1-вия който пробва новия А96 на Петрол нека сподели ...
Модератор: Общи модератори
46 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
С риск да прозвучи доста ламерскиboris_dy написа:За мен това си е рекламен трик.Иначе моите впечатления за горивата са: на Еко е най-доброто гориво /и бензинджии са ми го казвали/,между 95 и 100 си има осезаема разлика, а и имам още една кола която имаше проблем с някакъв клапан за горивото и отказваше /буквално/ да върви с друг бензин.Лошото е,че ми гореше колата с литър повече спрямо другите бензиностанции.Разбрах от какво е след като един път ми сипаха с 5л. повече отколкото събира резервоара.Другото което ми е правило впечатление е,че между две различни бензиностанции на Шел има разлика в качеството на горивото.На Петрол ги хванах да ме лъжат с газта и то с доста,така че и там не зареждам.Единствено на Лукойл не съм забелязвал за проблеми,гори си нормално и си върви нормално.

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
Вчера заредих.. Да ви кажа честно усетих разлика.. не е кой знае какво... за 5ст отгоре не бих заредил пак.. предпочитам лукойл..
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
само еко, батки и батенца,заебете ги тия петроли
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
По мое скромно мнение-ако може на северозапад от Српско да се зарежда..

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- VT5602AK
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36S50B30,Mini Cooper S
- Мечтае да кара: S50B30 turbo
- Детайли за колата: модифицирани
кви са тия глупости аз още с 86 си бутам и знаиш ли как върви единпът и слагах 92 и мноо попръцваше та си бутам с 86 от едно време нали се сещаш 

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
uricatoli написа:Вчера заредих.. Да ви кажа честно усетих разлика.. не е кой знае какво... за 5ст отгоре не бих заредил пак.. предпочитам лукойл..
Еми нормално е в началото да сипват хубаво гориво... както със всичко останало ново, което се пуска на пазара...
Boris_dy.... не го хвали толкова тва ЕКО, че около месец сипвах само 100 Unleaded и колата ми почна да се гърчи, дави и гасне при 1-во палене когато е студено... не пали от раз, ами гасне... почудих се да не би да ми се е запушил бензиновия филтър или нещо друго да е... докато не сипах два пъти последователно Shell VPR и колата почна да пали нормално... ха сега загатка

ре
И аз съм за Shell VPR. Даже има трик да Ви излиза по-евтино. Зареждате в неделя VPR и за всеки литър получавате 10 смарт точки. Всеки 8 точки са Ви 10 ст. отстъпка 

- quickshare
-
-
- Кара: Хулиган по пътищата
- Детайли за колата: Екстри много :)
amd написа:А за дизел някой да сподели, че съм нов в сипването муМоже и да си втълпявам, но ми се стори положителен ефекта от Shell V-power diesel, преди това бях с нафта от Лукойл-а.
За дизел аз те съветвам да сипваш OMV Premium Diesel.Аз само такова сипвам и двигателя работи като часовник

- CONAN
- 8910 фен
-
- Кара: 01`530i touring
павката написа:само еко, батки и батенца,заебете ги тия петроли
Подкрепям те напълно, доста разлика се усеща във вървежа.
- Ivo318is
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ....318is
Само се чудя защо всички си мислят че този бензин трябва да е 96 октана!? Никъде не се споменава да е толкова, просто името му на пазара е 96 екстра не знам какво си
96 е само име, рекламен трик, който явно има успех вече
По същата логика можеше да се казва 0.96
Някаква добавка към 95Н на Лукойл и вече е екстра форс 96
А тази добавка със сигурност струва под 1ст. на литър

А тази добавка със сигурност струва под 1ст. на литър
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
такъв бензин 96 няма ,погледнете ценовата листа на Лукойл
но както каза Слави никъде не се споменават октани
-вероятно е 95 с някаква добавка повишаваща леко октановото число като основната цел е да има конкурентно на Карера 95 и VP95 гориво ... и една друга заблуда да разсея - октановото число не плава в някакви граници както убедено твърди колегата по горе .. 1 октан разлика от обявените ако те сбара надзора и глобява 2-3 хилки( на станция ,за ОМВ ще са 200-300 хилки ) .. преди време ОМВ си изтеглиха наличния тогава 98 тъй като се оказа 97 октана и го "бракуваха" продавайки го за 95 .Как ще върви колата с дадено гориво зависи най малко от октановото число - има много други параметри които не се споменават но са от съществено значение

46 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4