голф 2

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e30 '88 & e34'95

голф 2

Мнение от Turbonetics » 11 Окт 2008, 13:15

здр.
снощи около 22:30 решаваме с приятелката ми да отскочим до Бургас на 10 минути път е.Тръгваме обаче след 2-3 км.задна лява гума много мека яено се е спукала.Пуснах авариините и отварям багажника на баварката да видя дали имам резервна гума....успокоих се имам.И почвам аз да развивам болтовете на старата гума,обаче последниа болт като каза няма да се развиа и няма.....Не се разви неговата мама.
По едно време гледам спира до мене голф 2 слиза един пич и запознахме се пита кав е проблема обясних му аз..........тои взе клиу4а и по4на да се мъчи да развие болта около 15 минути го тормозеше ама неще да се развива.по едно време извади телефон званна на някав негов познат да докара тръбен клиуч :shock: .Пита ме помпа дали имам аз му казах че нямам званна пак и помпа порача на другото мом4е.И така донесе другото момче голфаджията взе клиуча и пак запо4на да развива ама не6то не се получи.и викам си аз ко ши прая сега.Тои остави клиуча искара помпата от колата на приателя си и започна да помпуи гумата аз му казах няма нуждаи аз ще я мапомпя ама тои все едно не ме чу.напомпи я и ми каза да се прибирам а че да не издахна пак някаде.благодарих му аз за това че помогна а тои отговори : Нищо работа здраве да е! :shock:
Нее кои знае какжа искория ама останах потресен от този с голфа.
B.M.W. Motorsport

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Evelin Cotsev » 11 Окт 2008, 13:20

има и сфястни момчета които карат гоуф. Скоро и на мен ми помогнаха едни момчета с гоуф 2 , беше свършил акомулатора на един път извън града и бях с джип , нема бутане то нанагорнище , добре че спряха тея момчета та ми помогнаха да обърна и да запаля. :bchug:
It`s party time !

Аватар

Мнение от TUZara` » 11 Окт 2008, 13:29

Като цяло съм против гоуфъджийчетата защото или ги карат килеметори (на мойте години :)) или пенсионери без грам ориентация (кат дедо ми) но щат пат се срещат и много свестни хора.Вуйчоми,когато караше преди Мондеото в Испания и нещо закъсало между 2 села,той пил(те там така си карат) и не може и не може да установи какъв е проблема....Спира един пич с голф2 - непознат разбирасе и въжета няма кабели няма .... опира си предната броня в неговата задна и 5-6 километра така го е бутал да се прибере ....Можете да си представите и 2те брони на какво са приличали след това но все тая там колите от по-обикновенната им класа са в пъти по зле от наще,особенно по селата :mhihi: а и сегурото им плаща всякакви щети,стига да измислят достоверна причина с която да излъжат иначе,не толкова умните застрахователи :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 11 Окт 2008, 15:15

Няма значение колата, толкова много лайнета се навъдиха с БМВ-та че ме е срам понякога че и аз карам нашата марка :( Особенно с Е36 / и аз карам Е36 /
Хората са или хора или гов..ри, марката не е критерии особенно когато БМВ се свръзва в повечето случай с лекенце, което е жалко но факт....

ентусиаст
Аватар
Кара: 320i

Мнение от k1k0 » 11 Окт 2008, 15:27

Важен е човека не колата :D
Beautiful Mechanical Wonder

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 11 Окт 2008, 20:54

Да и аз съм имал ситуация с Голф-минаваме Котленския проход нощно време с опела (баща ми караше) и нашия тръгна да изпреварва тир-малко преди завой.Тъкмо стигна средата на тира и от завоя изкочи една голфара... :help: Обаче голфаджията веднага намали, минахме пред камиона и едва тогава голфа пресветна със светкавицата-ако беше го направил по време на рискованата маневра щеше да ни заслепи.
Та това според мен си беше пример за толерантност на пътя, дано има повече такива колеги и не само с голф :!:
Никой не мое ма връне на селу!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: м50б20

Мнение от Deadgame » 11 Окт 2008, 21:42

:mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 11 Окт 2008, 22:15

k1k0 написа:Важен е човека не колата :D

100% съм съгласен с колегата

човека прави колата, а не колата - човека ;)
You said: "Time will change!" What if it changes you?

ентусиаст
Аватар
Кара: триста двайсе и пеш

Мнение от h4ckED » 11 Окт 2008, 22:50

Абе има и голфаджии достойни за BMW 8) Ама има и много които излагат марката. :evil:
Изображение
M - The most powerful letter in the world

ШОП
Аватар
Кара: e87lci

Мнение от BMDrago » 11 Окт 2008, 23:07

Ей много грамотна тема :mhihi:
Изображение

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Мнение от Vlados » 11 Окт 2008, 23:33

BMDrago написа:Ей много грамотна тема :mhihi:

Нали! Правописа е като за Гоуф 1-чка...
...иначе ентусиазма е на ниво. Явно хората с гоуфа се решили да отсрамят марката и като са видели БМВ...
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 11 Окт 2008, 23:37

Vlados написа:

...иначе ентусиазма е на ниво. Явно хората с гоуфа се решили да отсрамят марката и като са видели БМВ...

Абе, малко стана "Според Иванчо и кафето" :mhihi:
Ако беше друг вид случка с Голф, щеше да има "Тия ГоУфаджии", сега вече едва ли не "И те са хора, и между тях има и свестни"..... :roll:
И за циганин да пуснем такава тема, пак недай си Боже може да се окаже според някой, че и между тях има хора и че било до човека.
Какъв е извода, да не се делим чак толкова крайно (имам предвид за Голфарите, не за мангалите), че не се знае кой може да ти помогне в един момент ;)

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Мнение от Vlados » 11 Окт 2008, 23:50

Мишел написа:
Vlados написа:

Абе, малко стана "Според Иванчо и кафето" :mhihi:
Ако беше друг вид случка с Голф, щеше да има "Тия ГоУфаджии", сега вече едва ли не "И те са хора, и между тях има и свестни"..... :roll:
И за циганин да пуснем такава тема, пак недай си Боже може да се окаже според някой, че и между тях има хора и че било до човека.
Какъв е извода, да не се делим чак толкова крайно (имам предвид за Голфарите, не за мангалите), че не се знае кой може да ти помогне в един момент ;)

Ама ти не спиш ли бре, жена? Пък и реално мислиш... явно не си на маса като мен :lol:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е 30

Мнение от t_andonov » 12 Окт 2008, 8:27

Vlados написа:

според мен лекетата си накупиха БМВ-та :mhihi: а мангалите изкупиха Е36-ците :mhihi: въобще тепърва ще чуваме лоши работи за марката

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 12 Окт 2008, 9:08

Мишел написа:Какъв е извода, да не се делим чак толкова крайно (имам предвид за Голфарите, не за мангалите), че не се знае кой може да ти помогне в един момент ;)

Ти да не си бивша голфаджийка,че си ги къткаш така :mhihi:
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

Следваща

Назад към Страхотни истории