Към новите във форума

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 323i Touring
Мечтае да кара: някакво М

Към новите във форума

Мнение от Binev_OuT » 11 Окт 2008, 12:32

Така след като ви е толкова трудно да ползвате търсачката,реших да се опитам да направя тема която се надявамд а е полезна на всички ни.
ще сложа тук линкове към полезни теми които ще класифицирам по съдържание.
Въпроси за така болната тема газови уредби.
Линка е от Под форум "the best of"
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 0%EE%F2%E8

това е изключително интересна и полезна тема прочетете я ;)
Следващата тема ще е полезна за хора които им предстои покупка на автомобил от автокъща - примерно.
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... p?t=103130
Много полезна тема http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 0%EE%F2%E8

МОТОРНО МАСЛО
От скоро забелязахме всички,че много хора се чудят какво масло да си налеят,на този линк http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 2%E8%F2%E5
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=1204

Ламбда сонда - http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... +%F5%EE%E4

Това е линк към тема с информация за ванус и валвтроника.
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=5675

На въпроса "какви свещи да си сложа" доста голяма част от отговора е тук http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=3825
Последна промяна Binev_OuT на 13 Окт 2008, 11:34, променена общо 3 пъти
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: само на бенз

Мнение от golfhi » 11 Окт 2008, 12:47

Тебе като те гледам не си много стар - от миналата година си :mhihi:
А и се пище газова Уредба, а не газова Оредба. :!:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 11 Окт 2008, 13:02

golfhi написа:Тебе като те гледам не си много стар - от миналата година си :mhihi:

Абе и аз не съм стар ,ана не сера ей така в идейните теми на хотата нали??!!И се пише ТЕБ ,а не ТЕБЕ :!: А т'ва колко си "стар' или "нов" не е важно,номера е да си полезен по някакъв начин ,ти в тази тема НЕ СИ!!

Колега Binev_OuT,има бате такава тема и то "важна" ,ама всеки го мързи да отдели 10 мин в търсене :confused: И тъй като вече си я направил ето препратка от мен --> http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=11820
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от M.J. » 11 Окт 2008, 13:45

golfhi написа:Тебе като те гледам не си много стар - от миналата година си :mhihi:
Брат не сери в темите :evil: . Човека се опитва да помогне на хората които не се оправят с търсачката . Защо винаги някой ще каже нещо глупаво ако няма какво да напишеш не се чуствай длъжен да трупаш мнения. А по темата мисля че е добра идея БРАВО колега ще е от полза

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 11 Окт 2008, 14:12

Браво колега добра идея,а дано има кои да я прочете.
Не одавна предложиш като се регистрираш да ти се праща автоматично ЛС с точно такава информация ама греда.

п.с.Това кои от кога е в форума няма никакво значение,аз за година съм написал повече важни теми,отколкото някои които е регистриран три години прерди мене!

п.с.Може да сложиш темата за покупка на дизел от 'продава автомобили" :winky:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Binev_OuT » 11 Окт 2008, 15:26

Bavarec*** написа:Браво колега добра идея,а дано има кои да я прочете.
Не одавна предложиш като се регистрираш да ти се праща автоматично ЛС с точно такава информация ама греда.

п.с.Това кои от кога е в форума няма никакво значение,аз за година съм написал повече важни теми,отколкото някои които е регистриран три години прерди мене!

п.с.Може да сложиш темата за покупка на дизел от 'продава автомобили" :winky:

Мерси колега,паснах линка :yes:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от savski » 11 Окт 2008, 15:36

Темата е много идейна, може би само трябва да се смени името някак, че да става ясно за какво е. Защото "Към новите във форума" едва ли ще предизвика някой, който е влязъл, за да пита защо не му свети задния ляв стоп, да я отвори, а директно ще даде "Нова тема" ;)
Иначе браво!:)

ентусиаст
Аватар
Кара: 320i

Мнение от k1k0 » 11 Окт 2008, 16:05

Едва ли някои ще се заинтригува от темата всеки нов туко що регистриран още на първото мнение ще пусне квот му е кеф независимо дали го има десетки пъти 8)
Beautiful Mechanical Wonder

