Едно питане относно внос на кола
Модератор: Общи модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
Едно питане относно внос на кола
Така,предстой ми понеделник вторник да ходя да си докарвам кола от нз и аз къде точно в интерес на истината,или Германия,или Италия-къдет ме закарат и нз как стоят нещата с документите,тоест отивам плащам си я и какво праим !? Там ли я прехвърлят документ ли дават нз .. както и да е това човека който ще ме води го знае-той се занимава с внос на коли...Обаче едно време имаше мита акцизи и тен подобни...Сега като паднаха границите има ли ги още тия неща или ... става на въпрос за 2 3 4 медола коли за който ме интересува ще се плаща ли нещо допълнително освен колата а именно Е34-150 коня,320 150коня и Е34/36 но с по-големия двигател 192-3 коня дето е ...Ако взема този двигател освен данъка в БГ нещо по-скъпо по митници озъконяване прехвърляне ще има ли или !?Питам защот до сега не съм купувал от извън БГ и нз как точно стоят нещата,всичките коли съм ги вземал от търговци и те са оправяли всичко до сега...Другото което исках да попитам(надявам се да не нахалствам и досаждам вече
) от къде ще ми препоръчате да търся като държава ме интересува ?
Благодаря предварително на всеки който е обърнал внимание на моята неграмотност

Благодаря предварително на всеки който е обърнал внимание на моята неграмотност

- Totogada
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше E36 320 Coupe
Колега над 163 кс. се плаща акциз...за справка тази тема http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... A%F6%E8%E7
Прегледай тези сайтове за автомобили www.autoscout24.it
www.mobile.de
Прегледай тези сайтове за автомобили www.autoscout24.it
www.mobile.de

R.I.P. Champion 1968 – 2007 Colin McRae
Аз съм за Германия с 2 ръце колега.От Италия идват с прекрасно купе и това е.Всичко друго е скрап(мотор,ходова част,интериор).
От Германия гледаш да има сервизни книжки и ТЮФове и така.
Иначе колата си е кола.Но както каза колегата виж цените в мобиле.де и прецени как така аджеба читаво е36 струва 3500евро там,а в италия се намирали за по 2000евро.
Другото което знам е че масово се вкарват коли от морги от Италия.
Абсолютно съм сигурен за което.Та ако ще ти я вкарва някой друг е най-добре да много,ама много твой човек и да разбира наистина от коли за да получиш колата или колите които искаш.
А не някаква скрап под формата на кола.
Ами това е от мен и внимавайте като копувате.
Успех и нека видим и колегите какво ще кажат!
От Германия гледаш да има сервизни книжки и ТЮФове и така.
Иначе колата си е кола.Но както каза колегата виж цените в мобиле.де и прецени как така аджеба читаво е36 струва 3500евро там,а в италия се намирали за по 2000евро.
Другото което знам е че масово се вкарват коли от морги от Италия.
Абсолютно съм сигурен за което.Та ако ще ти я вкарва някой друг е най-добре да много,ама много твой човек и да разбира наистина от коли за да получиш колата или колите които искаш.
А не някаква скрап под формата на кола.
Ами това е от мен и внимавайте като копувате.
Успех и нека видим и колегите какво ще кажат!

- Бай Митьо
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сувалка
Поразрови се във форума по-обстойно и ще намериш мнг теми с точен отговор!
Ще видиш теми като За Италия или За Германия?
Как се вкарва кола от Италия и Германия?
Предимства и недостатъци?
Шмекерите на турците в Германия?
Точно за сервизните книжки и тюфовете?
Разликата между номерата с червените ленти и жълтите?
и всяка друга информация
Ще видиш теми като За Италия или За Германия?
Как се вкарва кола от Италия и Германия?
Предимства и недостатъци?
Шмекерите на турците в Германия?
Точно за сервизните книжки и тюфовете?
Разликата между номерата с червените ленти и жълтите?
и всяка друга информация
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!
Благодаря на всички за мненията.Днес говорих с човека заминаваме понеделник за ..... Австрия.Като цяло съм доволен преди време ми караха едно Е36 купе 316 от там и беше перфектно.Ще обикалям там дано намеря нещо добро,аз още не съм се конкретизирал Е34 или Е36 ще взема нз ... може да си дойда и с 2 Е30-ки накрая 

- Totogada
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше E36 320 Coupe
TUZara` написа:Благодаря на всички за мненията.Днес говорих с човека заминаваме понеделник за ..... Австрия.Като цяло съм доволен преди време ми караха едно Е36 купе 316 от там и беше перфектно.Ще обикалям там дано намеря нещо добро,аз още не съм се конкретизирал Е34 или Е36 ще взема нз ... може да си дойда и с 2 Е30-ки накрая
Успех колега и да си намериш читава колица

R.I.P. Champion 1968 – 2007 Colin McRae
Аз съм за Германия с 2 ръце колега.От Италия идват с прекрасно купе и това е.Всичко друго е скрап(мотор,ходова част,интериор).
Не съм съгласен с тва ама хич с тва, скрап ама друг път, колко немски вкарахме, специално бмв е36 поне 10 и познай - всичките са яко, ама яко изгнили, покараме малко в БГ и започват по боята да гният. Имам опит и с 2 италианки, едната даже я нарязахме и познай отново - никаква ръжда, пък моторите и окачванията си бяха ток и жица, а отделно че са по евтини, все пак адзурите са по-близко

Относно за вноса от немско - прави се кауфертраг, това е вид договор с продавач и купувач, взима се талона на колата. Като я докараш, зависи как ще е. Ако си на ход ти трябва временен номер, а те са Жълти - с дата вид ДЕН.МЕСЕЦ.ГОДИНА и Червени - месечни, ама са по-скъпи. Ако си с автовоз не ти тряа номер. Отиваш в КАТ по местоживеене, представяш документите + гражданска отговорност сключена тук и си регистрираш. Ако си до 163 конски сили не плащаш нищо, освен май сега измислиха някаква еко такса... Ми това е, успех с покупката
AcoTo®
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
TUZara` написа:оФ Дано да намеря някое добро 318ИС или 320 купе ... че иначе ще се задоволя и на 5-ца
Ти кво каза

Така,намерил съм си едно IS в Италия 96 година кожа 2 айрбага дигиталния климатроник предполагам джанти добри за 3500лв.докарано в бг от мой човек ми стъпва,въпроса е,че има забележки по задната броня и го няма панела на климатроника,това са му проблемите.Знам,че си заслужава да се вземе въпроса ми е сигурно ли е,че щом е 96 год. е с дигиталния климатроник и колко пари му струва панела !? Щот съм го поръчал да го карат вече.Смятам,че това са пари за Е30 в бг,а моя човек казва,че колата е много хубава и че си заслужава няма да тръгне да ме лъже момчето.Просто искам няква ориентировъчна цена на панела ?!
10 мнения
• Страница 1 от 1