Една банална тема за бездействието на КАТ...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 09 Окт 2008, 18:21

Пращай го на Господари на Ефира ;)
Ще му разкажат играта набързо :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 10 Окт 2008, 0:54

Ми те нали са със спец режим на движение . Ще каже ,че не си видял буркана и сините лампи , че изпълнява важна правителствена мисия / да закара бабата ,лелята и стринката на пазар/ .....и нищо .А "господарите " се занимават само с дреболий , че и те ще изядат у. като Иво Инджев ...Но аз съм ЗА гражданската позиция коята защитаваш.

ентусиаст
Аватар
Кара: на бира и кебапчета
Мечтае да кара: М6-ца кабрио

Мнение от alexsch » 10 Окт 2008, 8:02

защо не го постнеш това в дир.бг- мисля, че имаше някаква рубрика: "изпрати новина"...може тогава да се поразмърдат дебилните ушеви и да видят кой е тоя бързак! що ушевия на кръстовището бездейства и се прави, че не вижда неговия човек със вълшебната карта и така....

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 10 Окт 2008, 8:04

колега прав си ама навярно тва го кара някой депутат, който ако полицаят го спре ще му е последното спиране на нарушител защото повече няма да работи като такъв!
това не е първият нито последният такъв случай, освен това имаше и предавания по новините за това и какво стана.... :winky: България
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46 330d
Мечтае да кара: M550d

Мнение от LANA » 10 Окт 2008, 9:21

Нищо, че няма да има последствия за шофьора.
Аз съм си написал жалбата и днес ще отскоча до КАТ да я пусна в две копия с входящ номер (както си му е реда). Пък каквото стане...
А тоя тъпанар ще го дебна нон стоп. Вече телефона ми стои изваден в готовност за снимки, и ако имам късмета да го снимам пак ще подам отново жалба срещу него и така :twisted:
Пък да се надяваме да му писне на някой и да вземе някакви мерки :roll:
Изображение

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 10 Окт 2008, 13:17

Звънни в Господари на ефира и си готов, ще киснат два дни, ще снимат и гледай къв скандал ще стане, дали ще има полза е друг въпрос ;)

Предишна

Назад към Извън Темата