Звук "тит-тит-тит" от таблото?!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
Звук "тит-тит-тит" от таблото?!
Няколко пъти вече ми се случва ей така както си карам и по никое време се чуват 3 сигнала някаде от таблото мисля. Сигналите наподобяват на много шумни мигачи. Дайте акъл...
Прегледах OBC-то. Там няма никакви лимити, рейнджове и т.н. Тоест не е от там.
Прегледах OBC-то. Там няма никакви лимити, рейнджове и т.н. Тоест не е от там.
- Garribaldi
- ентусиаст
-
- Кара: 'Е36'
- Мечтае да кара: e92 m3
- markoff_sl
- кандидат ентусиаст
-
Колега, аз имах подобен проблем- както си карам и чувам 3 сигнала като че се включва мигач, така по 1-2 пъти на ден и след 1 седмица чак разбрах че има 1 копченце под предния капак което е сварзано с алармата и се беше преебало нещо и на някоя по сериозна неравност просто си светваха по 3 пати аварийните...
Bързо Mощно Wечно
- bmw 318 is
- младши ентусиаст
-
и на мене ми се случи защото бях натиснал някво коп4е и на всеки кръгал час издаваше сигнал и се 4удя кво пак се прееба 

markoff_sl написа:Колега, аз имах подобен проблем- както си карам и чувам 3 сигнала като че се включва мигач, така по 1-2 пъти на ден и след 1 седмица чак разбрах че има 1 копченце под предния капак което е сварзано с алармата и се беше преебало нещо и на някоя по сериозна неравност просто си светваха по 3 пати аварийните...
Не съм забелязал дали отвън светват аварийните, но проблема все още не е остранен... Къде се намира това копченце да гледам там...
- bmw 318 is
- младши ентусиаст
-
тва е ако алармата ти е неква ефтина
примерно като отвориш вратата и мигачите ти се задеистват за тва е правело проблем при колегата
а бутона се намира под предния капак от към фаровете на самата греда ще го видиш успех

9 мнения
• Страница 1 от 1