питане относно един автомобил [Габрово]

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар

а

Мнение от nigh7lif3 » 12 Окт 2008, 21:38

nthnl написа:а ти прочете ли за какво става въпрос в темата, че се опитваш така да ми повишиш тон ?

Аман от разбирачи.......
Последна промяна nigh7lif3 на 14 Окт 2008, 21:27, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Renault Megan E-Tech, Kia Sorento
Мечтае да кара: По пистите :)

Мнение от nthnl » 12 Окт 2008, 22:12

да ти кажа само, че не си уцелил човека когото да заплашваш, затова си мери приказките! Не си добре дошъл в тази тема и смятам, че го знаеш. При следващ опит за провокация за физическа разправа, ще уведомя вещите лица.
На всички останали - благодаря за съветите. Ще ги взема под предвид, когато си купувам новото возило.

Лека Вечер на всички,
Михаил Великов

Аватар

Мнение от TUZara` » 12 Окт 2008, 23:02

nthnl написа:При следващ опит за провокация за физическа разправа, ще уведомя вещите лица.

Колега,колата е наточена,спор няма,но и аз бих заложил на стегната кола,сменени амортизирани части по ходова част двигателни консумативи от колкото стълопласт и стъкълца ...И аз се кефя на тунинг-а но ако заложиш на такава кола,1во парите който ще дадеш за да я обслужиш и приведеш във вид перфектен за каране ще са двойно повече,от парите за който ще и купиш брони,прагове и фарове ...а от друга страна ако е неизправна а наточена не можеш да я караш докато я оправиш,а ако е изправна и не наточена докат сабереш пари да я тунигноваш можеш да си я ползваш...

И само за протокола с полицията ли ще се разправяш за обида във форум :mhihi: :mhihi:

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 12 Окт 2008, 23:15

Kambe написа:М пакет за по малко от 1000 лв...

Предна броня - 480лв
Задна броня - 490лв
Прагове - 300лв
Огледала - 220лв
Това са цени на Иво(bum_bum) за реплики...оригинални само предната броня е над 1000...
в тия пари не съм сметнал и лаисните...а ако броим волана,скоростния лост и декоративните прагове...вие кво сте правили в часовете по математика бе хора? :shock:
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини

Мнение от DirtySouth » 12 Окт 2008, 23:17

Те си смятат но за тях М пакета е стъклопластче марто като на очилатия педерунгел тропнеш в дупка и се нацепи като тънак лед :mhihi:
I'm slowly drifting
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Peugeot 307 HDI

Мнение от Kambe » 13 Окт 2008, 1:02

ммне за мен М изглед е двете брони с праговете... ся вий почвате веднага ми ако искате и М двигател сложете :evil: ае няма да пиша повече мнения ебаси...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от nthnl » 13 Окт 2008, 1:59

Искам да помоля някой от админите да изтрие/заключи темата тъй като последните 10 мнения нямат нищо общо с поставения в началото въпрос. Аз се свързах с момчето, оказа се пич и си поговорихме за колата. През седмицата ще ходя да я видя. Ако всичко мине добре и колата ми хареса, ще се похваля допълнително :uups: .

Лека вечер на всички,
Михаил Великов

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 13 Окт 2008, 6:51

Kambe написа:...

Ми кажи 2 брони и прагове бе,въпреки че и те надхвърлят 1000лв...
м излгед :mhihi: :mhihi: :mhihi:
А м погледа(овчия) къде го забравяш :mhihi:
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Т-34
Мечтае да кара: F1 race car!
Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun

Re: питане относно един автомобил [Габрово]

Мнение от P1tbuL » 13 Окт 2008, 8:48

nthnl написа:питане относно един автомобил [Габрово]
значи става въпрос за следния автомобил :
http://www.mobile.bg/pcgi/main.cgi?topm ... f1=details
интересува ме дали има някой колега от Габрово може да отиде да му хвърли един поглед за да знам дали изобщо да се разкарвам.
Мерси предварително - ще чакам отзиви

Лека Вечер,
Михаил Великов

пич снощи на срещата на компактовете си говорихме с един пич за точно тази иес-ка дето си я показал и той я е гледал и ми вика '' бате на снимката опъната неква яка супер гледаната а на живо като я видях ше се разпадне направо'' ....

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от nthnl » 13 Окт 2008, 15:57

ето първото мнение по темата. БЛАГОДАРЯ!

Но все пак - нещо по подробно каза ли? Какво означава ще се разпадне? На снимките наистина изглежа много добре.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 13 Окт 2008, 18:04

С цел да избегна недоразумения: Вчера с Питбул си говорехме за кола и казах че съм гледал кола с светла кожа и беше кенеф но имах друга в предвид! А ако Питбул има в предвид някой друг сори.....

