Въпрос за шофьорска книжка
Модератор: Общи модератори
73 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- jordanmilchev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: peugeot 205 , lada 2104
- Мечтае да кара: e30 318
Въпрос за шофьорска книжка
Да попитам не знам дали има някой който знае но все пак...
Та имам заболяване на едното око "вродена глаукома " И сега с него виждам само периферно(демек нещо като сенки ли как да го обясня ) , но с другото око виждам перфектно и то доста по добре от повечето шофьори дето се пънат да видят, какъв е аджаба знака по на пред... Та мисълта ми е следната дали като имам такова заболяване имам правото да взема шофьорска книжка ? И ако нямам право , няма ли някакви тестови с които да докажа ,че съм достоен шофьор , демек ,че си виждам нормално и имам ориентация ... Много се притеснявам , беше ме срам да питам тук във форума и изпратих до МВР- Кат маил с такова запитване , но все още няма отговор , та срам не срам питам . Дано някой да знае как седят нещата и да ми обясни .
Благодаря ви на всички предварително!

Та имам заболяване на едното око "вродена глаукома " И сега с него виждам само периферно(демек нещо като сенки ли как да го обясня ) , но с другото око виждам перфектно и то доста по добре от повечето шофьори дето се пънат да видят, какъв е аджаба знака по на пред... Та мисълта ми е следната дали като имам такова заболяване имам правото да взема шофьорска книжка ? И ако нямам право , няма ли някакви тестови с които да докажа ,че съм достоен шофьор , демек ,че си виждам нормално и имам ориентация ... Много се притеснявам , беше ме срам да питам тук във форума и изпратих до МВР- Кат маил с такова запитване , но все още няма отговор , та срам не срам питам . Дано някой да знае как седят нещата и да ми обясни .
Благодаря ви на всички предварително!

Drifting strast
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Аз като си правих медицинското за книжката, очния лекар изобщо не искаше да ме преглежда, пита само оплаквания имате ли. Викам, не, но искам да видя какво ми е зрението все пак / не съм го проверявала отдавна/, че от тези компютри ... Слава богу никакво отклонение нямах.
Та мисълта ми беше, не знам дали има ограничения, но при взимане на Медицинско можеш да прикриеш... Което е доста тъпо, щото може да си абсолютно сляп...
Та мисълта ми беше, не знам дали има ограничения, но при взимане на Медицинско можеш да прикриеш... Което е доста тъпо, щото може да си абсолютно сляп...
- jordanmilchev
- кандидат ентусиаст
-
Apassionata написа:Аз като си правих медицинското за книжката, очния лекар изобщо не искаше да ме преглежда, пита само оплаквания имате ли. Викам, не, но искам да видя какво ми е зрението все пак / не съм го проверявала отдавна/, че от тези компютри ... Слава богу никакво отклонение нямах.
Благодаря ви и на двамата за бързия отговор, цяла нощ не съм спал

Ще почерпя! Демек ще мога да си карам пежото и като събера пари за някой Баварец хубав

Ще почерпя обещавам и на двама ви

Drifting strast
- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
- Кара: M3 E46
- Мечтае да кара: M3 E46
- Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox
jordanmilchev написа:Apassionata написа:Аз като си правих медицинското за книжката, очния лекар изобщо не искаше да ме преглежда, пита само оплаквания имате ли. Викам, не, но искам да видя какво ми е зрението все пак / не съм го проверявала отдавна/, че от тези компютри ... Слава богу никакво отклонение нямах.
Благодаря ви и на двамата за бързия отговор, цяла нощ не съм спал![]()
Ще почерпя! Демек ще мога да си карам пежото и като събера пари за някой Баварец хубав![]()
![]()
Ще почерпя обещавам и на двама ви
Ти си непоправим

Интересно ми е как си шофирал Лоок-а до сега без книжка..
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
Runnaway написа:
Ти си непоправим![]()
Интересно ми е как си шофирал Лоок-а до сега без книжка..
Аууу, чак сега видях кой е питащия! Но е поправим младежа, поправил си е подписа, от "Пежо Форевър" на "Пежо и BMW форевър". Я сега бързо да размениш местата на марките и вече няма да те хапят батковците тука

- jordanmilchev
- кандидат ентусиаст
-
Абе не виждате ли поправих се искам БМВ!
Уча се ся ама си искам и пежо
2е велики автомобилни фабрики са това !
А на въпроса за look-а ще се въздържа ,че може някой катаджия на гости да дойде
Но иначе "само гледах как се кара
" Шегувам се е сега кой не е карал на безопасни места кола преди да вземе шофьорска книжка? А хайде дан спамим форума ,че ме е срам вече нов съм и заради мене да се спами толкова хубавия форум .
Уча се ся ама си искам и пежо

А на въпроса за look-а ще се въздържа ,че може някой катаджия на гости да дойде

Drifting strast
- Totogada
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше E36 320 Coupe
Мишел написа:Май пак ти се лафи,а?![]()
Пък и интересни теми за разговор измисляш....![]()
![]()
С тези неща шега не бива
Къде е SKISA....
Съмняваме с това да се шегува...

Верно къде е SKISA

R.I.P. Champion 1968 – 2007 Colin McRae
- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
jordanmilchev написа:Абе не виждате ли поправих се искам БМВ!
Уча се ся ама си искам и пежо![]()
А на въпроса за look-а ще се въздържа ,че може някой катаджия на гости да дойдеНо иначе "само гледах как се кара
" Шегувам се е сега кой не е карал на безопасни места кола преди да вземе шофьорска книжка? А хайде дан спамим форума ,че ме е срам вече нов съм и заради мене да се спами толкова хубавия форум .
Аз! Никога не съм се качвал да шофирам преди да започна курсовете .. естествено не се броят "шофиранията" ми в скута на дядовците..
Та не е нормално от чисто етична гледна точка да търгнеш да шофираш ако имаш проблеми с очите, защото си опасен за движението .. Я си представи, че ти се наложи да шофираш през нощта .. и виждаш само с едното око .. недей така, колега .. ще се пребиеш, а може и някой друг да отнесеш със себе си .. помисли си малко ..
- jordanmilchev
- кандидат ентусиаст
-
Е добре , аз без това мразя през ноща да съм в кола ,че ги има всякакви луди. Но все пак си виждам перфектно и с едно око не виждам къде е толкова проблема ? Пък и няма се правя на рейсърче, ще си карам нормално и така.
Drifting strast
- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
jordanmilchev написа:Е добре , аз без това мразя през ноща да съм в кола ,че ги има всякакви луди. Но все пак си виждам перфектно и с едно око не виждам къде е толкова проблема ? Пък и няма се правя на рейсърче, ще си карам нормално и така.
Избора си е твой! Отговорността е твоя! Ти си знаеш..
- jordanmilchev
- кандидат ентусиаст
-
Обещавам ще пазя всички по пътя дори и животинките които случайно преминава
А трябва се уговорим сега как да ви черпя или на веднъж всичко като взема книжката ? 

Drifting strast
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
73 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5