отпадат уредите на тааблото 320и ванос

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Потребител
Аватар

отпадат уредите на тааблото 320и ванос

Мнение от МОМО » 11 Окт 2008, 11:29

колеги предварително се извинявам ако е разисквана темата запитвам за мой приятел който си взе уникално запазена 320-ка-ванос проблема е 4е в двигение отпадат обортомера километража.прави го когато си иска после сами се оправят.та ако може само да ни насо4и някой откаде да я по4нем.
MOMO

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 11 Окт 2008, 11:36

купува си табло втора ръка и се надява да не е попаднал пак на проблемно..тва си е един от детските проблеми на е36
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320Ci
Мечтае да кара: MiG 29

Re: отпадат уредите на тааблото 320и ванос

Мнение от BManoWar » 11 Окт 2008, 14:37

МОМО написа:колеги предварително се извинявам ако е разисквана темата запитвам за мой приятел който си взе уникално запазена 320-ка-ванос проблема е 4е в двигение отпадат обортомера километража.прави го когато си иска после сами се оправят.та ако може само да ни насо4и някой откаде да я по4нем.

И при мен го има проблема само че ми гасне всичко и после трьгва...,в БМВ ми казаха,че било от някоя прецакана студена спойка,ама хич не ми се бьрника,като се видя с пари ще ида да го отворят,дано да сменят платката,не целия блок,сигурно е бая кеш... :confused:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530d touring

Мнение от cucko » 11 Окт 2008, 15:01

BManoWar написа:
МОМО написа:колеги предварително се извинявам ако е разисквана темата запитвам за мой приятел който си взе уникално запазена 320-ка-ванос проблема е 4е в двигение отпадат обортомера километража.прави го когато си иска после сами се оправят.та ако може само да ни насо4и някой откаде да я по4нем.

И при мен го има проблема само че ми гасне всичко и после трьгва...,в БМВ ми казаха,че било от някоя прецакана студена спойка,ама хич не ми се бьрника,като се видя с пари ще ида да го отворят,дано да сменят платката,не целия блок,сигурно е бая кеш... :confused:

Тъи то!
Аз току що продадох две табла!И от двете табла ми благодариха че бачкат перфектно! ;)

ентусиаст
Аватар
Кара: 320i

Мнение от k1k0 » 11 Окт 2008, 16:09

Втора употреба и да се моли и то да не му издумка скоро :winky:
Beautiful Mechanical Wonder

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BManoWar » 13 Окт 2008, 3:34

cucko написа:
BManoWar написа:

Тъи то!
Аз току що продадох две табла!И от двете табла ми благодариха че бачкат перфектно! ;)

Има ли още? :help: нови или 2рька?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от nParMaTuK » 13 Окт 2008, 4:12

Проверете си връзките между платката и самите часовници :D
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BManoWar » 13 Окт 2008, 20:52

nParMaTuK написа:Проверете си връзките между платката и самите часовници :D

Ше фьрля едно око,мерси,дано барем е от тванка ;)
ИзображениеИзображение

Назад към E36