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от nthnl » 13 Окт 2008, 18:07

мерси за уточнението.. имам чувството че тук всеки пише само за да трупа мнения.. КАТО НЕ ЗНАЕТЕ ДАЛИ СТАВА ВЪПРОС ТОЧНО ЗА ТОЗИ АВТОМОБИЛ НЕ ПИШЕТЕ ГЛУПОСТИ.. все едно има само един автомобил бмв със светла кожа в България..

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 323i Touring
Мечтае да кара: някакво М

Мнение от Binev_OuT » 13 Окт 2008, 18:24

nthnl написа:мерси за уточнението.. имам чувството че тук всеки пише само за да трупа мнения.. КАТО НЕ ЗНАЕТЕ ДАЛИ СТАВА ВЪПРОС ТОЧНО ЗА ТОЗИ АВТОМОБИЛ НЕ ПИШЕТЕ ГЛУПОСТИ.. все едно има само един автомобил бмв със светла кожа в България..

:mhihi: още ено такова троснато мнение и може никои да не ти отговори повече - по темата
Бмв-то го виждам постоянно в Габрово,изглежда наистина добре.Но има забележки по боята (цялата е одрана с нещо)
Друго за нея немога да кажа,но се кара постоянно,собственика е човек с пари и може и да я е поддържал свястно,като цяло е красива има фаца,но може и да е само фацата.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530d sport

Мнение от Spectral » 13 Окт 2008, 21:05

Като отидеш гледай как се затварят вратите, отраженията по боята като погледнеш отстрани не трябва да изкривяват образа защото завподските ламарини са перфектно прави. Виж как работи двигателя и в ниските и високите. Провери климатроника дали си духа яко студено, ако ти каже, че е празен и само трябва да си го напълниш може да има за смяна я радиатор, я компресор и тн. Гледай подкалниците по тях също си личи дали е удряна. Като цяло гледай колко е амортизирана колата, защото ако е била много зле и само са я тапицирали+ броните за вид може да те набутат доста здраво.
Според мен трябва да гледаш техническото състояние на колата. Има в Габрово няколко много наточени 316-318 и тук таме някой ис. И като спра до тях и подам онея се правят на дупета и тръгват бавно не защото не им се занимава с мен, а защото няма никой под капака :mhihi: . Сложили 17-ки с гуми 225 и колите им даже не могат да ги превъртят :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: VW T-Roc Sport 2.0 TFSI
Мечтае да кара: Всичко що започва с М

Мнение от insane_v » 14 Окт 2008, 1:23

Хайде и аз да се включа :)
Колата наистина изглежда много добре. Въпроса е дали си заслужава цената и дали двигателя е добре. Ето няколко думи от мен, за да си прецениш сам дали си заслужава цената:
- Джантите са немски, мисля че бяха Shnitzer. Аз карах с такива (но моите бяха 15-ки) и трябва да ти кажа че са МНОГО ЗДРАВИ. Тия джанти струват поне 600-700 лв втора ръка.
- Кожения салон и климатика ако са в добро състояние също вдигат цената доста (с около 1500+ лв) в сравнение с кола, която ги няма.
- броните и праговете + боядисване в цвета на купето струват поне 700-800 лв макар и да са от стъклопласт, а ако са пластмасови говорим за цени около 1500 лв. А оригиналните брони мен много ме дразнят, така че за мен М-пакета си е ГОЛЯМО ПРЕДИМСТВО.
- Тоя модел фарове от и-бей идват на около 400 лв, а по магазините са по около 500 лв. Ксенона струва още поне 100лв.
- Стоповете с бял мигач са по 130-150 лв за чифт.
- Този волан е много як. Мисля че и той се води М-ков. Всички останали волани за Е36 са грозни.
- ако ти я даде с музиката също си е далавера.

След всичко казано дотук (ако и техническото състояние на колата е добро) смятам че цената не е много висока. От друга страна пък това си е 15+ годишна кола. Затова пробвай да свалиш малко цената.

Още един съвет - ако не си карал БМВ досега, по-добре вземи с тебе някой който разбира от БМВ-та. Ако досега си карал нещо малко,70-80 коня, БМВ-то ще ти хареса много и ще го вземеш, без да обръщаш внимание на подробностите и дребните забележки и така може да се набуташ здраво. Задължително погледни как е маслото, дали от ауспуха пуши бяло (дали гори масло), провери дали няма частици масло в антифриза в казанчето (в някои случаи на издухана гарнитура). Като настъпиш газта рязко виж дали колата веднага се форсира или сякаш леко се дави (най-често от повредена ламбда сонда). Отвий капачката на главата и виж дали духа силно.
Има още много неща, които трябва да се гледат. Има доста такива теми във форума. Потърси и прочети преди да отидеш да я гледаш.

ПП: незнам доколко разбираш от БМВта и от коли като цяло, затова се впуснах в повечко обяснения. По-компетентните от мен да добавят нещо ако съм пропуснал.

ПредишнаСледваща

Назад към E36