на другите на пътя :confused:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: N42B20 с ръкавици
Мечтае да кара: Spitfire

Мнение от Archangel » 13 Окт 2008, 18:13

Моя позната беше блъсната преди лятото на околовръстното при Арена. Пиян шофьор на Корса карал със 140км/ч, изпуска волана, минава в насрещното и помита тяхната кола, моята позната и сестра й, които в този момент са били пред колата. Резултатът ли? Сестрата на момичето е изхвърчала 2 метра настрани, моята позната беше 3 дена в кома, впоследствие изключително трудно възстановяване, изрязали са й част от стомаха и червата, 11 тежки операции, включително и пирони в таза, който е бил помлян, 3 месеца рехабилитация. И това за какво? За да може някакъв дрисльо да ми кара на две водки умрялата си кошничка. Какво да си говорим. Докато сме такава измекярска държава и всички се правят на големите тарикати ще е така.
Не мога дори да си представя как ще караш пил. Просто умът ми не го побира. Бил съм пил, бил съм и пиян - нито веднъж не ми е щукнало да карам. Дори не ми се е искало.
И после да срещна познат, и той с усмивка на уста да ми каже - "Е, бате, аз не карам, взеха ми книжката за три месеца" -"Защо?" -"Еее, бях пил, 1,1 отчете дрегера и не поискаха пари".... е тва е просто...
Всичко разбирам - удари те адреналина в главата - превишаваш скоростта, изнервиш се - изпреварваш с риск за ПТП....ама да караш пил, извинявайте много, обаче е върхът на наглостта, безумието и шибаната простотия, която може да ви стигне до кухите лейки на вратовете(да, всички вие, които карате пили). 0,1 или 1 промила - все тая.
Последна промяна Archangel на 13 Окт 2008, 18:18, променена общо 1 път
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..

младши ентусиаст
Аватар
Кара: зеленият крокодил Лакоста

Мнение от Azidaha » 13 Окт 2008, 18:17

Archangel написа:Моя позната беше блъсната преди лятото на околовръстното при Арена. Пиян шофьор на Корса карал със 140км/ч, изпуска волана, минава в насрещното и помита тяхната кола, моята позната и сестра й, които в този момент са били пред колата. Какво да си говорим. Докато сме такава измекярска държава и всички се правят на големите тарикати ще е така.
Не мога дори да си представя как ще караш пил. Просто умът ми не го побира. Бил съм пил, бил съм и пиян - нито веднъж не ми е щукнало да карам. Дори не ми се е искало.
И после да срещна познат, и той с усмивка на уста да ми каже - "Е, бате, аз не карам, взеха ми книжката за три месеца" -"Защо?" -"Еее, бях пил, 1,1 отчете дрегера и не поискаха пари".... е тва е просто...
Всичко разбирам - удари те адреналина в главата - превишаваш скоростта, изнервиш се - изпреварваш с риск за ПТП....ама да караш пил, извинявайте много, обаче е върхът на наглостта, безумието и шибаната простотия, която може да ви стигне до кухите лейки на вратовете(да, всички вие, които карате пили). 0,1 или 1 промила - все тая.

Мноого си прав приятел! Евалата на такива като теб, ама не всички са ... :clap: :bchug:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Комбайн
Мечтае да кара: Фадрома

Мнение от ukelichko » 13 Окт 2008, 18:36

Ей как се потресе половината форум от тази история. И какво сега вече никой няма да кара пил. Ебати каква идилия ще настъпи след този пост. И така цели два часа. После ще си кажете че и пияни карате по-добре от половината шофьори в България и ще обърнете едно две. А след петото ще си кажете че май вече сте се накъртили и трябва да внимавате като си тръгвате. И както си карате внимателно по Цариградско с около 160(какво са за БМВ 160 километра в час, ако бяха мили в час да се замислиш ама..) един педал с няква Астра ще се опита да ви изпревари. Е бате, та може ли да се мери пишка с х..й. Та това е БМВ и то шестак.... И после и Пикасо няма да може да нарисува местопроизшествието. А и поуката от историята доста ще я разберат във форума по различен начин. По добре да се откъртиш и да караш, та като те блъснат и осакатееш или умреш, да не си валат. Защото виждате ли това момиче като беше трезво та кво...Извинете за скапания пост ама ми писна от пияни шофьори, който иначе са толкова възмутени(за справка Максим Шампиона). :drinking: :driving: :bowdown:
Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата