Тест драйв / BMW xDrive
Модератор: Общи модератори
48 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
absix написа:SKISA написа:па те би требвало да пращат на некой дето скоро не си е купил...!! на мене до са не са ми пратили ,а трябва ,щот съм потенциален...!!ма па кат не щат да зарибяват-техна си работа.
Ми аз я купих преди 6 месецаЩе се оплача на Даниела.
е точно ,че скоро си взел и едва ли скоро ш еземеш нова! т.е. е безсмислено да те зарибяват за нова поне до 1г или 2...! те търсят да доде некой дет ше купи сега...!!!или поне в обозримо бъдеще! аз съм фен-даже мисля за нещо 4х4 ма като не ме искат ше си докарам от германия на полвин година на 10хил км ,ше ми излезе бая надолу и камор ше ми бършат мустака само.
SKISA написа:absix написа:SKISA написа:па те би требвало да пращат на некой дето скоро не си е купил...!! на мене до са не са ми пратили ,а трябва ,щот съм потенциален...!!ма па кат не щат да зарибяват-техна си работа.
е точно ,че скоро си взел и едва ли скоро ш еземеш нова! т.е. е безсмислено да те зарибяват за нова поне до 1г или 2...! те търсят да доде некой дет ше купи сега...!!!или поне в обозримо бъдеще! аз съм фен-даже мисля за нещо 4х4 ма като не ме искат ше си докарам от германия на полвин година на 10хил км ,ше ми излезе бая надолу и камор ше ми бършат мустака само.
Ебаси, аз го мисля същият вариант... нещо тамън разработено такова...

- Tod
- ентусиаст
-
- Кара: M3 и Volvo XC70
NeoPrint написа:Жалко за добрите мотори спънати от Хдрайв и цялата останала английска азбука във вид на излишна електроника щом един завой не можеш да вземеш напред с вратите.![]()
За чий му е на един БМВ ентусиаст 4х4? Да надминаха Ауди в тяхната дисциплина,но само баба ми би го оценила като подобрение това.
С ръка на сърцето признавам,че се възхищавам на МБ за решението им тяхното 4х4 да е с фиксирано съотношение 60/40 заден/преден мост. Може да не е хай-тех ама поне е предвидимо поведението на колата от шофьора.
Преди доста време бях на едно роодшоу на БМВ и доста бях поучуден когато установих че 325i недозавива осизателно повече от 530хd на слалома с конусите!
А и редвите потрибители на новите модели в голяма степен не биха усетили разликата в динамиката.
Последна промяна Tod на 10 Окт 2008, 15:16, променена общо 1 път
Good Luck
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
- _BmW_™
- Шами
-
- Кара: с 240 бавно из града
- Мечтае да кара: Е36 с V10....
- Детайли за колата: Много бързо V10
SKISA написа:absix написа:SKISA написа:па те би требвало да пращат на некой дето скоро не си е купил...!! на мене до са не са ми пратили ,а трябва ,щот съм потенциален...!!ма па кат не щат да зарибяват-техна си работа.
И ние не сме поканени... Ама може би е защото имаме от всичко по малко

Ето снимките от последния Тест Драйв в Банско, организиран от М Кар.
http://picasaweb.google.com/petko.choev ... 325022007#

http://picasaweb.google.com/petko.choev ... 325022007#

ре
MCar написа:Преди две години бях на тест драйв в Банско (може би вече са три) и Х3-ката наистина ми напълни душата. Всички казват "не става за оф роудър", "за нищо не става", но никой не е пробвал какво може всъщност.
то това е типично за Балканите

- _BmW_™
- Шами
-
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
имаше много интересни моменти и мисля всички се увериха, че превъзходството на марката е смазващо 

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
Имаше един немец, който като ме видя да си балансирам весело на две гуми с Х6, ме похвали и ме попита "Какво караш?"
И аз - Еми е30
И той се нахили, казвайки, че наистина е забавен автомобил за ентусиасти, но е време да се вземе и по-съвременен
Ето още един фотос:
И аз - Еми е30

И той се нахили, казвайки, че наистина е забавен автомобил за ентусиасти, но е време да се вземе и по-съвременен

Ето още един фотос:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Гецата
- некъв ентусиаст
-
- Кара: ///М3
- Мечтае да кара: ///М3
на 26 ще ги видя и аз тез Х-драйв-ки кво могат 

"90 Е30 316i "95 Е36 318i "00 Е46 320i "88 E30 320i "92 E36 318is''95 Е36///М3 ''92 E30 325i LA ''91 E30 316i ''05 E90 320d ''02 E46 330d ''03 E53 3.0d
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- _BmW_™
- Шами
-
Гецата написа:на 26 ще ги видя и аз тез Х-драйв-ки кво могат
Колега какво ще има на 26-ти ако мога да попитам ????
пак ли Тест Драйв
///M

48 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4