Забранена Любов

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E21
Мечтае да кара: E21
Детайли за колата: червена

Мнение от E-24 » 11 Окт 2008, 16:52

тъй като съм един от сценаристите и съм доста пристрастен, не искам да си казвам мнението, но ви обещавам, че сериалът по-нататък става още по-як
едвайсеиено

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 98' e36 318i
Мечтае да кара: e36 ///M3
Детайли за колата: M43B18

Мнение от BMWMHartge » 11 Окт 2008, 17:40

E-24 написа:тъй като съм един от сценаристите и съм доста пристрастен, не искам да си казвам мнението, но ви обещавам, че сериалът по-нататък става още по-як

добра радвамсе, а колко епизода е ?
93' e36 320i coupe
98' e36 318i sedan

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 11 Окт 2008, 18:03

E-24 написа:тъй като съм един от сценаристите и съм доста пристрастен, не искам да си казвам мнението, но ви обещавам, че сериалът по-нататък става още по-як

А къдей го BMW-то във сериала тогава? :mhihi: Или викаш по-нататък ;)
Гледах 1-2 серии, има някакъв сюжет, но като актьорииии, много зле, някои фраази така дървено ги рецитериат, че си викаш, егаси, аз това по-добре ще го изиграя. А и Ники Илиев нещо не е много добър актьор като че ли... Но пък млади хубави български лица, Ок, има нужда...
Изображение

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 11 Окт 2008, 18:20

мъка голема...! да не се сърди колегата-сценарист нямам виждане върху сценарните решения ,щото просто не можах да гледам дълго...!! страшна мъка са тва тия актьори!!как па не могат една реплика да си кажат по-естествено...!! изчакват се като навити с бутони -единия да си свърши репликата,другият изчаква и после си изрецитирва неговата....!! смешна ,но и тъжна история....!! никъде в нормалният живот не се говори така....!!!за съжаление и тва ше си отиде като много напъни за раждане на хубаво нещо наше....

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Х5

Мнение от stambo_81dg » 11 Окт 2008, 18:25

само като видя че го дават и сменям на друг канал :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от 2advanced » 11 Окт 2008, 18:54

Деа и мега изкуственото филмче...тея от аутокюто четат едва ли не..
Ма то си е така тоя Натфиз само куцузи изглежда ги отглеждат.. :mhihi: :mhihi:
Проблемът на жените с паркирането идва от това, че непрекъснато ги лъжат колко точно са 20см
YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007
Мишу написа:...ма на бела капа се отчитам :mhihi:
:mhihi:
Чакаме отговора на ДЗВЕР-а. Он е компетентен по всички въпроси - от земетресенията и дисекцията на млечната жлеза, до НПК и тям подобни юридически въпроси

ентусиаст
Аватар
Кара: Без книжка.
Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.

Re: Забранена Любов

Мнение от t060 » 11 Окт 2008, 20:09

BMWMHartge написа:Коментирайте малко новия сериал по НОВА, според мен много як сценарии много добре оформен филм - съвременен и във всеки един епизод има интрига. Много ми харесва главната героиня манекенката Саня Борисова :uups:

К'ат ти 'аресва, *укай брат, *укай! Недей да се обесняваш по нет-а в разни форуми!!!

RESPECT

by t060
Изображение
От тогава русото не е на мода.

Дон Хуан де Маркофф
Аватар
Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
Мечтае да кара: X6 cabrio

Мнение от B U L L I » 13 Окт 2008, 16:34

не ми е ясно защо нова тв реши ,че тази пошлост ще ни бъде интересна :?:
премиерата на цялата тая боза си е за канал 1 както и откъдето да го погледнеш.
ИзображениеИзображение
http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 13 Окт 2008, 16:37

Apassionata написа:

А къдей го BMW-то във сериала тогава? :mhihi: Или викаш по-нататък ;)
Гледах 1-2 серии, има някакъв сюжет, но като актьорииии, много зле, някои фраази така дървено ги рецитериат, че си викаш, егаси, аз това по-добре ще го изиграя. А и Ники Илиев нещо не е много добър актьор като че ли... Но пък млади хубави български лица, Ок, има нужда...

