Изгорял габарит на BMW 525 D
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- vladi_pirata
- Потребител
-
Изгорял габарит на BMW 525 D
Здравейте, изгоря ми десния габарит на колата и в момента ми свети десния мигач (като габарит), как да сменя габарита ?
Мерси предварително
Мерси предварително
- i4koo
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520 M52
- Мечтае да кара: M5
Колега сваляш куплунга със крушки развиваш ,виждаш каква е ,купуваш същата и слагаш ,става много лесно,успех 

Нищо лично ,Просто бизнес !
- lakmus
- младши ентусиаст
-
- Кара: комерсиални БМВ-та...
i4koo написа:Колега сваляш куплунга със крушки развиваш ,виждаш каква е ,купуваш същата и слагаш ,става много лесно,успех
Не е така колега!
Незнам какво е решението на проблема обаче щом караш 525d, това означава, че габарита би трябвало да е от фейслифта! А там габарита не е на крушка и мисля, че не се сменяше отделно! Дано да не съм прав!
Успех на колегата и да каже как е решил проблема!
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
Re: Изгорял габарит на BMW 525 D
vladi_pirata написа:изгоря ми десния габарит на колата и в момента ми свети десния мигач (като габарит)
Щом ти свети мигача като габарит 90% имаш проблем със замасяването.Почисти много добре кабела на масата със шкурка

10% да ти е изгорял габарита, но 100% имаш отечка и проблем с масата щом ти свети мигача!
lakmus написа:i4koo написа:Колега сваляш куплунга със крушки развиваш ,виждаш каква е ,купуваш същата и слагаш ,става много лесно,успех
Не е така колега!
Незнам какво е решението на проблема обаче щом караш 525d, това означава, че габарита би трябвало да е от фейслифта! А там габарита не е на крушка и мисля, че не се сменяше отделно! Дано да не съм прав!
ти не си у час, колегата i4koo си е прав

точно с крушка са макар да са феислифт, на всеки ринг има по една малка крушка, махаш я и си търсиш същата, дори може да смениш и на 4-те ринга крушките с бяли, както е направил колегата Giorceto
за справка в галерията му
http://www.bmwpower-bg.net/forums/album ... ser_id=111
- vladi_pirata
- Потребител
-
Резултат:
- при изгаряне на някои от габаритите, съответния мигач започва да свети и изпълнява ролята на габарит, също така мига при включването му при завой
- габарита се сменя завъртайки фасонката (крушката) леко в посоката обозначена на нея.
10X на всички
- при изгаряне на някои от габаритите, съответния мигач започва да свети и изпълнява ролята на габарит, също така мига при включването му при завой
- габарита се сменя завъртайки фасонката (крушката) леко в посоката обозначена на нея.
10X на всички

- i4koo
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520 M52
- Мечтае да кара: M5
Значи не било страшноvladi_pirata написа:Резултат:
10X на всички

Нищо лично ,Просто бизнес !
- lakmus
- младши ентусиаст
-
- lakmus
- младши ентусиаст
-
Ca_Ma написа:lakmus написа:i4koo написа:Колега сваляш куплунга със крушки развиваш ,виждаш каква е ,купуваш същата и слагаш ,става много лесно,успех
Не е така колега!
ти не си у час, колегата i4koo си е прав
точно с крушка са макар да са феислифт, на всеки ринг има по една малка крушка, махаш я и си търсиш същата, дори може да смениш и на 4-те ринга крушките с бяли, както е направил колегата Giorceto
за справка в галерията му
http://www.bmwpower-bg.net/forums/album ... ser_id=111
Заблудих се ,че става дума за стоповете, защото колегата i4koo каза "куплунга със крушки" и аз веднага включих, че щом говори в множествено число значи се има предвид задния габарит.
Но важното е че колегата се е оправил.
А относно габаритите на фаровете аз съм с оригинална Hella и много добре знам как е положението там!
Ще питам колегата Giorceto от къде е взел такива крушки, защото на мен когато ми беше изгорял габарита на фаровете си купих цялата фасунга от ICE! [/b]
- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
bmwmania написа: Даже, ако не се лъжа крушката върви заедно с фасунката

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- tuning_mania
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Х5is;E30 325i
- Детайли за колата: дизела е за тракторите;)
крушката е халогенна и е 10вата,прилича на обикновенна крушка за габарит,но не е...на филипс струва 6 лева.желателно е да не се пипа с пръсти...или после се позабърсва...за по дълъг живот!препоръчвам ти да си смениш и двете,иначе новата ще ти свети по силно...нз защо с времето отслабват.
имам 1 комплект такива-"супер уайд"-т.е. бели!поръчка са от щатите и са направо с фасонките!светят мн ярко бяло с някакъв супер ярък диод!88лв.
имам 1 комплект такива-"супер уайд"-т.е. бели!поръчка са от щатите и са направо с фасонките!светят мн ярко бяло с някакъв супер ярък диод!88лв.

ще карам дизел,като стана земеделец!!![/color]
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2