Информация за околовръстно шосе,южна дъга, София
Модератор: Общи модератори
31 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Информация за околовръстно шосе,южна дъга, София
Колеги , имаме ли информация докога ще е затворена отсечката между Симеоново и Драгалевци
Дано в най-скоро време я пуснат ,защото тази сутрин от Хиподрума докато ида до гара Искър и направо щях да полудея
Ей богу ,какво ли не съм виждал ,но цялото Цариградско шосе
спряло
, и двете ленти към Орлов мост и към Горубляне , всичко беше в застой
В Мюнхен като замрънкат сутрин по радиото "фир километер щау,зибен километер щау" и човек да се уплаши , но онова е изкривен израз на истинското понятие "7 километра задръстване"
Идваше ми да изляза и заключа колата в лявото платно между Плиска и Студентски общежития ...
По едно време , в един промеждутък когато бе отворена отсечката изведнъж сякаш половината от автомобилите изчезнаха от София
Георги Пенчев

Ей богу ,какво ли не съм виждал ,но цялото Цариградско шосе

В Мюнхен като замрънкат сутрин по радиото "фир километер щау,зибен километер щау" и човек да се уплаши , но онова е изкривен израз на истинското понятие "7 километра задръстване"

По едно време , в един промеждутък когато бе отворена отсечката изведнъж сякаш половината от автомобилите изчезнаха от София
Георги Пенчев
- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
Видях те днес точно там,беше се умърлушил зад слънчевите цайси и си кюташе в дясната лента....!
За съжаление не се очертава скоро да се успокои трафика там,дано не дойде зимата(със сняг) по-рано,че тогава не ми се мисли...! 

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
ейййй тва не е нормално бе
аз от лозенец до 7-ми километър ЗИТ пътувам сутрин по 45 минути
днес излезнах в 7:45 за да стигна до 8:45 и като свих да се отбия надоло посока летището слизам под моста и край до тука от Младостите зверско задръстване да се качът на Цариградско 15 минути ми отне да влезна в комплекса ЗИТ
П.П а за бездарните шофьори,не ми се почва темата че ще е грозно и много не цензурно

днес излезнах в 7:45 за да стигна до 8:45 и като свих да се отбия надоло посока летището слизам под моста и край до тука от Младостите зверско задръстване да се качът на Цариградско 15 минути ми отне да влезна в комплекса ЗИТ

П.П а за бездарните шофьори,не ми се почва темата че ще е грозно и много не цензурно
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Абе на мен ми се струва ,че след морето всички са се върнали с по две коли деба
Иначе официално е до 15 октомври срока за околовръстното,но дали ще го спазят е друг въпрос.
Много е кофти аз от два месеца само по панорамния се прибирам и излизам,че иначе по черни връх е невъзможно
Онзи ден сутринта в 7.00 имаше задръстване поне 3 километра и отново обърна и през бояна.
А там на кино центъра става локва 30см. дълбока когато вали и ептен става страшно

Иначе официално е до 15 октомври срока за околовръстното,но дали ще го спазят е друг въпрос.
Много е кофти аз от два месеца само по панорамния се прибирам и излизам,че иначе по черни връх е невъзможно

Онзи ден сутринта в 7.00 имаше задръстване поне 3 километра и отново обърна и през бояна.
А там на кино центъра става локва 30см. дълбока когато вали и ептен става страшно