Не се гаврете ей...........важното е че филма е по истински случай :mhihi:
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

Плевен тийм
Плевен тийм
Аватар
Кара: 323ti
Мечтае да кара: 332ti
Детайли за колата: сива

Мнение от Ogi » 13 Окт 2008, 18:32

немога да ви разбера чесно...
Биг Брадър ви е супер селски и измислен и незнам си кво.. така го наплюхте...
сега сте пуснали тема за няква сапунка и всичките сте толкова въодушевени от новата сапунка... сега ще започнете да гадаете Ориноко ще започне ли да ухажва Марисол

баси стига ве хора :arrow: www.cosmopolitan.bg

ентусиаст
Аватар
Кара: сивушка на нафта

Мнение от Zapa » 13 Окт 2008, 20:23

най-краткият виц: Ники Илиев-актьор :lol:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: го ... X-treme!
Мечтае да кара: МиГ-29 & F15 Eagle
Детайли за колата: ...

Мнение от KIARA_G » 13 Окт 2008, 20:29

Zapa написа:най-краткият виц: Ники Илиев-актьор :lol:

В този филм има и други кратки вицове..., ама да не задълбаваме, че гледам сапунката обира точките на ентусиастите.... :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Пълно е с пациенти :!:
Изображение♥™
:idea:Ако една жена знае цената си - значи често й се е случвало да я казва на някого!!!

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 13 Окт 2008, 20:31

Не ве ,колеги,просто филмът е документален,затова актйорите в исе струват малко изкуствени :P
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E21
Мечтае да кара: E21
Детайли за колата: червена

Мнение от E-24 » 13 Окт 2008, 22:49

Надявам се, скоро да си промените мнението, наистина има неща, които не са перфектни, имаме грешки, но сме се справили с най-важното, поне според мен - това е първият български сериал, филм или каквото и да било, което за мен лично минава супер бързо, не ми се натрапва и ми е интересен то начало докрай с малки изключения.

Много от нещата, които се случват в сериала наистина са се случили, не мога да ви кажа на кого и кога, но почти всички си е ултра действително, като почнем от бравата на Белеви, която заяжда, минем през статиите във вестниците, които четат героите /които са написани от нас/ и всякакви други супер малки детайли, на които сме обърнали внимание и сме ги мислили месеци наред. Да, някой ще каже - да бяхте научили актьорите да играят - ами, според мен се справят много добре, може би не сме свикнали да гледаме всеки ден бъларски актьори, може би трябва да им дадем още малко време за някои неща, но като цяло знам, че подобна продукция не е правена в България ... и най-важното - ако имате желание, заслушайте се в диалога на някой от героите и ми кажете с ръка на сърцето, дали ви звучи изкуствен или глупав или скучен. Не очаквам всички да го харесате, но по мое скромно мнение сме доста по-добри от повечето английски и американски сериали. Може би ще ме линчувате след последното изречение, но преди това си направете труда /ако не го гледате по принцип/ да видите един епизод и ми кажете честно толкова ли е зле, колкото бяха повечето от коментарите.
едвайсеиено

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 13 Окт 2008, 23:22

ние не с еопитваме да сринем работата ви....!поне повечето от нас. не сме свикнали да гледаме български серияли ,ма сме свикнали да гледаме американски...!! извинявай ,ма там хората наистина играят. в интерес на истината сценаристите също са им по-добри от вас ,но разликата в играта на актьорите просто е огромна. диалога звучи изкуствено не защото не енаписан от теб чак толкова зле,а защото се изговаря и изиграва зле...!!
никой в реалният живот не говори като тези актьори-никой!! не думичките-начина на казването им е фалшив...
така че не ни съди -ние си казваме мнението. може историите да са истински ,но тва не е най-важното. ако трябва я измисли историята ,но я измисли хубаво и интересно и хората ще я гледат...!!!
няма нищо лошо да се опитваме в българия да направим кино или тв-сариял. ясно е ,че първите опити ще са зле...!ако стигнат кинтите по-нататък може и да се пооправят нещата. засега това е положението. не се сърди по-добре е да получиш реална оценка на хората,отколкото да ти кажат колко е велик сериала и да се излъжеш ,че е така. дерзайте-очакваме следващият път да е по-добре....

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата