Информация за околовръстно шосе,южна дъга, София
Модератор: Общи модератори
31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Красимир!
- младши ентусиаст
-
- Кара: ///М3
- Мечтае да кара: ///М3 CSL
- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
- Кара: M3 E46
- Мечтае да кара: M3 E46
- Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox
Красимир! написа:Дано го отворят, че е тежко всеки ден от Студентски през CCS за НБУ..
Колега, пробвай отзад през зоопарка - Хладилника - Южен парк - Гоце Делчев - О.К. (така де .. кварталът на богатите)
Ако има нужда за повече разяснения свиркай!
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
- Valentin_Peev
- младши ентусиаст
-
vld написа:Valentin_Peev написа:Има и един черен път от Симеоново, дет съкращава доста
Задръстен е от месец
Зависи за кой говориш - тоя дет излиза на лифта или предишния

- vld
- Старши ентусиаст
-
Не съм минавал там,можеш ли да опишеш от къде се отбиваш за него?
Подробно ,че Симеоново не го познавам добре.
И много ли са дълбоки тряповете ,че ми е нисичка колата

- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
vld написа:Не съм минавал там,можеш ли да опишеш от къде се отбиваш за него?
Колегата говори за Симеоновско шосе .. сега ще ти покажа с една картичка

В червено ти е маршрута .. на някой места можеш да избираш, за това съм ти начертал 2 възможности

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Втората възможност е кофти , точно отсечката "Луи Айер" дето застреляха Васко Илиев навремето е някакъв страшен сбръдж
Там е няма такова задръстване целодневно
Тази сутрин ходих до Дияна гумицентъра и за да се въна към Драгалевското шосе отидох до дъното на затворената отсечка за обратен завой , седяха КАТ-аджии и не даваха да се минава по-нататък ... После докато стигна Румънското посолство мин 1 час и то от 10.00 часа та до 11.00 часа
Аз лично се съмнявам да стане до четвъртък детелината на Симеоново.Гледам ,че и разширението от Драгалевското кръстовище в посока детелината на Бояна е почти готово ,но не се довършва
Направо сме си живи загинали в тоя адски град
Георги Пенчев

Тази сутрин ходих до Дияна гумицентъра и за да се въна към Драгалевското шосе отидох до дъното на затворената отсечка за обратен завой , седяха КАТ-аджии и не даваха да се минава по-нататък ... После докато стигна Румънското посолство мин 1 час и то от 10.00 часа та до 11.00 часа

Аз лично се съмнявам да стане до четвъртък детелината на Симеоново.Гледам ,че и разширението от Драгалевското кръстовище в посока детелината на Бояна е почти готово ,но не се довършва

Направо сме си живи загинали в тоя адски град

Георги Пенчев
- vld
- Старши ентусиаст
-
Така да почнем с първата картинка,там на пътя покрай зологическата градина след моста и двата завоя на пътя се строи блок,следователно едната възмижност за наляво е аут.
И от лятото насам там забиеш ли се се виси с часове, двапъти правих тази грешка.
А на втората картинка ,много по безболезнено е от тодор каблешков да се пуснеш надолу по костенски водопад ,от колкото да се забива на тясната "луи незнам си кой"
Колегата по горе който цитирах е дал инфо за черен път от симеоново до околовръстното който спестява евентуално заобикаляне по панорамния през бистрица.
Там аз знам за една пряка пътека но не съм минавал отдавна,а ми е интересно да видя и втортата
И от лятото насам там забиеш ли се се виси с часове, двапъти правих тази грешка.
А на втората картинка ,много по безболезнено е от тодор каблешков да се пуснеш надолу по костенски водопад ,от колкото да се забива на тясната "луи незнам си кой"
Колегата по горе който цитирах е дал инфо за черен път от симеоново до околовръстното който спестява евентуално заобикаляне по панорамния през бистрица.
Там аз знам за една пряка пътека но не съм минавал отдавна,а ми е интересно да видя и втортата

vld написа:Колегата по горе който цитирах е дал инфо за черен път от симеоново до околовръстното който спестява евентуално заобикаляне по панорамния през бистрица.
Ако колата е ниска по-добре да хване обиколен маршрут. Аз съм с Нисан Алмера, която не е ниска, и видех зор по черния път. Зад мен един Пасат също успя да издрапа.
- Valentin_Peev
- младши ентусиаст
-
vld написа:Не съм минавал там,можеш ли да опишеш от къде се отбиваш за него?
Щом ти е ниска колата, по-добре недей, няма да можеш да минеш!
Иначе като идваш от Драгалевци, има една еднопосочна пряка наляво, дето излиза на Симеоновско шосе. На Симеоновско пак завиваш наляво и веднага първата в дясно. От там все надолу, през едни поляни та до Околовръстното

п.п. http://bgmaps.com/map.asp?sid=582c929e5b3cfe46a7347af696194ee3&Map17_4.x=49&Map17_4.y=165
по реката переш надолу

- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
Пенчев, идеята е в посока КЪМ Овча Купел .. На Луи Айер става задръстване в посока към Хладилника ..
Следете стрелките 

naskoksan написа:Сега е така, ами я си представете след
2 години какво ще е с тия темпове на
развитие???
ми на 13 окт 2010 ше е откриването на южната дъга на околовръстното

Упомена!Одере!Сдържам!Учуден! ВанОс! ПрУжина! АкУмулатор! СемеринГ! АУспУх! КлапАн! РезервОар! ГаЗ! ФорУм! ОбрЪч! КУпувам! ВрЪЗка! БОбина! ЛосТче! КаРбУратор! ИталиАнски! ГрадУс

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Louis написа:naskoksan написа:Сега е така, ами я си представете след
2 години какво ще е с тия темпове на
развитие???
ми на 13 окт 2010 ше е откриването на южната дъга на околовръстното
Леле човеко , недей така моля те

Георги Пенчев
31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3