ентусиаст
Аватар
Кара: E65 black- sport package

Мнение от racing_team_vidin » 11 Окт 2008, 18:40

k1k0 написа:Едва ли някои ще се заинтригува от темата всеки нов туко що регистриран още на първото мнение ще пусне квот му е кеф независимо дали го има десетки пъти 8)

Колега не си прав, регистриран съм от вчера, не съм пускал теми но като гледам твойта регистрация е от 2007... т.е 5-6 години вече съм бил горд собственик на е36. Нима това, че съм нов във форума ме прави по- малко човек. Имах проблем с инсталацията на борда, разрових по търсачката и... нищо, намерих десетки теми но никакъв отговор, НЕ ПУСНАХ ОЩЕ ЕДНА ТЕМА, писах ЛС на няколко колеги и получих отговор от колегата "to6eto88" на който изкрено благодаря. ;)
Последна промяна racing_team_vidin на 11 Окт 2008, 19:10, променена общо 1 път

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 11 Окт 2008, 18:50

Тая тема след 2 дни ще е назад по страниците,а ако се направи важна файда няма да има,както сами виждате..по-горе има описано вичко за Е36 по важните теми,ама секи ден нови и нови с тъпотии...примирете се с тоя факт и това е :idea:
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

ентусиаст
Аватар
Кара: 320i

Мнение от k1k0 » 11 Окт 2008, 19:18

racing_team_vidin написа:
k1k0 написа:Едва ли някои ще се заинтригува от темата всеки нов туко що регистриран още на първото мнение ще пусне квот му е кеф независимо дали го има десетки пъти 8)

Колега не си прав, регистриран съм от вчера, не съм пускал теми но като гледам твойта регистрация е от 2007... т.е 5-6 години вече съм бил горд собственик на е36. Нима това, че съм нов във форума ме прави по- малко човек. Имах проблем с инсталацията на борда, разрових по търсачката и... нищо, намерих десетки теми но никакъв отговор, НЕ ПУСНАХ ОЩЕ ЕДНА ТЕМА, писах ЛС на няколко колеги и получих отговор от колегата "to6eto88" на който изкрено благодаря. ;)

Не те прави по малко човек колега просто правилно си постъпил щото има индивиди където още на първото мнение ни мислят че ядем доматите с колците и 320-ките им пълнят километража даже подминават 260 :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Beautiful Mechanical Wonder

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW318i 93г М40
Мечтае да кара: Е90
Детайли за колата: BMW318i 93г М40

Мнение от vasildavid » 12 Окт 2008, 0:30

колега като си тръгнал да поправяш човека погледни се първо ти,тва пиЩе го няма в българския език,а и има един {бутон} "преглед" до тоя "изпрати" които не е лошо по често да се използва,нищо лично но не е коректно
ИзображениеИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: й, и утре е ден.
Мечтае да кара: Active Autowerke.

Мнение от arr0gance » 12 Окт 2008, 19:55

Искам само да подкрепя тази темичка, защото наистина мисля че ще е доста полезна на хора като мен :uups: и изобщо всички нови бмв ентусиасти мога да кажа само евалата на Binev_OuT :winky:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от PeReZ » 12 Окт 2008, 20:13

Според мен единственият вариант форума да се изчисти от олигофренични теми/коментари е модераторите да ги трият, а не просто да заключват темите. Аз за тема със заглавие като днешните 2 "Как се нулира инспекшън" бих изтрил потребителя, а не само темата му :evil:

ПС: ей тия мнения като това горното са най, най, най-смешната част от всяка тема. Тук не сме се събрали за да казваме кое подкрепяме и кое не, има ли смисъл да казваш че подкрепяш темата, мислиш ли че някой го вълнува дали ти я подкрепяш? Ако имаш идея, предложение или нещо от сорта кажи, но дали подкрепяш или не няма смисъл да ни споделяш. Мхм, така мисля. :twisted:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Binev_OuT » 13 Окт 2008, 11:40

a аз теб като те гледам изобщо не е трябвало да се регистрира6
Изображение

Следваща

Назад към E36