!!!ВАЖНО!!!Издирва се Румен Димитров - Dexter
Модератор: Общи модератори
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
Днес сутринта по новините в 6 казаха че е бил прегазен от влак, служител на транспортна полиция поради немърливост(?!?!?!??!) забавил внасянето на информацията в база-данни на МВР със 60 (?!?!?!?) дена. Ама нито казаха как е станало, нито къде, абсолютно нищо, това дето съм го написал беше цялата новина.
Лека му пръст.
Лека му пръст.
Лека му пръст на човека,но нещо на мен не ми се навръзват нещата...
На 21 юли е напуснал вилата си в кв. "Симеоново" с лек автомобил "Пежо 206", сив металик, и оттогава е в неизвестност, съобщиха от МВР.
колата намерена в малдост 3 а пък него го блъска влак при костенец???Много странно.

На 21 юли е напуснал вилата си в кв. "Симеоново" с лек автомобил "Пежо 206", сив металик, и оттогава е в неизвестност, съобщиха от МВР.
колата намерена в малдост 3 а пък него го блъска влак при костенец???Много странно.
Последна промяна Reportera на 13 Окт 2008, 9:10, променена общо 1 път
meto'o написа:Хората са го казали, путката е не женски полов орган а тип мъжки характер![]()
поздрави

Продавам шофъорско огледало за Опел Вектра
Reportera написа:Лека му пръст на човека,но нещо на мен не ми се навръзват нещата...
Еми явно държавните органи, за да измислят нещо "уж че са разрешили случая" да го направят така..знае ли се..!? А пък и правилно имаше един коментар отдолу под новината - Че това е млад мъж а не някой дядо, за да бъде блъснат от влак...

- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
- Кара: M3 E46
- Мечтае да кара: M3 E46
- Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox
Е има доста въпроси .. какво е търсил в Костенец, ако наистина е той ..
Не е ли доста удобно да се изчаква .. упс .. забрави за 60 дни това "маловажно" събитие ..
Уфф.. българска работа ..
Не е ли доста удобно да се изчаква .. упс .. забрави за 60 дни това "маловажно" събитие ..
Уфф.. българска работа ..
- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
тия от транспортна полиция са направо за прокурор! как може такова нехайство?!? 60 дни
съболезнования за близките!

- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
Да почива в МИР!
Жалко за човека!
П.П.Има нещо гнило с тая работа...!???
Жалко за човека!
П.П.Има нещо гнило с тая работа...!???

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
alexsch написа:тия от транспортна полиция са направо за прокурор! как може такова нехайство?!? 60 дни![]()
![]()
![]()
Дано да има виновни този път
Съболезнования на близките
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- alpina-ma6inata
-
'2002' fanatic
-
- Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii
Пак нещо гнило има, 100%.
За човека не малко шум се вдигна и просто не е възможно никой да не се е бил усетил, че е той. А и не мисля, че такива неща като това да отбележеш случая се пропускат толкова лесно. 

'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.

2x Alpine white E30's
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
- h4ckED
- ентусиаст
-
- Кара: триста двайсе и пеш
Е добре как той ще е прегазен преди 2 месеца а онзи колега ше го е видял преди една седмица ?!
Може ли някой да ми обясни какво ще е това съвпадение човека изчезнал има двойник който също се занимава с фотография ?
Този човечец е имал проблеми колкото и невинен да изглежда ...
За да са го блъснали и да са виновни неговите рефлекси трябва да го е блъснал влака стрела ... или самичък да е застанал на пътя му.
Немога да си обясня
Моите съболезнования.
Няма по тъжно нещо от това да надживееш децата си 

Може ли някой да ми обясни какво ще е това съвпадение човека изчезнал има двойник който също се занимава с фотография ?
Този човечец е имал проблеми колкото и невинен да изглежда ...
За да са го блъснали и да са виновни неговите рефлекси трябва да го е блъснал влака стрела ... или самичък да е застанал на пътя му.
Немога да си обясня

Моите съболезнования.

M - The most powerful letter in the world
- Transportera
- старши ентусиаст
-
- Кара: E30 Е38
- Детайли за колата: Не бие много на очи
- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
100% е нагласена работа , това е невъзможно , колата на едно место човека блъснат от влак , 2 месеца не знаят кои е ... много неща не са наред , както каза някои по нагоре или е имал някакви проблеми и е ял дървото или не е бил добре и сам се е хвърлил под влака (което ме съмнява и съм 99% сигурен , че е изключено)
It`s party time !