Н\С\О и карането им...
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- Kafevia
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е46-330xiА,e46-330iA,e53 3.0dА
- Мечтае да кара: летяща чиния
аз така една сутрин си отивам на работа и на естакадата към летището карам си аз с 80,90км спокойно и гледам от зад в огледалото 2 черни БМВ-та...от там ония ме настигнаха за 0 време и 1вата кола мина а втората застана до мене и почна да ме затиска...не знам кой са карали,дали се бяха надрусали щяха да ме изметкат от моста...ПОМЯРИ!!!!
- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
а какво става ако същите тия велики шОфери от НСО, акрайки така бързичко, щото видиш линякой им е наредил, пометат една-зве майки с деца от платното и от тротоара?!?! тогава пак ли ще бъде нопмално, щот са със специален режим на движение?!?
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
те вече тая работа с майките я правиха. ма беше некъв .... пумияр се пише! ... от нсо ,дето с личната кола чукнал леко количка с бебе и като се развикала майката слезъл и и обърсал два шамара... ! имаше тема преди време във форума!
- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
Как чакам някой такъв недораслек така да скочи и да се опита обърши 2 шамара на някоя жена и аз да съм там! 

<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
имаше преди 7-8 години такъв случай на моста над дружба,към летището,суперзасилен с служебната С-овица,прехвръча в насрещното платно и помита кола с цяло семейство вътре...Не вярвам да е на топло..(не знам дали е жив ,не че ме и интересуваalexsch написа:а какво става ако същите тия велики шОфери от НСО, акрайки така бързичко, щото видиш линякой им е наредил, пометат една-зве майки с деца от платното и от тротоара?!?! тогава пак ли ще бъде нопмално, щот са със специален режим на движение?!?

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
Тая държава е пълна помия!!!!!!
"Стойте тука младите да помагате на България бла бла бла"
ЕБАЛ СЪМ ТИ И БЪЛГАРИЯТА - Завършвам си вишето и да ме няма от тука.Цигани ни управляват властите бият жените ни и децата ни,трепят ни кат овце.Какви млади хора тука какви чудесии.
Цигани ни пребиват и нищо,некви си шофьорчета ни трепят пак нищо.
Пуууууу няаам търпение да си зема дипломата и да се омитам!!!!!!!
"Стойте тука младите да помагате на България бла бла бла"
ЕБАЛ СЪМ ТИ И БЪЛГАРИЯТА - Завършвам си вишето и да ме няма от тука.Цигани ни управляват властите бият жените ни и децата ни,трепят ни кат овце.Какви млади хора тука какви чудесии.
Цигани ни пребиват и нищо,некви си шофьорчета ни трепят пак нищо.
Пуууууу няаам търпение да си зема дипломата и да се омитам!!!!!!!

- FNC_VeNoM
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39
Не съм казал че няма и нещасници от тях просто познавам над 10 човека и трябва да ти кажа че специално те цивилни карат със 70 км мах само дето са без колани.Много точни момчета,НО винаги има и изключения.Другото което е е кажи ми правилно ли е да се движат по магистралата и някакъв да се набива м/у колите им само да се прави на мъж пред мацката или нещо от сорта и после ма те ми направиха еди кво си. И все пак проверете в някой други държави как стоят нещата преди да оплюете сичко живо 

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
FNC_VeNoM написа:Другото което е е кажи ми правилно ли е да се движат по магистралата и някакъв да се набива м/у колите им само да се прави на мъж пред мацката..
Ти осъзнаваш ли какъв смях беше поста ти?
Жив пример от днес..кортежа беше една 7ца и една 5ца на строителния бяха по-нахални и от мен и решиха да правят десния завой през насрешното в трамвайната лента..еми да ма тоя с 5цата не успя да си вземе завоя и се пъхнах между тях...до горе до кулата карах между тях и почна да ми присветква...и до там,нищо не може да ми направи..боли ме к*ра кви лампи имат под бъбреците...свестни били...
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
виж първия ми пост по тематаFNC_VeNoM написа: И все пак проверете в някой други държави как стоят нещата преди да оплюете сичко живо

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- FNC_VeNoM
- кандидат ентусиаст
-
///MapTo написа:FNC_VeNoM написа:Другото което е е кажи ми правилно ли е да се движат по магистралата и някакъв да се набива м/у колите им само да се прави на мъж пред мацката..
Ти осъзнаваш ли какъв смях беше поста ти?
Жив пример от днес..кортежа беше една 7ца и една 5ца на строителния бяха по-нахални и от мен и решиха да правят десния завой през насрешното в трамвайната лента..еми да ма тоя с 5цата не успя да си вземе завоя и се пъхнах между тях...до горе до кулата карах между тях и почна да ми присветква...и до там,нищо не може да ми направи..боли ме к*ра кви лампи имат под бъбреците...свестни били...
И кво като е станало така чувстваш се тарикат или кво.Другия път като попаднеш на някой дето няма да те търпи така ще те наиграят че ще почне да те боли не само К.РА.Е заради такива изълнения като на старши състезатела от който на момчетата им е дошло до гуша страдат и други хора."Даже по нахални и от мене" пфф споредмен този пост е за аплодисменти нека го подкрепим всички в това прекрасно начинание

- ///MapTo
-
-
FNC_VeNoM написа:...
Въпроса не беше за аплодисментите,ма как да ти го обясня на теб,като няма да ме разбереш...и аз бях в нарушение,бях зад трамвая,в улица,в която нямам право да влизам,но тези бяха по-нагли и от мен и бяха в насрешното във въпросната улица...обяснено като за маолумен разбра ли го?
Относно наиграването,това не се води кола със специален режим на движение,щом светлинните сигнали не са придружени със звукови,малко по-назад в темата колега беше цитирал закона...айде сега спри да даваш акъли кой кво ще го боли и си гледай в твойта паница

- FNC_VeNoM
- кандидат ентусиаст
-
"Жив пример от днес..кортежа " за да ти го обесна като на по МАЛОУМЕН (нищо правописа настрана ) казваш че е било кортеж а то не е било просто са минавали от там и сигурно не са били с включени светлини незнм немога да гадая от твоя гениален пост,но няма значение няма за кво да спориме безмислено е просто ти казвам как стоят нещатата и от тяхна страна ма явно трябва да ти го напиша с друг цваят за да разбереш.
- Prekysvach
- ентусиаст
-
- Кара: е36 32*<0>5
- ///MapTo
-
-
Боли ме...как да му го обясня по-елементарно?
Обясних,че те са били в по-голямо нарушение от мен,без пуснати дори лампички,обясних,че се правеха на велики,обясних,че петицата не успя да вземе завоя и затова се пъхнах между тях(естествено,че няма да седя и да го чакам,при положение,че не си познава габаритите на служебната кола) и някъв приятел на другарче на братовед на човек,който работи в нсо ще ми обяснява къв съм и кво съм...смешна работа стана тоя форум...жалка...
Обясних,че те са били в по-голямо нарушение от мен,без пуснати дори лампички,обясних,че се правеха на велики,обясних,че петицата не успя да вземе завоя и затова се пъхнах между тях(естествено,че няма да седя и да го чакам,при положение,че не си познава габаритите на служебната кола) и някъв приятел на другарче на братовед на човек,който работи в нсо ще ми обяснява къв съм и кво съм...смешна работа стана тоя форум...жалка...