Свястен стенд (предница) в Пловдив
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
Свястен стенд (предница) в Пловдив
Днес изкривих носач и търся свястен стенд в Пловдив да видим какво още има за смяна след удара.
пп.Този до механото,кастрол не ми върши работа
пп.Този до механото,кастрол не ми върши работа
- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
- Кара: Х5 и W209
- Мечтае да кара: DDT на море :)
Мда съгласен съм че стенд без МАЙСТОР до него работа не върши
,искам да попитам и за части по окачването от каде и каква марка да търся ,имаше добри отзиви за Асметал ,но все пак да попитам.Ако имате и скорошна информация за цената на носача за е 36 318ис 94г става на въпрос за да се подготвя психически,бтв тампона на носача към купето подлежи ли на подмяна или върви с носача?

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Аз пък ще те посъветвам баш за окачването ас метал да не слагаш,ма всеки се простира според желанието и джоба си 

- BMW lover
- Любовника
-
- Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d
Сервиз Castrol в Пловдив , До механотехникума , почти на кръстовището на бул.Скопие и Братя Бъкстон . Само там си правя стенд и съм страшно доволен 

- Бибо
- Emotionally Unstable
-
- Кара: Convertible
batpepi написа:При Люси долу на асеновградско(сервиза на бмв дето е)
нов му е стенда,аз минах от там тия дни ,че на един друг ми объркаха повече от колкото беше -1градус затворена.И ми викат да си обърна гумите![]()
+1 за сервиза на Людмил
Сервиз Castrol в Пловдив , До механотехникума , почти на кръстовището на бул.Скопие и Братя Бъкстон . Само там си правя стенд и съм страшно доволен
Колега,въпросния Людмил бачкаше 10години в сервиза на кастрол посочен от теб, а от скоро си купи нов стенд и си бачка за него.

- BMWRACING
- младши ентусиаст
-
- Кара: е30 м20б20 90г
- Мечтае да кара: е30 с38турбо
- nakoone
- ентусиаст
-
- Кара: Touring
Бисер_Гечев написа:batpepi написа:При Люси долу на асеновградско(сервиза на бмв дето е)
нов му е стенда,аз минах от там тия дни ,че на един друг ми объркаха повече от колкото беше -1градус затворена.И ми викат да си обърна гумите![]()
+1 за сервиза на ЛюдмилСервиз Castrol в Пловдив , До механотехникума , почти на кръстовището на бул.Скопие и Братя Бъкстон . Само там си правя стенд и съм страшно доволен
Колега,въпросния Людмил бачкаше 10години в сервиза на кастрол посочен от теб, а от скоро си купи нов стенд и си бачка за него.(непосредствено до Найс кар на Асеновградско шосе)

14 мнения
• Страница 1 от 1