Предлагат ми ангелски очи - само 2 броя ?!?!?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- boywalking
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39
- Мечтае да кара: E38
Предлагат ми ангелски очи - само 2 броя ?!?!?
един приятел е поръчал от някъде ангелски очи за е36, но само 2 бр.... а колата я няма вече и ми ги предлага,,... а се чудя дали ще е красиво само на 2 от 4-те фара, и нак кой да е, вътрешните или външните,.....
Ще помоля някой ако може да ми намери снимка на е36 с ангелски очи само на 2 от 4-те фара
Ще помоля някой ако може да ми намери снимка на е36 с ангелски очи само на 2 от 4-те фара
Жената е нежна струна, просто трябва да знаеш как да я опънеш...
- R_Lakov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Мечтата карах. Сега е ред на ГТ
- Мечтае да кара: F10
По-добре си земи комплект. А ако слагаш 2 слагаи на дългите защото като си на къси ще е по добре отколкото ако направиш обратното.
- Garribaldi
- ентусиаст
-
- Кара: 'Е36'
- Мечтае да кара: e92 m3
- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
Re: Предлагат ми ангелски очи - само 2 броя ?!?!?
boywalking написа:един приятел е поръчал от някъде ангелски очи за е36, но само 2 бр.... а колата я няма вече и ми ги предлага,,... а се чудя дали ще е красиво само на 2 от 4-те фара, и нак кой да е, вътрешните или външните,.....
Божееее господииии

- BoqnZubarev
- Левскарче
-
- Кара: 02` E46 320d
- Детайли за колата: Баничарка
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
Binev_OuT написа:boywalking написа:един приятел е поръчал от някъде ангелски очи за е36, но само 2 бр.... а колата я няма вече и ми ги предлага,,... а се чудя дали ще е красиво само на 2 от 4-те фара, и нак кой да е, вътрешните или външните,.....
Божееее господииии![]()
![]()
+1.Абе хора вие наистина изперкахте тотално бе

Охххх извинявам се,ако на някой му се стори тъп поста ми ,ама не се сдържам вече

Имам стари рънгове със спукани тръби(CCLF),ако искаш пиши,ще ти ги подаря и ги направи диодни,ама поне да са 4!!!

- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
plradev написа:Binev_OuT написа:boywalking написа:един приятел е поръчал от някъде ангелски очи за е36, но само 2 бр.... а колата я няма вече и ми ги предлага,,... а се чудя дали ще е красиво само на 2 от 4-те фара, и нак кой да е, вътрешните или външните,.....
Божееее господииии![]()
![]()
+1.Абе хора вие наистина изперкахте тотално бе.Верно че безпаричието не чуждо на никого ,ама това вече са мизерии!!!Колега един комплек струва най-много 100лв,Верно са грешни пари за гъзарийка ако има по-належащи нужди,ама като искаш да си разкрасяваш колата го прави както трябва.Не ми се иска да повтарям вече всеобщото мнение,че Е36 се превърна в посмешище точно заради подобни темички
![]()
.
Охххх извинявам се,ако на някой му се стори тъп поста ми ,ама не се сдържам вече![]()
Имам стари рънгове със спукани тръби(CCLF),ако искаш пиши,ще ти ги подаря и ги направи диодни,ама поне да са 4!!!
баси и патрона дет си -сори ма на човека сега му предлагат два,след месец ще си купи още два и готово!Ти кат можеш да си ги купиш и 4-рите сега е друг въпрос!? Не сички са Баровци кат повечето във форумът!Тук майса най-големите тузари събрани

е30ките са си продали душата на дявола, за да не остареят никога! Всички се страхуват от времето, а времето се страхува от Е30ките
Trust me anything you can do, I can do better than you !!!
Trust me anything you can do, I can do better than you !!!
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
julian_79 написа:Тук майса най-големите тузари събрани
А ти осъзнаваш ли колко е жалко положението?
Като си сменяш маслото вместо 6.5литра 3.25 ли си купуваш?
Бахти смеха стана тоя форум...

- BOOKER
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: BMW Е36 318 М40
Е36 325 М50
Е30 320 М50
plradev написа:+1.Абе хора вие наистина изперкахте тотално бе.Верно че безпаричието не чуждо на никого ,ама това вече са мизерии!!!Колега един комплек струва най-много 100лв,Верно са грешни пари за гъзарийка ако има по-належащи нужди,ама като искаш да си разкрасяваш колата го прави както трябва.Не ми се иска да повтарям вече всеобщото мнение,че Е36 се превърна в посмешище точно заради подобни темички
![]()
.
Охххх извинявам се,ако на някой му се стори тъп поста ми ,ама не се сдържам вече![]()
Точно казано!!!
- plradev
- старши ентусиаст
-
julian_79 написа:plradev написа:Binev_OuT написа:boywalking написа:един приятел е поръчал от някъде ангелски очи за е36, но само 2 бр.... а колата я няма вече и ми ги предлага,,... а се чудя дали ще е красиво само на 2 от 4-те фара, и нак кой да е, вътрешните или външните,.....
Божееее господииии![]()
![]()
+1.Абе хора вие наистина изперкахте тотално бе.Верно че безпаричието не чуждо на никого ,ама това вече са мизерии!!!Колега един комплек струва най-много 100лв,Верно са грешни пари за гъзарийка ако има по-належащи нужди,ама като искаш да си разкрасяваш колата го прави както трябва.Не ми се иска да повтарям вече всеобщото мнение,че Е36 се превърна в посмешище точно заради подобни темички
![]()
.
баси и патрона дет си -сори ма на човека сега му предлагат два,след месец ще си купи още два и готово!Ти кат можеш да си ги купиш и 4-рите сега е друг въпрос!? Не сички са Баровци кат повечето във форумът!Тук майса най-големите тузари събрани
Не бе колега,никакъв патрон не съм даже!!Не искам и да бъда.Ама я ми кажи кой и каде продава по 2 ринга?!Или ако случайно намери и сега си вземе примерно бели рингове като му изпаднат сини,незнам да ли няма да го е срам после да кара по улиците!!!Или да чака още 2 месеца(евентуално)??!!Другите колеги ме разбраха к'во искам да кажа....ама като да е
Със здраве всички....

- valeto
- младши ентусиаст
-
- Кара: F11
Колега ринфовете от CCFL няма да може да станат диодни,не подлъгвай човекаplradev написа:Binev_OuT написа:boywalking написа:един приятел е поръчал от някъде ангелски очи за е36, но само 2 бр.... а колата я няма вече и ми ги предлага,,... а се чудя дали ще е красиво само на 2 от 4-те фара, и нак кой да е, вътрешните или външните,.....
Божееее господииии![]()
![]()
![]()
.
- plradev
- старши ентусиаст
-
valeto написа:Колега ринфовете от CCFL няма да може да станат диодни,не подлъгвай човекаplradev написа:Binev_OuT написа:boywalking написа:един приятел е поръчал от някъде ангелски очи за е36, но само 2 бр.... а колата я няма вече и ми ги предлага,,... а се чудя дали ще е красиво само на 2 от 4-те фара, и нак кой да е, вътрешните или външните,.....
Божееее господииии![]()
![]()
![]()
.
И защо да не станат,като за съм прапрявял?!Аз му казвам че ще му ги ПОДАРЯ да се опита ,пък ако не може да ги хвърли ако иска.Боли ме к'во ще ги прави,само да не си поциганьосва колата.Ама в края на краищата кой съм аз да сприрам ТЮНИНГА...

Излизам от темата ,щото ми писна да се нервя за глупости.
п.п. Подаръка е в сила..

19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2