?Инспекшон?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
?Инспекшон?
Светна ми Инспекшон на таблото и отивам в сервиза! Едни маистор ми каза че трябва да сменим цялата система на спирачките. Вие колеги кво ще кажете? Аз малко ме самнява ! Благодаря
ФЛОРОВ
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
баси майстора
часовничето на инспекшъна светва переодично през определен интервал изминати километри. няма нищо общо с реални повреди по автомобила. това не изключва възможността да си за смяна на дискове и накладки де, но двете нямат никаква връзка помежду си.

часовничето на инспекшъна светва переодично през определен интервал изминати километри. няма нищо общо с реални повреди по автомобила. това не изключва възможността да си за смяна на дискове и накладки де, но двете нямат никаква връзка помежду си.
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща

Мале мале мале...за добро утро добре ме събудиха темите в Е36...

Колега,недей се връзва на всичко,което чуеш и както Иво ти спомена,смени майстора

Re: ?Инспекшон?
//FLOROV написа:Светна ми Инспекшон на таблото и отивам в сервиза! Едни маистор ми каза че трябва да сменим цялата система на спирачките. Вие колеги кво ще кажете? Аз малко ме самнява ! Благодаря
Добро утроооооооооо, леле голям смях!

Не се обиждай, не за друго, ама тоз "ИнспекшОн" като го видях паднах

Не ходи повече при този майстор, както ти казаха и момчетата, ако маслото ти не е за смяна, карай си така. При следващата смяна просто ще помолиш да ти занулят въпростния Инспекшон и така

- cucko
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530d touring
Вярно имало разбиращи момичета и некадърни майстори!
p.s. Тоя или е некадърен или те залъгва тук че умря хляба му!
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... highlight=

p.s. Тоя или е некадърен или те залъгва тук че умря хляба му!
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... highlight=
- spens_82
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E60
- Мечтае да кара: бмв М3,M5,X6
- Детайли за колата: E60 530D 218коня
отиди при тоз 'БАш-МАЙСТОР' и му удари един тупаник и му кажи да си сменя професията от 'БАш-МАЙСТОР' да 'ЗЪБОЛЕКАР' 

- BiTurbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: '04 BMW 330i // '96 BMW 320i
- Мечтае да кара: '96 BMW M3
Този инспекшън с часовничето в МКар майсторите казаха че светва когато е дошло време да се смени спирачната течност.......
BiTurbo написа:Този инспекшън с часовничето в МКар майсторите казаха че светва когато е дошло време да се смени спирачната течност.......

В МКар чак толкова да са зле пък....де да знам, да не би нещо да не сте се доразбрали?
Мишел написа:В МКар чак толкова да са зле пък....де да знам, да не би нещо да не сте се доразбрали?

Denev написа:Мишел написа:В МКар чак толкова да са зле пък....де да знам, да не би нещо да не сте се доразбрали?
Във всяко ръководство на BMW пише, че щом светне часовника в комбинация с надписа INSPECTION е дошло време да се смени спирачната течност! А лампата с удивителния на таблото няма нищо общо със смяната на маслото на спирачната система и съединителя, тя светва когато падне налягането в системата!
Абе незнам, в моето ръководство пише , че часовник плюс инспекшън означава, че е дошло време за редовен годишен преглед (каквото и да включва това според ръководството), на стр.13, ако гледаме едни и същи ръководства......
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Абе вие побъркахте ли се бе?
Надписа инспекшън светва,когато е дошло време за цялостен периодичен преглед на колата в оторизиран сервиз и това е отразено в книжката....
като ми светне лампата за бензина сигурно бензиновата помпа е за смяна...
Ей тоя форум по-зле от темата за бисерите

Надписа инспекшън светва,когато е дошло време за цялостен периодичен преглед на колата в оторизиран сервиз и това е отразено в книжката....
като ми светне лампата за бензина сигурно бензиновата помпа е за смяна...

Мишел написа:Denev написа:Мишел написа:В МКар чак толкова да са зле пък....де да знам, да не би нещо да не сте се доразбрали?
Във всяко ръководство на BMW пише, че щом светне часовника в комбинация с надписа INSPECTION е дошло време да се смени спирачната течност! А лампата с удивителния на таблото няма нищо общо със смяната на маслото на спирачната система и съединителя, тя светва когато падне налягането в системата!
Абе незнам, в моето ръководство пише , че часовник плюс инспекшън означава, че е дошло време за редовен годишен преглед (каквото и да включва това според ръководството), на стр.13, ако гледаме едни и същи ръководства......
Ръководството е за компакт, страницата е 14 и пише:
Uhrensymbol in Verbindung mit INSPECTION: Zeigt den falligen Bremslussigkeitwechsel an.
Всъщност няма значение какво пише, хващаш една "жица" и си решаваш проблема, щото аз още не съм чул за някой в BG да си поддържа и обслужва Е36-цата според препоръките в ръководството(... и най-вече за спазването на интервалите за годишни технически прегледи и смени на флуидите в различните системи на автомобила)!
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
///MapTo написа:Абе вие побъркахте ли се бе?![]()
![]()
като ми светне лампата за бензина сигурно бензиновата помпа е за смяна...![]()
![]()
![]()
Дреме ти на шапката. Аз за туй сменям форума.
п.с. 7-ми и 19-ти пин накъсо и спестявате сума пари от сервиз

You said: "Time will change!" What if it changes you?
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2