- AceMF
- младши ентусиаст
-
- Кара: 94' 525тдс
- Мечтае да кара: совалка
На спирката на Окръжна болница некъв самосвал беше отнесъл една колица откъм лявата страна и бяха свободни само двете леви ленти, което допълнително беше омазало ситуациацията със задръстването посока Плиска. Иначе накъм Младост всяка сутрин си е спряло.
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Миналата събота,баш като беше завалял първия сняг,когато в града валеше дъжд,сутринта минах през панорамния път и в драгалевци баш при онова шантавото кръстовище с паважа малко по-навътре към макса имаше локва,която стигаше до лайстните на вратите и имаше 3 Е39-ки закъсали в нея...Спрях и питах да обръщам и да ги дърпам при,което единия от тях ми отговори "ти ли ще слезеш да закачаш въжетата" с ирония и ми пожелаха приятенден...
Много ми е странно как на 15 септември официално го отваряха този участък, къв зор беше че да се снима ББ на откриването, и как се тупаше в гърдите как при него всичко върви и се изпълнява в срок, а после тихомълком пак го затвориха, и никой да наште журналисти не прояви интерес....
По последни слухове на 15 Октомври трябва да го пуснат, надявам се този път да не е само за снимка на ББ.
По последни слухове на 15 Октомври трябва да го пуснат, надявам се този път да не е само за снимка на ББ.
Във връзка с изпълнение на пътен възел „Симеоново" от 08.00 часа на 01.10.2008 г. до 04.30 часа на 16.10.2008 г. се забранява влизането на пътни превозни средства по Околовръстен път между бул. „Черни връх" и бул. „Климент охридски" с изключение на автомобилите, които обслужват обекти в сигнализирания участък .
От 04.30 часа на 01.10.2008 г. до 04.30 часа на
16.10.2008 г. се закрива автобусна линия № 122.
Автобусна линия 111 се разделя на два маршрута.
От ж.к. "Люлин" по маршрута на линията до кръстовище Околовръстен път - бул. "България" , бул. "България", обратен завой на кръстовището по бул. "България" - бул. "Тодор Каблешков", бул. "България" и по маршрута двупосочно.
От ж.к „Младост1 ” по маршрута на линия до Околовръстен път, Околовръстен път, наляво по отклонението за първа лифтова станция до крайната спирка на автобусни линии 112 и 123.
Разкрива се временна спирка на пътен възел Околовръстен път -
бул. "България" само в посока ж.к. "Младост 1".
източник: http://sofia.bg/pressecentre/press.asp?open=16&sub_open=34513&nxt=0
///MapTo написа:Миналата събота,баш като беше завалял първия сняг,когато в града валеше дъжд,сутринта минах през панорамния път и в драгалевци баш при онова шантавото кръстовище с паважа малко по-навътре към макса имаше локва,която стигаше до лайстните на вратите и имаше 3 Е39-ки закъсали в нея...Спрях и питах да обръщам и да ги дърпам при,което единия от тях ми отговори "ти ли ще слезеш да закачаш въжетата" с ирония и ми пожелаха приятенден...
Ти мани, ама тогава на Раковски след Дондуков имаше езеро и там имаше една Е39 закъсала. Тея коли нещо много обичат да посръбват.
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
аз не го виждам отворено за 16.10. оня ден минах до горе по симеоновско до околовръстното и не виждам как за 5 дни ще го пуснат тва....!! срока почти сигурно няма да се включи,а аз явно съм късметлия ,щото посоките ми за придвижване сутрин и вечер за работа са обратни на задръстванията. минавам през завоите на зоологическата и само там става малко сбоджа сутрин ,но в обратна посока от хладилника е доста по-натоварено. вечер пък по сребърна покрай южния задръстването е почти от хладилника до гоце делчев. та така ше я караме ,а нещо почна и събота и неделя да си остава навалица/ гражданите нещо не си ходят по селата/ и дори и през почивните трудно се кара.....
Последна промяна SKISA на 11 Окт 2008, 11:44, променена общо 1 път
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
да бе ужас сички си седът в София
непоносимо е, 

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Абе, вие видяхте ли какво ви пита човека, бе
.
За къв уй говорите за шибаните задръствания. Жоро пита просто и ясно - Колеги , имаме ли информация докога ще е затворена отсечката между Симеоново и Драгалевци
Толкова ли е сложен въпроса? Като не знаете не пишете. Ако имате някаква информация - моля.

За къв уй говорите за шибаните задръствания. Жоро пита просто и ясно - Колеги , имаме ли информация докога ще е затворена отсечката между Симеоново и Драгалевци

Толкова ли е сложен въпроса? Като не знаете не пишете. Ако имате някаква информация - моля.
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
претък вечер прекосих цялото околовръстно/южната дъга/
от черни връх се продължава без проблеми/освен ако в началото ушевите не те закачат
/ до симеоновско..
ама стигнеш ли симеоновско трее да биеш лев да минеш под тоя мост дет издигат/оффроуд/ да влезнеш в насрещо движещите се/ да има таквиа дето я праат същата глупост като мойта/ и да си изпердашиш с газ към бистришко шосе
тряя се пак да си поне малко щура глава за да тръгнеш иначе не стаа
ама да обикалям цяла софия за да стигна камбаните ... айде бе

от черни връх се продължава без проблеми/освен ако в началото ушевите не те закачат

ама стигнеш ли симеоновско трее да биеш лев да минеш под тоя мост дет издигат/оффроуд/ да влезнеш в насрещо движещите се/ да има таквиа дето я праат същата глупост като мойта/ и да си изпердашиш с газ към бистришко шосе

тряя се пак да си поне малко щура глава за да тръгнеш иначе не стаа

ама да обикалям цяла софия за да стигна камбаните ... айде бе

Упомена!Одере!Сдържам!Учуден! ВанОс! ПрУжина! АкУмулатор! СемеринГ! АУспУх! КлапАн! РезервОар! ГаЗ! ФорУм! ОбрЪч! КУпувам! ВрЪЗка! БОбина! ЛосТче! КаРбУратор! ИталиАнски! ГрадУс

31 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3