Млади срещу стари
Модератор: Общи модератори
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
A_DUNCHEV написа:SKIS-че,ми ти си бил новобранец бре наборче с тез 22г. стаж!![]()
![]()
Аз имам братле цели 24г. ! Ебаси и пенсионера дето сам! А за Денис и останалото което си написал съм напълно съгласен с теб!
чай са да сметнем ,че снощи бех на родителска по математика на сина...!!
карам от 83та-тва са 25г ,книжка изкарах 84та-края-тва са 24г и карах,ма немах годините и глобата беше 50лв,после ми я дадоха 86та -тва са 22г! бе точно съм ги сметнал ,щото не смея да кажа ,че са 24г- да нема още живи милиционери от тогава да ми напишат акт!!! а и да не развалям дисциплината на младежта...
така че пенсиите са ни в една група...
- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
SKISA написа:A_DUNCHEV написа:SKIS-че,ми ти си бил новобранец бре наборче с тез 22г. стаж!![]()
![]()
Аз имам братле цели 24г. ! Ебаси и пенсионера дето сам! А за Денис и останалото което си написал съм напълно съгласен с теб!
чай са да сметнем ,че снощи бех на родителска по математика на сина...!!
карам от 83та-тва са 25г ,книжка изкарах 84та-края-тва са 24г и карах,ма немах годините и глобата беше 50лв,после ми я дадоха 86та -тва са 22г! бе точно съм ги сметнал ,щото не смея да кажа ,че са 24г- да нема още живи милиционери от тогава да ми напишат акт!!! а и да не развалям дисциплината на младежта...
така че пенсиите са ни в една група...премерихме си ги-са сме доволни..
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
от десет години имам книжле,някой друг километър,ама ме е страх да карам през деня
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
павката написа:от десет години имам книжле,някой друг километър,ама ме е страх да карам през деня
Опа,опа!Ясо паликари,ти кого мееееентттттиш бре дзилен?
Последна промяна POL_Starshi на 10 Окт 2008, 22:54, променена общо 1 път
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
павката написа:от десет години имам книжле,някой друг километър,ама ме е страх да карам през деня
Аватара кърти....Jenna Haze номер 1

Това за вискоките застраховки в другите държави е наистина ...............
за 325бензин 192 коня и под 25 г в испания онзи ми вика най евтино (то4но като обикновената гражданска застраховка ) 1100€
(мда баЩата май Ще си купува 3та кола
). Дори ако не се лъжа на жените застраховките тук са по ниски ,според техните статистики правили по малко наруШения и катастрофи
. (добре 4е при леки ожулвания може да не се разправя6 с полиция само си даваШ номера на застраховката и няма ниЩо ина4е тогава да им видим стастистиката )
пп... и По темата 4е се отплеснахме млади или стари

пп... и По темата 4е се отплеснахме млади или стари
“All the power in the world won't make you fast at the Ring.“
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
00Cool написа:(добре 4е при леки ожулвания
Те ф испаня сички коли са леко или нетолкова леко поожулени
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
ре
Глупаво е това разделение! И въобще кое е по-важно да имаш 500000-600000 км без ПТП или да може да дърпаш ръчна и да има зад гърба си 15-20 катастрофи и 1-2 здрави ребра