Бойко vs. Серго /Постове на големите капацитети(ЗА ТРИЕНЕ!)/

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 10 Окт 2008, 22:05

Само с мнението на колегата Коцев не съм съгласен :roll: Иначе другите ми взеха буквите от клавиатурата.. :confused: Да им се.а на политиците у устетата(да ме прощава детската АУДИтория :uups: )Бойко ми е последната надежда..или май съм непоправим наивник... :( :(
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

т-т-т-тузар
Аватар

Мнение от GaD » 10 Окт 2008, 22:09

Чакайте бойко да ви оправи... :confused: :confused: :confused:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 10 Окт 2008, 22:51

GaD написа:Чакайте бойко да ви оправи... :confused: :confused: :confused:

ние чакаме, ама по-добре ли е станишката? :winky:

като не е добре серго, да се маха, да идва бойко, като не е добре бойко, да се маха, да идва някой дето може.

ебааа го от 8 милиона човека да няма 200 , дето да става нещо от тях :shock:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

Аватар

Мнение от Bogat-Beden » 10 Окт 2008, 22:56

vicho написа:като не е добре серго, да се маха, да идва бойко, като не е добре бойко, да се маха, да идва някой дето може.
И аз така мисля,май няма какво много да губим и накъде по назад да отиваме по отношение на корупция и престъпност.. :confused:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от AHTuBuPyC » 10 Окт 2008, 23:00

Бойко Борисов :idea:

Както съм казвал и преди, по добре централната и месната власт да са от един цвят. Заради това в София нямаме завод за боклук, правят се взаимни мизерии, така че, по-добре да видим какво ще свърши и Бойко.

Омръзнало ми е да чувам какви далавери въртял Бойко и колко пари бил откраднал. Писна ми от празните ви приказки, като го знаете осъдете го, като незнаете нищо освен да приказвате мълчете като риби и оставете поне хората с желание да свършат нещо.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 10 Окт 2008, 23:07

AHTuBuPyC написа:Бойко Борисов :idea:

Както съм казвал и преди, по добре централната и месната власт да са от един цвят. Заради това в София нямаме завод за боклук, правят се взаимни мизерии, така че, по-добре да видим какво ще свърши и Бойко.

Омръзнало ми е да чувам какви далавери въртял Бойко и колко пари бил откраднал. Писна ми от празните ви приказки, като го знаете осъдете го, като незнаете нищо освен да приказвате мълчете като риби и оставете поне хората с желание да свършат нещо.

по-добре не мога да го кажа! :yes:

п.с. ксенона беше уникален, светна супер, само, че продадох колата ден след това, иначе направо ПРОГЛЕДНАХ!!! поздрави бате
You said: "Time will change!" What if it changes you?

ентусиаст
Аватар

Мнение от bobi_maxo » 10 Окт 2008, 23:18

И той не е цвете за мирисане! До колкото ги познавам с жена му!
По добре за никой, от колкото тия! Като под никой разбирам малка и смотана партия.
А, Станишката е такава мишка, не може човек без нито един ден трудов стаж, без опит да ръководи хора и ХОП, изведнъж ръководител на близо 7,5 млн.души! Е как така бе?
Д*ба и нещастниците д*ба!

п.п.: изобщо не ме инетресува тоя дебат, нито улиците са ни улици, нито държавата е държава! Значи и двамата не стават!

кандидат ентусиаст
Аватар

ре

Мнение от Znajko » 10 Окт 2008, 23:30

titto написа:БОли ме фара за тях,щото и тях ги бОли за мен...!!! :!: :!: :!: :bgflag: :banghead:

Идентично с моето мнение по въпроса 8)
///M Club Member

Изображение

Аватар

Re: ре

Мнение от Bogat-Beden » 10 Окт 2008, 23:34

Znajko написа:
titto написа:БОли ме фара за тях,щото и тях ги бОли за мен...!!! :!: :!: :!: :bgflag: :banghead:

Идентично с моето мнение по въпроса 8)
даа,ама техния живот не зависи от това,какви решения вземаме ние,а почти всичко в нашия живот зависи от техните решения..Имаше един лаф-"ти може да не се занимаваш с политика,но тя се неизменно се занимава с теб..."

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 10 Окт 2008, 23:57

Сергей, Сергей... определено Сергей. Човека има психика. И на мен да ми дойдат циркаджии, и аз ще ги нарека "Циркаджии". Това са е**ти глупостите... Тея хора работа си нямат, събират се панаир да си правят.

Определено най-добрият Премиер, който сме имали.
Бойко... ала бала тарикат.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krilce » 11 Окт 2008, 0:38

аз давам глас за бат Бойко.За мене единствено той върши няква полезна дейност
ima 2 vida hora: P*tki s p*tki i p*tki s p*tki
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от blackgod » 11 Окт 2008, 1:35

Като гледам отговорите май пак ще си изберем поредния медиен герой за министър-председател....
А милия прост кат' дъска за гладене.... И не бил мутра... айде бе...
Отгоре на това ще вкараме като трета сила в парламент нацистка партия пълна с психично болни... Ма нека ни , заслужили сме си го.... Сега ще ревнат с пеня на уста тези дет' мразят турци комунисти и т.н. .... Но понеже съм прост, та ще ги питам : Къде беха около 80 % от българите които сега реват ще турци ги управляват ??? Да бехте гласували, и немаше да са трета сила у парламента... Ма ние по форуми и кръчми сме най-велики, но да си занесем гъза да гласуваме - абсурд!!! Е*ал съм я и държавата и скапаните политици!!! Но за сметка на това по телевизията кат' се изтъпанчи някой който е схавал логиката на кръчмарското нищене на политиката, веднага сме готови да го издигнем в култ...
Пичове, докато си избираме "спасители" и после само ги попържаме и им гледаме сеира, все ще сме си на това дередже... Ние сме тези които трябва да ги накараме да работят за нас, те сами няма да се сетят...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw x5 4.4
Мечтае да кара: Муха

Мнение от ditko1 » 11 Окт 2008, 1:42

По лош премиер от Сергей сме нямали, може ли да отбележи, че нашата страна е първа по арести :mhihi:
Може ли европа да каже "имате корупция" и Сергеи да не поиска оставките на мизерниците от неговата партия, то или министрите си вартят далаверите или ако не знаят за курупцията не знам какво правят на този пост..
Може ли да каже на на Бойко Борисов, че със неговите изказвания само злепоставял българия пред европа(дето говори истината за корупция и безхаберието на оправляващите)
Не вижда ли, че хората немогат да смогнат 2-та края да си платят парното. Със учителите се подиграваха.. Аз се чудя как Р. Петков не изкара цял мандат.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от blackgod » 11 Окт 2008, 1:48

ditko1 написа:По лош премиер от Сергей сме нямали, може ли да отбележи, че нашата страна е първа по арести :mhihi:
Може ли европа да каже "имате корупция" и Сергеи да не поиска оставките на мизерниците от неговата партия, то или министрите си вартят далаверите или ако не знаят за курупцията не знам какво правят на този пост..
Може ли да каже на на Бойко Борисов, че със неговите изказвания само злепоставял българия пред европа(дето говори истината за корупция и безхаберието на оправляващите)
Не вижда ли, че хората немогат да смогнат 2-та края да си платят парното. Със учителите се подиграваха.. Аз се чудя как Р. Петков не изкара цял мандат.

За арестите - еми от 20 години насам за пръв път некой почна да си плаща за пиенето... Преди питахте що нема арестувани, а сега вижте колко престъпност има.... Или те предишните не са били корумпирани?
А за ББ дето говорил истината, направо ми е смех ... Ела в кварталната кръчма, и всеки ще те отвори на тези истини, нема нужда да слушаш радио ББ :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от AHTuBuPyC » 11 Окт 2008, 2:13

Ето нагледен пример на обещаното, вие сами ще прецените за свършеното:

Изображение
Изображение

Източник: http://gerb-bg.com/Programa%20na%20BB%20SO.pdf

За подкрепящите Станишев, да представят колко км. магистрали се построиха за последните 3,5г.? Колко европари бяха и НЕбяха усвоени? Това май стига да видим качествата на наш премиер Станишчо ....

п.с. Някой ще кажат, направиха Цариградско ама на вълни, обещаха метрото до края на 2008, ама сега средата на 2009-та. Неслучайно в договорите има неустойки, тези неустойки се търсят по съдебен път, и тъй като съдът в България е държавата, сами преценете защо и заради кого неможе дори да си потърсим законовите основания защо някой не си е свършил работата като хората. Да ест че за неравностите е виновен ББ, кой друг да е ....

тва като да си дадете колата на майстор, той да ви я попправи като в час по Труд и техника, и после вие да обвините само себе си за лошия резултат :idea:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата