тема кабриолети!

Ние сме благодарни за всяко мнение за нашия сайт, изразено от вас! Ако имате проблеми или някакви предложения, моля публикувайте ги тук. Всички новини и промени ще бъдат съобщавани в този форум. Могат да публикуват и нерегистрирани потребители, но безсмислени мнения и коментари ще бъдат трити.

Модератор: I.Voykov

кандидат ентусиаст
Аватар

тема кабриолети!

Мнение от mikejones » 13 Окт 2008, 11:10

здравейте на всички,

и преди да си взема кабриолет,бях забелязал пропуск в любимия ни сайт :)

а той според мен е че няма тема за хората които притежават или искат да си вземат кабриолет,мисля че не трябва да го пропускаме,и някой трябва да вземе отношение по въпроса.

това е от мен благодаря ви.

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 13 Окт 2008, 15:22

Не е лоше идеята,ама в форума не са много каращите кабрио.

В клуба в русия си имат цял раздел за кабрио,както раздел за Алпина и Хаман ама там има кои да пише в тея раздели.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
Мечтае да кара: BMW M

Мнение от kriso85 » 13 Окт 2008, 15:46

Ми като искаш да си купуваш кабрио - пишеш в съответния раздел Е30/Е36/Е46/акулите или Е90.
Просто няма да е логично да е отделен раздел кабрио, щото примерно питаш за Е36 кабрио и едва ли някой каращ Е90 би ти отговорил.
А в подфорум Е36 би ти отговорил и някой не каращ кабрио, но каращ седан/купе/комби със същия двигател.
А ако питаш за покрива - пак в съответния раздел биха ти помогнали по-добре защото и покривите са им различни на всеки един модел.
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda
Изображение

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 13 Окт 2008, 17:44

kriso85 написа:Ми като искаш да си купуваш кабрио - пишеш в съответния раздел Е30/Е36/Е46/акулите или Е90.
Просто няма да е логично да е отделен раздел кабрио, щото примерно питаш за Е36 кабрио и едва ли някой каращ Е90 би ти отговорил.
А в подфорум Е36 би ти отговорил и някой не каращ кабрио, но каращ седан/купе/комби със същия двигател.
А ако питаш за покрива - пак в съответния раздел биха ти помогнали по-добре защото и покривите са им различни на всеки един модел.

:yes:

А всички разберете, че не може да има отделен подфорум или важна тема за всяка приумица. Никъде в Е30, Е36 и т.н. не е написано, че не се говори за кабриолети :roll: :help:
Изображение
Изображение

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 13 Окт 2008, 18:40

Ше зема да предложа в тая тема дано колегата не се сърди,да не отварям нова тема,че в тоя раздел виче имам хиляда теми,та:

Неможели да има раздел нещо като "the best of" в които да са поместеми сички теми които са полезни за новите регистрирали се.Примерно,темите които има почти в секи раздел за разхода на колите,поправка,често срещани проблеми и т.н.

Са ше кажете ама раздели за всичко не става,ама се пак и отва е отговор :mhihi: :winky: .
Изображение

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Мнение от SpUd3r » 13 Окт 2008, 19:00

а по-лесния варянт е просто "ново регистриралите се" да ползват търсачката
Tux0 Ca !
Изображение

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 13 Окт 2008, 21:57

Bavarec*** написа:Ше зема да предложа в тая тема дано колегата не се сърди,да не отварям нова тема,че в тоя раздел виче имам хиляда теми,та:

Неможели да има раздел нещо като "the best of" в които да са поместеми сички теми които са полезни за новите регистрирали се.Примерно,темите които има почти в секи раздел за разхода на колите,поправка,често срещани проблеми и т.н.

Са ше кажете ама раздели за всичко не става,ама се пак и отва е отговор :mhihi: :winky: .

Има такъв форум и не знам как не си го забелязал до сега ;) Казваше се точно the best of ;) В момента се казва "Полезна информация" / от вчера / и поради смяна на отгоеорни лица скоро в него ще има още доста ценни теми ;)
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW Z4 2.5 & E39 525
Мечтае да кара: ///M6

Мнение от vanioboy » 24 Окт 2008, 6:22

И аз съм за някой нови неща,нее най-подходящо да гледам примерно за Z или М модификацийте в търса4ката постоянно :) въпреки,4е няма много писано.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от mikejones » 24 Окт 2008, 9:13

еми да...капка по капка вир :)

трябва да има и за нас нещо....
ще видя това ''полезна информация'' за което писа колегата по горе...
а това че нямало много с кабриолети в страницата кво общо има?
ще има....все някога и това ще стане...
:)

ентусиаст
Аватар
Кара: триста двайсе и пеш

Мнение от h4ckED » 25 Окт 2008, 8:54

кабрио е много общо понятие ... не знам какво ще си купуваш ама ако е е30 или е36 и т.н. ще пишеш в съответния раздел, нали ? ;)
Изображение
M - The most powerful letter in the world

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW Z4 2.5 & E39 525
Мечтае да кара: ///M6

Мнение от vanioboy » 25 Окт 2008, 9:57

ами ако е Z това ми е мисълта гледам доста хора имат или се интересуват,добре щее да има нещо и за тях(нас) :)

Назад към Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума