Майстор/Сервиз? Пищене, свистене от ремък/ролки/лагери
Модератор: Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- thunderl
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 99' Е39 520i M52B20TU
Майстор/Сервиз? Пищене, свистене от ремък/ролки/лагери
Колеги, както вече сигурно целия форум знае, мойта кола прави едно странно пищене когато е студена за по 2-5 минути, което ми е адски трудно да открия от къде идва. И тъй като досегашните ми майстори все "нищо не чуват" и за тях "няма проблеми" - а и правиха някакви тотално безуспешни опити...се обръщам към вас.
Трябва ми добър майстор/сервиз, който ще вземе проблема присърце и ако трябва колата ще поседи при него, само и само да открият от къде е проблема и да бъде отстранен... Ако е в района на хаджи димитър, подуене, суха река и т.н. направо ще сте златни! Убеден съм, че е нещо тъпо и елементарно, просто трябва човек, който разбира да чуе и да пипне.
Трябва ми добър майстор/сервиз, който ще вземе проблема присърце и ако трябва колата ще поседи при него, само и само да открият от къде е проблема и да бъде отстранен... Ако е в района на хаджи димитър, подуене, суха река и т.н. направо ще сте златни! Убеден съм, че е нещо тъпо и елементарно, просто трябва човек, който разбира да чуе и да пипне.
Последна промяна thunderl на 09 Окт 2008, 22:22, променена общо 1 път
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
- thunderl
- кандидат ентусиаст
-
DirtySouth написа:Смени ли ролки и ремъци ?
Не ми се стреля в тъмното повече - смених ролки, всичко без обтегач. Ремъците са нови, на 2000 км, Gates, уж хубави. Днеска на тръгване от работа за пореден път стоях надвесен над пищящия двигател и стигнах до извода, че може и да е някой лагер, и бог знае какво.
За съжаление нищо не разбирам, а нямам и някой познат, който да ми помогне...Алармата си я оправих с ровене от интернет въпреки, че 5 майстора ми отказаха преди това...Обаче с този проблем не мога да се справя, а направо ме изяжда отвътре като се кача в нея сутрин...разваля цялото готино усещане.
Не ми се иска и някъде да ми вземат сумарно 200-300 кинта и да ми кажат "Ми карай така", "Нищо не чухме", "Ми не знаем вече" и т.н.
Re: Майстор/Сервиз? Пищене, свистене от ремък/ролки/лагери
thunderl написа:Колеги, както вече сигурно целия форум знае, мойта кола прави едно странно пищене когато е студена за по 2-5 минути, което ми е адски трудно да открия от къде идва. И тъй като досегашните ми майстори все "нищо не чуват" и за тях "няма проблеми" - а и правиха някакви тотално безуспешни опити...се обръщам към вас.
За Люлин си.....

- thunderl
- кандидат ентусиаст
-
Мишел написа:thunderl написа:Колеги, както вече сигурно целия форум знае, мойта кола прави едно странно пищене когато е студена за по 2-5 минути, което ми е адски трудно да открия от къде идва. И тъй като досегашните ми майстори все "нищо не чуват" и за тях "няма проблеми" - а и правиха някакви тотално безуспешни опити...се обръщам към вас.
За Люлин си.....
За sachs ли имаш предвид? Нещо много противоречиви отзиви чувам за него (от "Никаква работа няма да ти свърши и ще ти удере кожата", до "това е ЧОВЕКА"), но май ми е последния вариант, ако не искам да сменя всичко и пак да пищи

thunderl написа:Мишел написа:thunderl написа:Колеги, както вече сигурно целия форум знае, мойта кола прави едно странно пищене когато е студена за по 2-5 минути, което ми е адски трудно да открия от къде идва. И тъй като досегашните ми майстори все "нищо не чуват" и за тях "няма проблеми" - а и правиха някакви тотално безуспешни опити...се обръщам към вас.
За Люлин си.....
За sachs ли имаш предвид? Нещо много противоречиви отзиви чувам за него (от "Никаква работа няма да ти свърши и ще ти удере кожата", до "това е ЧОВЕКА"), но май ми е последния вариант, ако не искам да сменя всичко и пак да пищи
Това е Човека, пък ти си прецени.....

- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
Ходи бате и поискай да ти видят колата и следва ,ааа ти с Никола имаш ли уговорка "НЕ" ми тогваааааа неможе обади му се ..... Звъниш 234342 пъти никой не вдига ... И си седиш с загубеното време и с още по счупената кола защото там улиците са нема такива ! Аз съм доволен от радиал отиди ще те приемат ще ти пуснат една диагностика за някви кинти там и ще ти кажат кво ти струва ремонта и си преценяваш и така
I'm slowly drifting

8 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Сервизно обслужване на БМВ